reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris juz teraz nie ma co soe sugerowac beta tylko usg
@AgaB33 gratuluje serduszka
@Funia90 wspolczuje kochana mnoe dzisiaj znowu glowa bardzo boli czuje skoki cisnienia zycze zdrowka
@ivvonka wcinaj orzechy sa bardzo zdrowe w ciazy
@martakratka zobaczysz jak to szybko zleci
@roki_1991 i @Frezja_1 przytulam wierze ze wytrwamy w tym ciezkim czasie
@roxie123 jak badania?
Nie wiem czy do wszystkich dziewczyn sie odnioslam z gory przepraszam. Ja dzisiaj zlozylam wniosek o platne praktyki wiec jesli nie wyjda nam starania mam co robic juz sie nie nastawiam na nic bo zycie takie nie pewne jest zastanawialam sie dlugo ale wyszlo ze mam bardzo wysoka srednia nie wiem jak to mozliwe:D i wtedy lapie sie i na miesieczne wynagrodzenie i platne praktyki:)

reklama
@membaris kontrolować trzeba, ale są na to leki i wiadomo co jest do poprawienia, więc spokojnie, endokrynolog ogarnie temat. Tylko nie zamartwiaj się na zapas, bo jest to do podregulowania tabletkami, poza tym w drugim trymestrze tarczyca maleństwa już sama produkuje hormon. Ty musisz pomóc fasolce najbardziej do tego właśnie czasu, później już będziecie produkować we dwoje, więc będzie lżej i bezpieczniej.
Właśnie mu się przypomniało, że moja szwagierka brała tabletki na TSH, bo jej b. wysokie wychodziło. I to było i w jednej, i w drugiej ciąży. Ma dwie córeczki. Śliczne i zdrowe.

@anja93 wiesz co troche mi sie nie chce;) za tydz mam wizyte u gin to powie czy jest czy byla czy bedzie, M ma tez tez gorszy czas, szuka pracy i nie wiem czy tak bede go ganiac, troche nie mamy nastroju ani humoru:/ nie wiem czy wyjda staranka, no zobaczymy:)

Powiem Ci ze wlasnie zycie naskakuje, bo mielismy takie samo podejscje z z moim mezem a sie udalo :) niby sie nie staralismy, niby nic na sile, niby ten cykl na lajcie a pozniej zong jak @ nie przychodzila.. Takze ja jednak wierze ze u Ciebie bedzie podobnie :)
@membaris no beta piekna. Moja dzisiejsza to lekko cos 26000 ale w porownaniu do ostatniej tydz temu to w miare rowno przyrosla
Troszke sie uspokoilam, wiadomo wazniejsze teraz usg. Faktycznie zesmy podobne :D :D

@AgaB33 wielkie gratki, zobaczyc serduszko cudowna wiadomosc !

@membaris beta zwalnia z tygodniami ważny jest przyrost po 48h a w takich tyg usg się liczy bo beta praktycznie mało mówi .

@zosiak u mnie wyniki glukozy dobre czekam jeszcze na insuline [emoji4]
1515762614-5bd09b961693c2b4-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@AgaB33 super wiadomości :) cieszę się że ciąża się rozwija ;)

@membaris super beta :) oby tak dalej :) a jeśli chodzi o tsh to zbadaj może ft3 i ft4, mi wyniki tsh wyszły 3.17 a ft3i4 w normie więc nie dostałam leków, po 3tyg znów zrobiłam tsh i wynik 2,23 samo pięknie spadło :)

Swoją drogą przesyłam wam zimowe fluidki i pozdrawiam z Austriackich Alp :) wjechałam na połowę szczytu bo na samej górze już 3440m n.p.m więc już za duża różnica ciśnień.. Ale w połowie i tam piękne widoki nawet przy -14 st [emoji14]
1515766271-fa0fa5baf530273e-aaaaaa.jpeg
1515766279-6961d97843ee9e62-aaaaaa.jpeg
1515766324-2d497c203335b0e0-aaaaaa.jpeg
1515766332-ab8a7f203a71b75a-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k3t9a7ir8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@AgaB33 super wiadomości :) cieszę się że ciąża się rozwija ;)

@membaris super beta :) oby tak dalej :) a jeśli chodzi o tsh to zbadaj może ft3 i ft4, mi wyniki tsh wyszły 3.17 a ft3i4 w normie więc nie dostałam leków, po 3tyg znów zrobiłam tsh i wynik 2,23 samo pięknie spadło :)

Swoją drogą przesyłam wam zimowe fluidki i pozdrawiam z Austriackich Alp :) wjechałam na połowę szczytu bo na samej górze już 3440m n.p.m więc już za duża różnica ciśnień.. Ale w połowie i tam piękne widoki nawet przy -14 st [emoji14]
1515766271-fa0fa5baf530273e-aaaaaa.jpeg
1515766279-6961d97843ee9e62-aaaaaa.jpeg
1515766324-2d497c203335b0e0-aaaaaa.jpeg
1515766332-ab8a7f203a71b75a-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k3t9a7ir8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale pięknie ;)

Do góry