reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 nie wymiotuję już codziennie ale mdłości nadal są z tym, że rano mniejsze. Jeszcze ten dziwny posmak w ustach mnie wykańcza.

@Funia90 przeczucia mam, że będzie drugi synek ale bardzo bym chciała córeczkę:) choć na ten moment chce zdrowe dzidzi:)

@roxie123 ja się jeszcze boję cieszyć ale na USG się wzruszałam trochę i ucieszyłam jak zobaczyłam mojego małego fikołka:) zobaczysz, że już niedługo sama doświadczysz tego uczucia:)

I mnie dopada depresja jesienna. :(

Dziewczyny boję się o mamcia2014, że ma nawrót choroby bo jesień niestety jest paskudna a to sprzyja takim stanom.

reklama
@Olasec właśnie wywoływana @mamcia2014 była kilka razy i cisza. @roki_1991 na priv pisała i cisza. No dziwne taki. @kari21 jak nie chciała na forum się wypowiadać to na priv napisała. Ale nie wiem czy ktoś z nią ma kontakt poza forum??

Wiadomo że chcialabyś mieć parkę a moze się uda. A zdrowe będzie napewno

@MyMemories no widzisz i pewnie @ przykezie zaraz i bedzie nowy cykl[emoji4]
Kochana to trudny czas ale postaraj siw dac sobie troszke luzu.
Ja rok temu starcilam pierwsza ciaza

@AgaB33 mysle ,ze na oddawanie krwi przyjdzie czas[emoji5]
Ja mysle ,ze nawet jak sie nie ma mutacji to mozna brac folian

@Frezja_1 widze ,ze masz takie podejscie do lekow jak ja[emoji4]

@Olasec racja najwazniejsze zeby bylo zdrowe dzidzi[emoji5]

@mamcia2014 przywoluje Cie do porzadku,wracaj do nas[emoji4]

Ja melduje ,ze dzis zaczynam 30 tydzien[emoji4]
Pokaze Wam moj kokonik,wczoraj dotarl[emoji5]
1510218612-53e75793abcd466d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a wracając do tych mutacji jeszcze raz. Powiedzcie mi jakie i w jakich ilościach brac te foliany zamiast zwykłego kwasu foliowego. Dodam że nie wiem czy mam mutacje bo nie robiłam testów

@Funia90 Kochana byłam bardzo wyluzowana, staraliśmy się ponad pół roku aż się udało i wszystko szlag trafił dlatego tak każdą dziwna zmianę przeżywam , stad też szukałam forum i na szczęście znalazłam was żeby troszkę oczyścić głowę i mieć z kim porozmawiać o tym i doradzić się :) teraz zacznie się nowy cykl więc będziemy działać dalej , z przyjemnością ;)
Cudownie ,że zaczęłaś 30 tydz , och jeszcze pamiętam jak to było :) ciężka ale przeszczęśliwa :) a kokonik cudowny dla drugiego maleństwa też będę chciała taki :) już z koleżanką jestem uagadana ,że jak coś to mi uszyje bo robi takie rzeczy :) dla mojej córeczki dużo fajnych gadżetów uszyła, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam o tak uroczych kokonach :)

reklama
Do góry