D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 najbezpieczniejszy jest apap i paracetamol uwazsjcie na inne gripexy i teraflu w tamtym roku bralam mase tego ale nie wiedzialam ze to ciaza przy ciazy organizm zachowuje sie tez jakby mial grype wiec miejcie to na uwadze i w miare mozliwosci radze tylko siegac po herbatke, mleko z maselkiem czy czosnek po co moec pozniej na sumieniu a najlepsze ze same pielegniarki tez mi dawaly na praktykach leki bo bylam slaba z goraczka nikt lacznie ze mna nie wpadl ze moze byc ciaza przeciez staralam sie 3 cykle toyslalam ze 4 tez nie bedzie a tu wlasnie bylo. Polecam miod spadziowy.
W ogole tak sobie pomyslalam ze wykorzystam troche mojego szwagra (przyszlego) skoro mieszka na wsi to czesc moge u niego kupowac np jajka jedzenie ma bardzo duzy wplyw na organizm czy wiedzialyscie np ze witamina C opoznoa okres ale tez jest bardzo wazna po wykladach z farmakologii zaczelam wiecej jesc salaty jablek i czerwonej papryki z rybami mi roznoe wychodzi...
Swoja droga ciekawe kiedy teraz dostane @ czy tak jak ostatnio z opoznieniem tyg w sumie byloby mi to teraz na reke
W ogole tak sobie pomyslalam ze wykorzystam troche mojego szwagra (przyszlego) skoro mieszka na wsi to czesc moge u niego kupowac np jajka jedzenie ma bardzo duzy wplyw na organizm czy wiedzialyscie np ze witamina C opoznoa okres ale tez jest bardzo wazna po wykladach z farmakologii zaczelam wiecej jesc salaty jablek i czerwonej papryki z rybami mi roznoe wychodzi...
Swoja droga ciekawe kiedy teraz dostane @ czy tak jak ostatnio z opoznieniem tyg w sumie byloby mi to teraz na reke
Ostatnio edytowane przez moderatora: