Funia90
Fanka BB :)
@mymemries zrob test[emoji4]po co sie stresowac,a jak nie jestes w ciazy to pewnie tym przywolasz @[emoji4]
Coreczka doczeka sie rodzenstwa[emoji5]
Spokojnie,ja poronilam dwie ciaze a teraz jestem w 3 [emoji5]Twoja beta podejrzeam ,ze juz po dwoch tyg miala 0,tazke rob jutro test[emoji6]
@Olasec cudownie[emoji5]przeczucia co do plci masz jakies[emoji4]?
@AgaB33 tez bym zrezygnowala z oddawania krwi w tym momencie.
Musisz teraz myslec o sobie,ja tez bede oddawac krew ale jak urodze i wykarmie niunie[emoji4]
@roki_1991 ja poki sie dobrze czuje tez chodze do pracy ,ale coraz dziwniej mi bo brzuszek zaczyna byc widac[emoji4]
@witch84 ja tez troszke odczuwam skutki jesieni,robie wszystko wolniej i marudze ,ze nie mam czasu,no moze tez moj stan troche to powoduje,ale ja generalnie tak mam jesienia no i oprocz tego bym ciagle zarla haha a Ty ?jak tam z dieta?udalo sie utrzymac?
Weeknd zapowiada sie u Was intensywnie w takim razie[emoji4]
@roxie123 zbilza sie Twoj czas[emoji8]
@Calineczka24 gdzie nam znow zniknelas z Julcia?[emoji4]
@gabrika co u Ciebie?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Coreczka doczeka sie rodzenstwa[emoji5]
Spokojnie,ja poronilam dwie ciaze a teraz jestem w 3 [emoji5]Twoja beta podejrzeam ,ze juz po dwoch tyg miala 0,tazke rob jutro test[emoji6]
@Olasec cudownie[emoji5]przeczucia co do plci masz jakies[emoji4]?
@AgaB33 tez bym zrezygnowala z oddawania krwi w tym momencie.
Musisz teraz myslec o sobie,ja tez bede oddawac krew ale jak urodze i wykarmie niunie[emoji4]
@roki_1991 ja poki sie dobrze czuje tez chodze do pracy ,ale coraz dziwniej mi bo brzuszek zaczyna byc widac[emoji4]
@witch84 ja tez troszke odczuwam skutki jesieni,robie wszystko wolniej i marudze ,ze nie mam czasu,no moze tez moj stan troche to powoduje,ale ja generalnie tak mam jesienia no i oprocz tego bym ciagle zarla haha a Ty ?jak tam z dieta?udalo sie utrzymac?
Weeknd zapowiada sie u Was intensywnie w takim razie[emoji4]
@roxie123 zbilza sie Twoj czas[emoji8]
@Calineczka24 gdzie nam znow zniknelas z Julcia?[emoji4]
@gabrika co u Ciebie?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom