reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny...i ja tez znikam z forum na jakis czas...narazie wstrzymujemy sie ze starankami po weselu czyli na lipiec...trochę sceptycznie do tego podchodziłam na poczatku bo ja chciałam juz w marcu sie starac...ale przemyslalam i stwierdziłam ze rzeczywiście lepiej bedzie jak przełożymy to...a do tego czasu skupie sie na weselu i porobie badania :)
Na wszytsko przyjdzie czas :) a wam dziewczynki życzę powodzenia ze starankami a tym co juz sa zafasolkowane zycze zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku i oczywiscie szczeliwego rozwiazania :) od czasu do czasu bede was podczytywac :) Chcialabym tez wam bardzo podziekowac za wsparcie :)

Trzymajcie sie !!

Ostatnia edycja:
@zosiak a możesz się przespać albo polezeć z mokrą szmatą na głowie? Mi jeszcze kawa zawsze pomagała na bol głowy.

Ja odpoczywam chwilę ale pranie juz się robi, a zaraz za ciasto się biorę bo gości jutro mam. Jako danie główne będą pieczone ziemniaki w garnku na ognisku. Juz się nie mogę doczekać

@AgaB33 nie wiem, czy orbitrek jest dobry. Ale na you tube sa fajne cwiczenia dla kobiet w ciazy. Jak moglam to cwiczylam. Nie sa agresywne, ale tez nie tak lagodne jak pilates. I bardzo biora pod uwage oddech co jest wazne by cisnienie za szybko nie roslo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 tak jak @Destino pisała dieta jest na watku o ciazach z sukcesem. Ja schudłam przed ciążą 8kg i po karmieniu (rok po ciazy) tez 8kg oprócz tego co samo spadło.
Dieta nie jest aż tak uciążliwa tylko skup się na tym czego unikać I jesc 5x dziennie. Ja aż tak destrukcyjne nie podchodziłem a udało się. Wbrew pozorom to po prostu zdrowy styl życia a on na 100% przyda się w przygotowaniu organizmu do ciąży :*
@Marika92 jak cudownie ♡

@Aggs ja mam czesto bole glowy szegolnie gdy jest niskie cisnienie. Aktualnie tez leze w łóżku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 ja mam usg w poniedzialek 15-go. A @membaris ma w czwartek 18-go :)

Musze dolaczyc do tych co chore, jeszcze wczoraj wam wspolczulam a dzis leze w lozku prawdopodobnie z zalążkiem grypy. No masakra :) kicha mnie raz za razem nosa juz nie czuje a katar jest niemozliwy, chyba wczoraj sie tak doprawilam. Pogoda taka wstretna. :(

reklama
Do góry