reklama
MyMemories
Początkująca w BB
@roxie123 aż 3 ciąże strasznie mi przykro , ale wierze ,że Tobie się uda . Nie można tracić nadziei , choć wiem ,że może już być bardzo ciężko. Wiem ,że z cyklami może być różnie , ale licze na to ,że biorąc luteine jednak jakoś to wszystko będzie w normie . Czeka mnie teraz parę dni oczekiwania , zobaczymy co z tego będzie , na pewno będę Was na bieżąco informować , bo nie mam za bardzo z kim o tym pogadać oprócz mojej przyjaciółki a widzę ,że tutaj niestety jest wiele kobiet w podobnej sytuacji i można się wspierać <3
muza_ton
Fanka BB :)
@roxie123 a to podjadę do diagnostyki i podpytam po ile to u nich bo będę jutro w terenie ;-) jadę honorowo krew oddać i powtórzyć te nieszczęsne badania.
Kreska na teście owu zaczyna ciemnieć i to by się też zgadzało z samopoczuciem. Po pierwszym porodzie w porze owu boli mnie w dole brzucha i piersi. Podobnie jak na okres no i dzis zaczyna pobolewac. To może jutro owu 13dc to będzie.
Właśnie wyczytałam że w sinulanie który jem na zatoki jest zioło andrographis które powoduje zatrzymanie progesteronu. Fuck. Do głowy by mi nie przyszło. Nie ma go tam dużo i w skutkach ubocznych nic nie ma na ten temat. Ale ja wiem że to zioło poronne i zatrzymujące produkcje progesteronu. Pewnie w większych ilościach no ale już tego nie będę jeść od dziś. Jem go 1,5 miesiąca bo to działa po dłuższyn stosowaniu. Może dlatego ten progesteron był u mnie tski niski 3tyg temu bo niedość że nie na czczo to jeszcze po wszystkich tabletkach byłam eh... Jutro badania na czczo
Kreska na teście owu zaczyna ciemnieć i to by się też zgadzało z samopoczuciem. Po pierwszym porodzie w porze owu boli mnie w dole brzucha i piersi. Podobnie jak na okres no i dzis zaczyna pobolewac. To może jutro owu 13dc to będzie.
Właśnie wyczytałam że w sinulanie który jem na zatoki jest zioło andrographis które powoduje zatrzymanie progesteronu. Fuck. Do głowy by mi nie przyszło. Nie ma go tam dużo i w skutkach ubocznych nic nie ma na ten temat. Ale ja wiem że to zioło poronne i zatrzymujące produkcje progesteronu. Pewnie w większych ilościach no ale już tego nie będę jeść od dziś. Jem go 1,5 miesiąca bo to działa po dłuższyn stosowaniu. Może dlatego ten progesteron był u mnie tski niski 3tyg temu bo niedość że nie na czczo to jeszcze po wszystkich tabletkach byłam eh... Jutro badania na czczo
anja93
@MyMemories dlatego trzymam kciuki zeby okazalo sie ze to dzidzia !! ale pamietaj, nie tym razem to nastepnym. Na pewno zaswieci Wam slonce. Ja zaczynam sie starac po drugiej @ wlasnie z racji zabiegu. Mi gin kazal odczekac trzy ale co ma byc to bedzie !
@MyMemories bardzo mi przykro z powodu straty. Coraz wiecej osob tutaj dolacza. Moja @ po poronieniu byla normalna dzien dluzej trwala to wszystko. Jesli masz jakies pytania to dawaj odpowiemy na wszystkie
@Marika92 wspaniale ze jest wszystko dobrze odpoczywaj
☆ Walczyć o marzenia ☆
@Marika92 wspaniale ze jest wszystko dobrze odpoczywaj
☆ Walczyć o marzenia ☆
roxie123
@AgaB33 powiem tak jeśli podejmujesz starania , to nie radzę oddawać jednak krwi ...jesteś tez po poronieniu i wiesz , że jednak jak spuszczą z Ciebie tyle to trzeba uzupełnić minerały itd . organizm musi być silny na ciąże a po poronieniu jest osłabiony sam w sobie takie moje zdanie nie obraź się w diagnostyce płaciłam ponad 300zł chyba nie pamiętam
roki_1991
@Olasec wow, już taki duży maluch super i trzymam kciuki za przyszły piątek wymioty dalej cię tak męczą??
Wg usg dopiero zaczynam 6 tydzień... Oj będzie się dłużyc. Przecież ja zwariuje czy wszystko jest w porządku. Wczoraj lekarka proponowała mi l4 ale powiedziałam że wolę pracować póki mogę, bo trochę ruchu i w ogóle, a ona mi mówi że w domu to bym tylko myślała no proszę jak ona mnie już zna
Wg usg dopiero zaczynam 6 tydzień... Oj będzie się dłużyc. Przecież ja zwariuje czy wszystko jest w porządku. Wczoraj lekarka proponowała mi l4 ale powiedziałam że wolę pracować póki mogę, bo trochę ruchu i w ogóle, a ona mi mówi że w domu to bym tylko myślała no proszę jak ona mnie już zna
@roxie123 U mnie tak sobie. Chyba podobnie jak u części z Was - dopadło mnie przesilenie jesienne i chyba jednak bez tabletek będzie ciężko się podnieść. Nie ogarniam świata wokół i nie radzę sobie z ilością obowiązków i odpowiedzialności - ale nie to, że fizycznie nie daję rady, ale psychicznie. A poza tym to ciągły brak czasu, czyli bez zmian ;-) Staram się szukać jakiś pozytywów wokół. W sobotę imieniny synka, przyjdą goście o 16. A ja w domu będę koło 14 i muszę wszystko jakoś ogarnąć... Ciasto zamówione, muszę w piątek jakąś sałatkę zrobić i zakupy ogarnąć. A i jeszcze sprzątanie, co by goście orła nie wywinęli na jakimś samochodziku czy też nie powbijali sobie klocków lego w nogi ;-)
MyMemories
Początkująca w BB
@anja93 Trzymam mocno za Ciebie kciuki żeby się udało, widzisz moja przyjaciółka już w drugim cyklu bo pierwszy chciała przeczekać i się udało , czego Tobie z całego serca życzę Trzeba wierzyć i być dobrej myśli , w końcu każdej z nas się musi udac <3
@mfifi04 Dziękuję :* no ja czekałam na @ normalnie , wszystko wskazywało na to ,że będzie a tu takie coś , obfite upławy bardzo rzadkie i ten brunatny delikatny kolorek i tyle w pierwszym dniu myślałam no dobra rozkręci się , ale w następnym dniu było to samo i tak aż do dzisiaj rana , bo dzisiaj uspokoiło się wszystko i cisza. Bo mi moja Pani gin. powiedziała ,że ona albo będzie albo jej nie będzie ( nie będzie z powodu jeszcze nie zerowej bety) ale podejrzewam ,że już dawno jest zerowa jak 3 dni przed poronieniem była już zaledwie 85 mimo ,że wczesniej mimo wszystko rosła co dawało mi wiarę ,że będzie dobrze bo słyszałam o przypadkach niewielkiego przyrostu bety a dzidziusie ładnie rosły, no ale natura chciała inaczej. W ogóle nie przypuszczałam takiego obrotu sprawy , no ale nie mam na to wpływu , a teraz siedzę i myślę .... staram się nie czytać nic w internecie żeby nie wymyślać co to może być i czy ciąża czy nie bo to jest najgorsze. Dobrze ,że to forum znalazłam <3 dzięki wam jestem nieco spokojniejsza <3
@mfifi04 Dziękuję :* no ja czekałam na @ normalnie , wszystko wskazywało na to ,że będzie a tu takie coś , obfite upławy bardzo rzadkie i ten brunatny delikatny kolorek i tyle w pierwszym dniu myślałam no dobra rozkręci się , ale w następnym dniu było to samo i tak aż do dzisiaj rana , bo dzisiaj uspokoiło się wszystko i cisza. Bo mi moja Pani gin. powiedziała ,że ona albo będzie albo jej nie będzie ( nie będzie z powodu jeszcze nie zerowej bety) ale podejrzewam ,że już dawno jest zerowa jak 3 dni przed poronieniem była już zaledwie 85 mimo ,że wczesniej mimo wszystko rosła co dawało mi wiarę ,że będzie dobrze bo słyszałam o przypadkach niewielkiego przyrostu bety a dzidziusie ładnie rosły, no ale natura chciała inaczej. W ogóle nie przypuszczałam takiego obrotu sprawy , no ale nie mam na to wpływu , a teraz siedzę i myślę .... staram się nie czytać nic w internecie żeby nie wymyślać co to może być i czy ciąża czy nie bo to jest najgorsze. Dobrze ,że to forum znalazłam <3 dzięki wam jestem nieco spokojniejsza <3
reklama
@MyMemories po 1 poronieniu zazwyczaj badan zadnych nierobia. Ja mam za soba 2 poronienia badania. Wiem co bylo przyczyna. Jestem spokojniejsza. Na dniach bede wiedziec czy sie udalo.
Nie czytaj w necie. My wiemy lepiej bardzo mozliwe ze byla to twoja @
☆ Walczyć o marzenia ☆
Nie czytaj w necie. My wiemy lepiej bardzo mozliwe ze byla to twoja @
☆ Walczyć o marzenia ☆