reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie :)
Julka ma się super i waży 305 gramów :)
Łożysko się podniosło także wszystko ok.

Pytałam lekarza jak się ma poród do dużej wady wzroku to mi powiedzial, ze okolo 30 tygodnia mam iść do okulisty i jeżeli on stwierdzi, że mam mieć cesarkę to będzie cesarka.

Dziewczyny ja już po wizycie :)
Julka ma się super i waży 305 gramów :)
Łożysko się podniosło także wszystko ok.

Pytałam lekarza jak się ma poród do dużej wady wzroku to mi powiedzial, ze okolo 30 tygodnia mam iść do okulisty i jeżeli on stwierdzi, że mam mieć cesarkę to będzie cesarka.
Super ze wszystko ok. Co do wady wzroku to ważne jest nie tyle sama wada, a przede wszystkim badanie dna oka i ciśnienia wewnątrz gałki ale to Ci zrobi okulista na wizycie - też miałam robione :-)

@Calineczka24 przeziębiłam się na zakupach a raczej w drodze na nie. Wycięłam się do stolycy w bluzeczce i żakieciku, co to wiatrem podszyty. Brawo ja.

@Funia90 oj, jak ja lubię takie rzeczy. Ostatnio też chodzę i szukam czegoś ładnego dla chrześniaka przyszłego. Ten wybór - istne szaleństwo. Jest w czym wybierać. Słodkie takie to wszystko, że powinny być przyklejone napisy: nie jeść.

@roxie123 no właśnie, bo jak ja chodziłam na ten monitor to lekarz mówił, że tak ok.15 d.c. zaczynać.
A zalatanie i zabieganie to ma dobre strony - przekierowuje myślenie. U mnie teraz początek roku - a to książki, a to jakieś rady, zebrania, przygotowania, wnioski, jedno goni drugie. Dobrze, że mąż spraw...prokreacyjnych pilnuje, bo ja nie mam czasu. ;) Jak w tym cyklu coś tam wykiełkuje to mu piwo chyba kupię i jeszcze otworzę.

@zosiak jak musisz skoczyć to skacz, tylko obiecaj, że nie zapomnisz rozłożyć spadochronu. To jest bardzo bardzo ważne, uwierz mi. I ubierz się ciepło, bo tam w górze wieje.

@mamcia2014 dobrze, że Wiktorek już wraca do zdrowia. Pod taką czułą opieką to inaczej być nie może. A teściową się nie martw. One tak czasem mają, że jakąś szpileczkę wbiją i potem robią oczy: ale co ja takiego powiedziałam. Masz fajną figurkę i o nią dbaj.

A dzisiaj Zuzia (4 latka) mnie w pracy tekstem ucieszyła:
Podchodzi do mnie:
-Mam ploblem.
-Jaki Zuziaku?
-No...nie umiem zapiąć stanika.
Wytrzeszczyłam oczy.
A ona wyciąga z wózka Barbie z gołym biustem.
-To załozys mi stanik?

Ostatnia edycja:
@ivvonka oczywiscie jeszcze nie jeste. spakowana nie lubie wiec zamoast ciuchow wezmiemy Cie;)
Turecki serial wspaniale stulecie i ile sie przy nim usmialam jestem na 199 odcinku na vod i powiem Wam dziewczyny ze jesli chcecie zapomniec o problemach o owulkach i testach to dobry sposob;) jeszcze w miedzy czasie czytam dom nad rozlewiskiem ale jaja myslalam ze to lektura nie dla mnie a tam sceny seksu niczym 50 twarzy greya haha

@zosiak to Ci tatus roboty dolozyl,ale przynajmniej nie masz czasu na glupoty[emoji4]
Skok ze spadochronu ,szalona Ty,hehe ja bym w zyciu nie skoczyla ,mam lek wysokosci[emoji4]
Badz mysli ,ze zadna cp Cie juz nie dotknie,tak samo jak poronienie,jedynie rozowa dzidzi[emoji5]

@roxie123 ja tez nie cierpie takiej pogody,leje u nas caly dzien i jest mega zimno,naszlo mnie na kanapki ze swiezego chrupiacego chelba z herbatka z cytryna i cukrem i musialam pylac do piekarni ale mala zadowolona[emoji4]
Czuje jesien i obzarstwo w kosciach[emoji4]

@Calineczka24 moje gratulacje[emoji5]coz za duza panna[emoji5]

@ivvonka masz racje [emoji23]powinni dawac ostrzezenia zeby nie zjadac a juz na pewno zeby nie zjadac kiedy dzidzi jest ubrane hahah[emoji16]
A Zuzia the best[emoji7]jej ale Ci fajnie w tej pracy,ilu letnie to dzieciaczki?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja staram sie pogodzic ze sie nie udalo, czwarty raz. Ostatnio bylo od razu, dlatego teraz mnie to przeraża, ze ciagle sie nie udaje i nie wiadomo,czy w ogóle sie uda. Potrzebuje czasu, zeby sobie to wszystko poukładać. M zrobil badanie nasienia, ogólnie wyniki chyba niezle, tylko 4%prawidłowej budowy, przy ogolnej sporej liczbie, to i tak pokazna gromada żołnierzy, wiec chyba nie ma sie co czepiać. A Wasi partnerzy ile maja form prawidłowych?
@Funia90 piekne rzeczy kupilas dla córci. Ah jak takie zakupy cieszą.

reklama
@roxie123 herbatka na pewno pomoze[emoji5]ja przy przesiebianiach scieram imbir do herbatki i on super pomaga[emoji5]
@Frezja_1 moj badal nasienie ,jesli chcesz to jutro podam Ci wszystkie wyniki ,tylko musze ich poszukac ,wiec jakbys mogla to przypomnij mi prosze[emoji4]
Zakupy bardzo ciesza a kopniaki jeszcze bardziej.
Wiem ,ze niedlugo Wy wszystkie bedziecie sie cieszyc z takich rzeczy[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry