reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka ja go w zasadzie potrzebować będę dopiero po prenatalnych , chyba , że się coś zadzieje po drodze ... na razie nie wybiegam w przyszłość za daleko , chce mieć tylko lekarza na w razie W , żeby mieć do kogo uderzyć , a muszę wczesniej z tego wzgledu ze heparyne mam ale nie za wiele to raz i musze zapytac czy będzie mi pisał , jak nie będę szukać dalej , ale jestem dobrej myśli , ponoć mądry człowiek bardzo :) dowiem się w niedziele :)

reklama
@Marika92 ja 7 lat temu miałam hpv w cytologii po miesięcu już nie było i w kolejnych badaniach też także nie zakładaj najgorszego.

@roxie123 też płukam glimbax i się właśnie zastanowiłam czy mogę. W ulotce że nie no i teraz nie wiem. Ja już się boje kaszlex tak mnie boli. Przed chwilą odkrztusiło mi się takie fuj że szok. Robię teraz drugą inhalacje bo to mogę napewno a pomaga jak nie wiem. Temperatura 38,2 co przy moim standardzie 36,1 to dużo.

Chyba muszę jutro jechać do lekarza. Pewnie i tak mi nic nie da bo nie może. Mam już za sobą herbatę z sokiem z maliny dzikiej róży i miodem zaraz man pić mleko z czosnkiem madłem i miodem. Zamarzam. Takiego bakcyla mi dziecko sprzedało że hoho. Byle by Kropce nie zaszkodziło.

@ivvonka mój miał niewiele mniej w piątek ;-) mamy dość zbliżony termin porodu

@AgaB33 cholerka to wszystko przez brak zimy ... nie wymroziło ;/
Siedź w cieple i już , bierz te naturalne rzeczy a jak nie to faktycznie doradz się lekarza czym możesz zbijac gorączkę . No nie płucz tym lepiej , w ciąży możesz tantum verde psykać do gardła nawet Funia psykała pamiętam jak była chora

@ivvonka to super, ze Ci sie pomysł spodobal. Pierwsza kupię i mozesz napisac w dedykacjach... dla Frezji, ktora podsunela mi ten pomysl...cha cha cha;)
@Aggs seksy codziennie to za często, plemniki moga byc za slabe. Co drugi dzien lepiej. :)

@Aggs tak tak sexy co 2 dni :))
@ivonnka sama zdecydowałaś się na test pappa ? ... z tymi wynikami to jest tak ./ że nie ma im co do końca wierzyć :) połowa wyników jest ZD z czego mało , które dziecko się faktycznie z nim rodzi

Ostatnia edycja:
@roxie123 nie, lekarz zlecił. Zaznaczył tylko, że ma to być zrobione w systemie Brahms Kryptor.
Nie wiem na ile jest wiarygodne. Do tej pory to co zalecił jest 100% zasadne. Będę więc dziwić się i robić.:)
A co do karty. Jeszcze zobaczysz jak z nią niedługo wyjdziesz z gabinetu. I życzę Ci tego z całych serc.

@Frezja_1 no nie inaczej

@AgaB33 hm tego nie wiem :/
@ivvonka bo to się robi jak i prenatalne , takie niby badanie dla zasady :) tyle , że nie każdy się godzi bo np. woli nie wiedzieć . W każdym razie u mnie w rodzinie i u kilku moich znajomych dziecko miało mieć ZD cała ciąże wszystkie były wystraszone po tym teście a dzieci urodziły się zdrowe , jak poczytasz na necie to większości tak jest... :) także życzę Ci dobrych wyników :* dziękuję mam nadzieje , ze doczekam takiego momentu

reklama
@roxie123 doczekasz i to szybciej niz myslisz, juz za duzo przeszlas, teraz musi byc tylko dobrze :)

@AgaB33 duzo czosnku jedz, on śmierdzi ale pomaga. Ja w ciąży z córką tez jakoś w 8 tyg chorowalam, wtedy *spam* tabletki na gardlo (ale malo co pomagaly), duzo sokow malinowych własnej roboty, cytryna, imbir do herbaty, masc majerankowa pod nosek, i tak potwierdzam tantum verde w tabletkach tez mogłam brac ;) Oczywiście duzo zdrowia życzę! Oby chorobsko uciekalo jak najdalej :)

Do góry