reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 dokladnie tak. Powiedzial, ze nie wiadomo, co bylo przyczyna pierwszego poronienia, a ASA moze spowodowac, ze przy zagniezdzaniu nie wytworzy sie skrzep i dojdzie doo krwawienia i poronienia, wiec dla pewnosci da mi ASA dopiero po pozytywie. Kazal tez ograniczyc suplementy do minimum i przemyslec rezygnacje z lubrykantu, bo wg niego producenci zerujac na ludzkich uczuciach sprzedaja te malo wspomagajace produkty w b. wysokich cenach. Ten doktor to chyba taki naturalista. Zalecil tez seksy co 2-3 dni przez caly cylk a od 11-12 dnia tygodniowy maraton. Mam sie tez zrelaksowac, nie robic testow owu i nie grzebac w celu wymacywania szyjki. Mam tez troche schudnac ale nie dieta, tylko cwiczeniami.
W nocy nie spalam, pol nocy przeplakalam jak bobr, nie wiem dlaczego. Zaczelo sie wieczorem od tego, ze jak gotowalam jajka, to o nich zapomnialam i po wygotowaniu sie wody wydaly one taki pisk. Wiec zaczelam plakac bo stwierdzilam, ze to placz kurczakow.
Potem plakalam, ze tesknie za dzidzia, ktora sie opiekuje, potem za moim psem, a potem za rodzina.
Zanim zaczelam plakac to smialam sie jak glupia, bo kot beknal.
Albo calkiem zwariowalam, albo moj mozg wypiera prawdziwe leki i smutki i zastepuje je takimi o rzeczami.
Ale sie rozpisalam, ale musialam sie wygadac.

reklama
@ivvonka akurat rozumiem zakładanie karty... ja to sobie nie wyobrażam jeszcze takich rzeczy na razie xD nigdy nie zaszłam tak daleko...
@Marika92 nigdy nie wiemy co nam przeznaczone... każda z nas chyba przeszła w życiu coś , czego nie pojmuje , dlaczego tak :/ mam nadzieje , że mały nie odczuje tego ;* będzie dobrze !

Tak tak Julcia i Asia to są forumowe bliźniaczki :D

Ja jestem umówiona na niedzielę na rozmowę z być moze moim nowym dodatkowym doktorem , chciałby poznać moją historię ... chce mu się przedstawić , i popytać czy będzie mi pisał clexane i prowadził ciążę w razie jak juz zajdę ... koleżanka , która z nim pracuje w profamilii poleciła mi go całym sercem , i opinie ma świetne czytałam obym się nie zmyliła zobaczymy jakie pierwsze wrażenie będzie ... młody lekarz nie " skażony " jeszcze , mozna dzwonić pisać do niego z każdym zmartwieniem , czy krwawienie czy bóle czy cokolwiek, bardzo dba o pacjentki w szpitalu i do porodu , nie zbywa na wizytach , i jest wychwytywany bo niby mądry < to tez się okaze przy rozmowie hehe zeby nie wyszło , ze znowu mądrzejsza jestem xD > ...także się skusiłam . Sam zaproponował , żeby przyjechać , bo chce wiedzieć o co dokładnie chodzi .
Powiem , że dobrze miec czasami wtyki w miejscach publicznych xD

reklama
@Aggs Te płaczące kurczaki i bekający kot. Uśmiałam się. Nie wiem co bierzesz, ale to jest naprawdę dobre.;)

@Frezja_1 dobry pomysł. Dzięki. Jak tylko skończę te swoje teatry to spróbuję ogarnąć temat. To mogłaby być fajna zabawa.:-) :)

@membaris jak zgadza się wiek usg z o.m to raczej zostaje ta sama data. U mnie ta różnica była 2 tygodnie i dlatego tak. Ciekawe jak było u dziewczyn rozpakowanych. Czy też był ten dzień zero przesuwany.

@roxie123 ten mój lekarz też jest właśnie młody. Zwykle wybierałam starszych lekarzy: bo doświadczenie, wiedza, ale chyba byli już zbyt leniwi żeby się podokształcać (co nie jest oczywiście regułą)
Roxie obserwuj rozmiar jego oczu i wyraz jego twarzy jak będzie analizował wyniki badań. Ty chyba wszystkie możliwe zrobiłaś. Będzie miał lekturę.

Do góry