@roxie123 tak, ale nie do konca tak sie obajwia..tzn musi byc cos jeszcze, rumienie np, a bole stawow sa przy masie autoimmunologicznych chorob, ale nie mam toczniowych przeciwciał z ana, antykoagulant ujemny, limfocyty w normie a przy toczniu sa zaburzone, mam inne swiecenie ana niz przy toczniu i biopsja tez by mogla potwierdzic bo to choroba tkanki łącznej a z mojej biopsji wynika ze nie mam zadnej choroby tkanki łącznej.
Staramy sie od lipca i od razu zaszlam teraz to trzeci cykl az tak nie jestem w goracej wodzie kapana zeby juz robic stymulacje
najlepiej natura, mialam monit 2 razy czy owu ok na razie probuje z natura potem łącze siły z Paśnikiem
poza tym w 1szym cyklu M w moim 13 dc pochorowal sie a w tym ja mialam zapalenie oskrzeli chorowalam i bralam antybiotyk M zreszta tez sie zarazil potem ode mnie.wiec zima i tak nam nie sprzyja.
@olaa90 bylam u wielu reumatologow teraz i z badan twierdza ze nic mi nie jest a objawy tak niewielkie ze wszystko moze samo przejsc, wymusilam ten szpital bo wiadono ze wole zeby przeszlo szybciej. Wszystko zaczelo sie po poronieniu, naknociło to w moim organizmie i tym bardziej lekarze twierdza ze wszystko moze mi przejsc skoro nie mam zadnych chorobowych przeciwcial. Naprawde jeśli chodzi o reumatologie to badan mam juz mnostwo. Kapilaroskopie, biopsje, przeciwciala. Nic nie wychodzi:/ lekarze zalecaja sie starac