reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mymemries zrob test[emoji4]po co sie stresowac,a jak nie jestes w ciazy to pewnie tym przywolasz @[emoji4]
Coreczka doczeka sie rodzenstwa[emoji5]
Spokojnie,ja poronilam dwie ciaze a teraz jestem w 3 [emoji5]Twoja beta podejrzeam ,ze juz po dwoch tyg miala 0,tazke rob jutro test[emoji6]

@Olasec cudownie[emoji5]przeczucia co do plci masz jakies[emoji4]?

@AgaB33 tez bym zrezygnowala z oddawania krwi w tym momencie.
Musisz teraz myslec o sobie,ja tez bede oddawac krew ale jak urodze i wykarmie niunie[emoji4]

@roki_1991 ja poki sie dobrze czuje tez chodze do pracy ,ale coraz dziwniej mi bo brzuszek zaczyna byc widac[emoji4]

@witch84 ja tez troszke odczuwam skutki jesieni,robie wszystko wolniej i marudze ,ze nie mam czasu,no moze tez moj stan troche to powoduje,ale ja generalnie tak mam jesienia no i oprocz tego bym ciagle zarla haha a Ty ?jak tam z dieta?udalo sie utrzymac?
Weeknd zapowiada sie u Was intensywnie w takim razie[emoji4]

@roxie123 zbilza sie Twoj czas[emoji8]

@Calineczka24 gdzie nam znow zniknelas z Julcia?[emoji4]

@gabrika co u Ciebie?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 Zobaczę co się będzie działo dalej , jeśli okaże się ,że nie jestem w ciąży potraktuję to jako miesiączkę i po prostu będę starać się dalej . Ale zawsze warto wierzyć :)

@Funia90 Mąż kupił mi test rano go zrobię , zobaczymy co wyjdzie , masz racje po co żyć w niepewności , powtórzę ewentualnie test/betę za parę dni i jeśli nadal nie będzie nic , to będzie wiadomo to coś co się działo było okresem i tyle.
Ciesze się ,że jesteś w ciąży :) to dużo dużo zdrówka i niech rośnie zdrowo dzieciątko <3 Trzymam mocno kciuki :*

Hm w sumie nie pamiętam takiej osoby [emoji12] na drugim wątku jedna dziewczyna nie ma mutacji ale to wyjątek tutaj nie wiem jak nowe dziewczyny. Wiem nie pocieszajace aczkolwiek mutacja to nie koniec świata i da się z tym żyć i rodzić dzieci [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 @Funia90 przeczytałam Wasze opinie i zaczęłam się zastanawiać no i jestem dziś w pracy. Macie rację. Sama też się wahałam bo czuje że zbiera się organizm do owu więc po co to zakłócić i być smutną za 2tygodnie. Także dałam sobie siana.

Hej Kochane <3 zrobiłam test i wyszedł "pięknie" negatywny ... no cóż spodziewałam się tego , ale miałam nutkę niepewności ,że a nóż to już to.... dla świętego spokoju powtórzę sobie w przyszłym tyg , ale bez większych nadziei . Na razie pozostaje czekać, najwyżej to co się działo potraktuję jak @ i juz chyba ,że się rozhula i pojawi się coś co nie będzie plamieniem ....

reklama
@roxie123 a ten kwas foliowy metylowany to w jakiej ilości się bierze. Tak na logikę to jak się nie wie czy ma się mutację to lepiej brać ten folian i już. Czy są jakieś przeciwskazania dla kobiet bez mutacji?

@MyMemories przykro mi że jednak biek vizira. A dawno te plamienia ustały? I one w terminie ok 28 dni po poronieniu były?

Do góry