reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@witch84 Przyjechała ze skurczami i czekali czy nadal będzie akcja skurczowa i czy jej cesarkę będą robić. Wypisali do domu bo doszli do wniosku, że cesarki robić nie będą a nawet będzie mogła rodzić naturalnie. Z terminu miesiączki to już jest po terminie, z usg termin ma na 24 stycznia.

@roki_1991 nie dostała jeszcze żadnego pisma, ale dzwoniła na infolinię i tam jej powiedział, że jest odmowa wypłaty.

@anja93 ja mam 154 cm a mój M 178 cm, więc Ty to jesteś gigant przy mnie :D

Mi się dzisiaj okropnie brzuch stawia i podbrzusze twardnieje. Mam nadzieję, że nie urodzę w nocy bo M na noc do pracy idzie :D

reklama
@roki_1991 a jak z Twoimi piersiami myslalam ze bede miala mnoej opuchniete a piersi zostaly jak w ciazy mialam rozmiar b teraz D:( zawsze chcialam moec wieksze a teraz marze o moich B bylo wygodniej bo ciagle sa opuchniete moze nie tak wrazliwe na dotyl jak w ciazy. Przez te piersi wiekszosc koszul nie pasuje i bluzek juz nie mowie o sukienkach jak krotkie sie zrobily.

@Calineczka24 na piśmie będzie chociaż powód.... Ale to bez sensu że nie chcą wypłacić... Może powód pobytu w szpitalu nie był na ich liście, tak jak i mój ostatnio zabieg :(
@zosiak u mnie flaki jak zawsze były. Totalnie wróciły do stanu sprzed ciąż.... :(

@Calineczka24 na piśmie będzie chociaż powód.... Ale to bez sensu że nie chcą wypłacić... Może powód pobytu w szpitalu nie był na ich liście, tak jak i mój ostatnio zabieg :(
@zosiak u mnie flaki jak zawsze były. Totalnie wróciły do stanu sprzed ciąż.... :(

Wypłacają pobyt w szpitalu bo i ja leżałam i ona w ciąży i dostałyśmy pieniądze.. nie mam pojęcia co tam komu nie pasowało tym razem że jest decyzja odmowna.

Ja nie mam cyca i sobie chwale;) wieksze co prawda pieknie wygladaja, ale ja uwielbiam.spac na brzuchu, a przy wiekszych sie nie da. Przed przytyciem mialam rozmiar stanika 70c, teraz mam 75b. Poszlo wszedzie, tylko nie w te nieszczesne cyce. Nosze tylko luzne ubrania, zeby zakryc wszystko, czego nie chce pokazywac swiatu. Bardzo sie to podoba mojemu S, bo rurki uwaza za wiesniackie ([emoji33]).
@zosiak ja tez pracowalam na caly etat na studiach dziennych, wiec wiem, jak to wyglada. Masakra.
Ponizej zdjecie pogladowe, na ktorym wydaje sie szczuplejsza niz jestem w rzeczywistosci.
1515788866-b514ab4485b9f811-aaaaaa.jpeg

Ale luzne ubrania robia swoje ;)

@Aggs super wygladasz super styl luzny;) tez wlasnie zbieram sie nad zakupieniem spodni ale ja lubie z wysokim stanem leginsy tez w sumie lubie dla mnie sa mega wygodne a to najwazniejsze a jesli chodzi o spodnie z lat 90 to jakos sie w takich nie widze. Lubie tez chodzic w sukienkach ackolwiek praca mi teraz noe pozwala na to a po domu tylko dres.

@anja93 nie taka kruszynka bo ważę 64 kg więc wiesz :D
Przy moim M to wyglądam chyba z tym brzuszkiem jak dziewczynka bo jak przed Świętami jeździliśmy za prezentami to ludzie patrzeli najpierw na mój brzuch, później na mnie a na końcu na mojego M jakby dzieciaka zrobił 13-tce :D
Mnie to wkurzało i to konkretnie za to mój M się z tego śmiał :D

@Aggs Ty chudzino :D

reklama
@Aggs super wygladasz super styl luzny;) tez wlasnie zbieram sie nad zakupieniem spodni ale ja lubie z wysokim stanem leginsy tez w sumie lubie dla mnie sa mega wygodne a to najwazniejsze a jesli chodzi o spodnie z lat 90 to jakos sie w takich nie widze. Lubie tez chodzic w sukienkach ackolwiek praca mi teraz noe pozwala na to a po domu tylko dres.
Powiem Ci, ze ja jeszcze 3 lata temu tylko rurki nosilam i nie mialam ani jednych sportowych butow. Teraz ubieram sie jak mi wygodnie, a do lat 90 mam ogromny sentyment. Nawet zegarek dostalam na urodziny wymarzony baby g ;).
Jak szykasz fajnych dzinsow z wysokim stanem (rurek) to polecam vero mode serie studio (mam 3 pary, sa ladne i wygodne) i american eagle (high waist jeggins, maja duzo streczu i bardzo ladnie leza, nie robia sie walki).

Do góry