No no widzialam jedna taka wyrozbierna w deszcz, to musiałaś być ty@Calineczka24 przeziębiłam się na zakupach a raczej w drodze na nie. Wycięłam się do stolycy w bluzeczce i żakieciku, co to wiatrem podszyty. Brawo ja.
@Funia90 oj, jak ja lubię takie rzeczy. Ostatnio też chodzę i szukam czegoś ładnego dla chrześniaka przyszłego. Ten wybór - istne szaleństwo. Jest w czym wybierać. Słodkie takie to wszystko, że powinny być przyklejone napisy: nie jeść.
@roxie123 no właśnie, bo jak ja chodziłam na ten monitor to lekarz mówił, że tak ok.15 d.c. zaczynać.
A zalatanie i zabieganie to ma dobre strony - przekierowuje myślenie. U mnie teraz początek roku - a to książki, a to jakieś rady, zebrania, przygotowania, wnioski, jedno goni drugie. Dobrze, że mąż spraw...prokreacyjnych pilnuje, bo ja nie mam czasu. Jak w tym cyklu coś tam wykiełkuje to mu piwo chyba kupię i jeszcze otworzę.
@zosiak jak musisz skoczyć to skacz, tylko obiecaj, że nie zapomnisz rozłożyć spadochronu. To jest bardzo bardzo ważne, uwierz mi. I ubierz się ciepło, bo tam w górze wieje.
@mamcia2014 dobrze, że Wiktorek już wraca do zdrowia. Pod taką czułą opieką to inaczej być nie może. A teściową się nie martw. One tak czasem mają, że jakąś szpileczkę wbiją i potem robią oczy: ale co ja takiego powiedziałam. Masz fajną figurkę i o nią dbaj.
A dzisiaj Zuzia (4 latka) mnie w pracy tekstem ucieszyła:
Podchodzi do mnie:
-Mam ploblem.
-Jaki Zuziaku?
-No...nie umiem zapiąć stanika.
Wytrzeszczyłam oczy.
A ona wyciąga z wózka Barbie z gołym biustem.
-To załozys mi stanik?
Tez oglądałam całą ciążę i troszkę po ku niezadowoleniu M.@ivvonka oczywiscie jeszcze nie jeste. spakowana nie lubie wiec zamoast ciuchow wezmiemy Cie
Turecki serial wspaniale stulecie i ile sie przy nim usmialam jestem na 199 odcinku na vod i powiem Wam dziewczyny ze jesli chcecie zapomniec o problemach o owulkach i testach to dobry sposob jeszcze w miedzy czasie czytam dom nad rozlewiskiem ale jaja myslalam ze to lektura nie dla mnie a tam sceny seksu niczym 50 twarzy greya haha
@roxie123 widziałaś ostatni odcinek gry o tron bo ja już tak
@Funia90 z zakupami można się zatracić no ale na mam synka wiec połowa z tego odpada
@mamcia2014 a ja na - ale bez ćwiczeń chyba że od biegania
Jak nie będziecie badać to i tak wpakuj w niego tabsy i zakaz komorki na jajkach i laptopaDzięki @Funia90. Ja nie zamierzalam badac M nasienia, bo w sumie co mi to da? ale przez te moje bakterie wyslalam go na wymaz z cewki i chcialam sprawdzic czy nie ma bakterii w nasieniu, stad mam wyniki, a skoro juz sa to sobie porównam.
Tak bym chciała przestac myslec o tym wszystkim, a teraz znowu czeka mnie wizyta, bo musze skonsultować te wymazy. Ciekawe, czy bedzie mnie leczył, czy odpusci. ?Ja cale zycie nie chorowalam i nie bralam antybiotyków, a teraz to dziadostwo.ehh.dobija mnie juz to. Przepraszam, ze smece, ale wyc mi się chce.
Pa
@Olasec a ty teraz który dc?
A teraz wam powiem. Wczoraj spotkałam się z naszą Ania, dziewczyna która założyła forum. Nie wyobraźcie sobie jaka to skrom na i cudowna osoba. Wielki szacunek za taki rozmach i głowę pełną pomyslow przy tak ogromnym sercu ♡ oczywiście troszkę was obgadalam, no bo jak baaa