reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 Na pewno tutaj zostanę z wami <3 powiem szczerze nie sądziłam ,że tak szybko ktoś mi odpowie , zacznie witać czy wspierać <3 mam nadzieje ,że i ja z czasem będę mogła innych wspierać, szkoda ,żę nas takie coś musiało spotkać, ale na pewne sprawy nie mamy wpływu.
Mam nadzieje ,że w końcu mi się uda i moja córeczka będzie miała rodzeństwo <3 a teraz pozostaje mi tylko czekać czy to plamienie było tylko jakimś zaburzeniem czy jednak udało nam się i będzie dobrze .

reklama
@MyMemories nie możesz tak myśleć. Jeśli nawet tej @ nie będzie to nie znaczy że ewentualna ciąża jest zagrożona. Są przypadki gdzie tak było i ciąża donoszona bez kłopotów. Najpierw zdiagnozuj co to bo może być i tak że taka pierwsza @ będzie dziwna. Zrób betę i będziesz wiedzieć. W tym wypadku będzie to lepsze niż sikaniec

@MyMemories na pewno twoja córeczka doczeka rodzeństwa :) i tak jak mówisz na wiele rzeczy nie mamy wpływu, wszystko w swoim czasie :) trzymam kciuki za Ciebie :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@AgaB33 w piątek pójdę i zrobię bete by dowiedzieć się co i jak akurat będzie prawie tydz od terminu miesiączki , o ile nic innego się nie wydarzy i będzie wiadomo co i jak .
Najgorszy jest ten stres ... bo człowiek się nie chce na nic nastawiać a jednak jakaś nadzieja jest.

@Marika92 Dziękuję bardzo mi się to przyda, oby było wszystko dobrze :*

@MyMemories witaj. Smutne, że kolejna Aniolkowa mama tu dołącza. Z miesiączką po poronieniu to różnie może być. Może być i bardzo skąpa jak i obfita. Chyba częściej jest obfita. Poczekaj jeszcze jak masz na tyle cierpliwości i zrób test.

@Marika92 gratuluję serduszka :) będzie dobrze, odpoczywaj:)

Ja dziś miałam wizytę. Bobasek tak fikał i machał rączkami i nóżkami, że ciężko było zrobić foto:) wszystko jest dobrze i za tydzień w piątek mam prenatalne :)

@Olasec Postanowiłam poczekać do piątku , chyba ,że między czasie test ciążowy zrobię ale nie wiem , czekałam albo na bardzo obfitą @ albo na jej całkowity brak a nie takie dziwne coś co się wydarzyło . No nic pozostaje mi czekać cierpliwie na rozwój wydarzeń.

A w ogóle gratuluje maleństwa niech rośnie zdrowo <3

@MyMemories witaj, ja mialam dokladnie tak samo jak Ty. Pisalam tez tutaj na forum do dziewczyn czy ktoras tak miala, bo tez bylam przerazona. Poronilam 5.10 z tym ze byl to juz 8tydz musialam miec zabieg, krwawilam okolo tyg na poczatku obficie a potem byly juz tylko plamienia... W dniu spdziewanej @ dostalam brazowych plamien trwaly niecale 3 dni. Myslalam ze to okres (w sumie moze to bylo i to) ale w 4 dniu zpbaczylam delikatne prawie znikome slady krwi na papierze. I to by bylo na tyle.. A w ciazy raczej na pewno nie jestem, bo w tym cyklu sie nie staralismy ze wzgledu na zabieg..chociaz pare razy sie kochalismy mimo to ciaza to to nie jest. Ppdobno @ po poronieniu moga byc rozne. Ja tylko chcialam powiedziec ze mialam jak Ty, identycznie... Tobie zycze by jednak okazalo sie ze w srodku masz malenstwo :-) jesli tego pragniesz

@anja93 U mnie o tyle inaczej było ,że ja nie musiałam mieć zabiegu a co za tym idzie kazano mi to potraktować jak opóźnioną miesiączkę , i starać się dalej , jedynie co jeszcze moja Pani gin mi powiedziała to to ,że organizm po czymś takim jest wrażliwszy i jest większa szansa na zajście w ciąże prawie ,że od razu.
Bardzo bym chciała by to było to, malutki Pan Przecinek jak my to z mężem żartobliwie nazywamy. Ale nie chce się nastawiać by znów się nie rozczarować. Musze obserwować co się będzie dalej działo.

Moja przyjaciółka miała podobnie jak Ty tylko ,że ona maleństwo straciła w 10 tyg i też miała zabieg i już w drugim cyklu była w ciąży , i nie kazali jej czekać ani nic, po prostu działać . Mam nadzieje ,że mi się uda w końcu ... I oczywiście Tobie życzę by się udało i było wszystko dobrze <3

reklama
@witch84 a co u Ciebie ?
@AgaB33 mutacji w takim zwykłym nie zrobisz , w diagnostyce tak , ale dziewczyny na necie zamawiały :)
@Frezja_1 mi się wydaje , że u Ciebie w ciąży też heparyna , jak na razie zamów metylki szybko zbijesz
@MyMemories przykro mi :< ... cykle mogą być zaburzone na razie, aczkolwiek bete możesz zrobić :) wsparcie zawsze znajdziesz :) ja mam 3 ciąże za sobą stracone i walcze dalej aby zostać mamą :)
@Olasec no to pięknie niech rośnie w siłę :) chyba bym oszalała z radości nigdy nie doświadczyłam tego niestety

Do góry