reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny...i ja tez znikam z forum na jakis czas...narazie wstrzymujemy sie ze starankami po weselu czyli na lipiec...trochę sceptycznie do tego podchodziłam na poczatku bo ja chciałam juz w marcu sie starac...ale przemyslalam i stwierdziłam ze rzeczywiście lepiej bedzie jak przełożymy to...a do tego czasu skupie sie na weselu i porobie badania :)
Na wszytsko przyjdzie czas :) a wam dziewczynki życzę powodzenia ze starankami a tym co juz sa zafasolkowane zycze zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku i oczywiscie szczeliwego rozwiazania :) od czasu do czasu bede was podczytywac :) Chcialabym tez wam bardzo podziekowac za wsparcie :)

Trzymajcie sie !!

Ostatnia edycja:
@zosiak a możesz się przespać albo polezeć z mokrą szmatą na głowie? Mi jeszcze kawa zawsze pomagała na bol głowy.

Ja odpoczywam chwilę ale pranie juz się robi, a zaraz za ciasto się biorę bo gości jutro mam. Jako danie główne będą pieczone ziemniaki w garnku na ognisku. Juz się nie mogę doczekać

@AgaB33 nie wiem, czy orbitrek jest dobry. Ale na you tube sa fajne cwiczenia dla kobiet w ciazy. Jak moglam to cwiczylam. Nie sa agresywne, ale tez nie tak lagodne jak pilates. I bardzo biora pod uwage oddech co jest wazne by cisnienie za szybko nie roslo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 tak jak @Destino pisała dieta jest na watku o ciazach z sukcesem. Ja schudłam przed ciążą 8kg i po karmieniu (rok po ciazy) tez 8kg oprócz tego co samo spadło.
Dieta nie jest aż tak uciążliwa tylko skup się na tym czego unikać I jesc 5x dziennie. Ja aż tak destrukcyjne nie podchodziłem a udało się. Wbrew pozorom to po prostu zdrowy styl życia a on na 100% przyda się w przygotowaniu organizmu do ciąży :*
@Marika92 jak cudownie ♡

@Aggs ja mam czesto bole glowy szegolnie gdy jest niskie cisnienie. Aktualnie tez leze w łóżku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 ja mam usg w poniedzialek 15-go. A @membaris ma w czwartek 18-go :)

Musze dolaczyc do tych co chore, jeszcze wczoraj wam wspolczulam a dzis leze w lozku prawdopodobnie z zalążkiem grypy. No masakra :) kicha mnie raz za razem nosa juz nie czuje a katar jest niemozliwy, chyba wczoraj sie tak doprawilam. Pogoda taka wstretna. :(

reklama
Do góry