reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie :)
Julka ma się super i waży 305 gramów :)
Łożysko się podniosło także wszystko ok.

Pytałam lekarza jak się ma poród do dużej wady wzroku to mi powiedzial, ze okolo 30 tygodnia mam iść do okulisty i jeżeli on stwierdzi, że mam mieć cesarkę to będzie cesarka.

Dziewczyny ja już po wizycie :)
Julka ma się super i waży 305 gramów :)
Łożysko się podniosło także wszystko ok.

Pytałam lekarza jak się ma poród do dużej wady wzroku to mi powiedzial, ze okolo 30 tygodnia mam iść do okulisty i jeżeli on stwierdzi, że mam mieć cesarkę to będzie cesarka.
Super ze wszystko ok. Co do wady wzroku to ważne jest nie tyle sama wada, a przede wszystkim badanie dna oka i ciśnienia wewnątrz gałki ale to Ci zrobi okulista na wizycie - też miałam robione :-)

@Calineczka24 przeziębiłam się na zakupach a raczej w drodze na nie. Wycięłam się do stolycy w bluzeczce i żakieciku, co to wiatrem podszyty. Brawo ja.

@Funia90 oj, jak ja lubię takie rzeczy. Ostatnio też chodzę i szukam czegoś ładnego dla chrześniaka przyszłego. Ten wybór - istne szaleństwo. Jest w czym wybierać. Słodkie takie to wszystko, że powinny być przyklejone napisy: nie jeść.

@roxie123 no właśnie, bo jak ja chodziłam na ten monitor to lekarz mówił, że tak ok.15 d.c. zaczynać.
A zalatanie i zabieganie to ma dobre strony - przekierowuje myślenie. U mnie teraz początek roku - a to książki, a to jakieś rady, zebrania, przygotowania, wnioski, jedno goni drugie. Dobrze, że mąż spraw...prokreacyjnych pilnuje, bo ja nie mam czasu. ;) Jak w tym cyklu coś tam wykiełkuje to mu piwo chyba kupię i jeszcze otworzę.

@zosiak jak musisz skoczyć to skacz, tylko obiecaj, że nie zapomnisz rozłożyć spadochronu. To jest bardzo bardzo ważne, uwierz mi. I ubierz się ciepło, bo tam w górze wieje.

@mamcia2014 dobrze, że Wiktorek już wraca do zdrowia. Pod taką czułą opieką to inaczej być nie może. A teściową się nie martw. One tak czasem mają, że jakąś szpileczkę wbiją i potem robią oczy: ale co ja takiego powiedziałam. Masz fajną figurkę i o nią dbaj.

A dzisiaj Zuzia (4 latka) mnie w pracy tekstem ucieszyła:
Podchodzi do mnie:
-Mam ploblem.
-Jaki Zuziaku?
-No...nie umiem zapiąć stanika.
Wytrzeszczyłam oczy.
A ona wyciąga z wózka Barbie z gołym biustem.
-To załozys mi stanik?

Ostatnia edycja:
@ivvonka oczywiscie jeszcze nie jeste. spakowana nie lubie wiec zamoast ciuchow wezmiemy Cie;)
Turecki serial wspaniale stulecie i ile sie przy nim usmialam jestem na 199 odcinku na vod i powiem Wam dziewczyny ze jesli chcecie zapomniec o problemach o owulkach i testach to dobry sposob;) jeszcze w miedzy czasie czytam dom nad rozlewiskiem ale jaja myslalam ze to lektura nie dla mnie a tam sceny seksu niczym 50 twarzy greya haha

@zosiak to Ci tatus roboty dolozyl,ale przynajmniej nie masz czasu na glupoty[emoji4]
Skok ze spadochronu ,szalona Ty,hehe ja bym w zyciu nie skoczyla ,mam lek wysokosci[emoji4]
Badz mysli ,ze zadna cp Cie juz nie dotknie,tak samo jak poronienie,jedynie rozowa dzidzi[emoji5]

@roxie123 ja tez nie cierpie takiej pogody,leje u nas caly dzien i jest mega zimno,naszlo mnie na kanapki ze swiezego chrupiacego chelba z herbatka z cytryna i cukrem i musialam pylac do piekarni ale mala zadowolona[emoji4]
Czuje jesien i obzarstwo w kosciach[emoji4]

@Calineczka24 moje gratulacje[emoji5]coz za duza panna[emoji5]

@ivvonka masz racje [emoji23]powinni dawac ostrzezenia zeby nie zjadac a juz na pewno zeby nie zjadac kiedy dzidzi jest ubrane hahah[emoji16]
A Zuzia the best[emoji7]jej ale Ci fajnie w tej pracy,ilu letnie to dzieciaczki?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja staram sie pogodzic ze sie nie udalo, czwarty raz. Ostatnio bylo od razu, dlatego teraz mnie to przeraża, ze ciagle sie nie udaje i nie wiadomo,czy w ogóle sie uda. Potrzebuje czasu, zeby sobie to wszystko poukładać. M zrobil badanie nasienia, ogólnie wyniki chyba niezle, tylko 4%prawidłowej budowy, przy ogolnej sporej liczbie, to i tak pokazna gromada żołnierzy, wiec chyba nie ma sie co czepiać. A Wasi partnerzy ile maja form prawidłowych?
@Funia90 piekne rzeczy kupilas dla córci. Ah jak takie zakupy cieszą.

reklama
@roxie123 herbatka na pewno pomoze[emoji5]ja przy przesiebianiach scieram imbir do herbatki i on super pomaga[emoji5]
@Frezja_1 moj badal nasienie ,jesli chcesz to jutro podam Ci wszystkie wyniki ,tylko musze ich poszukac ,wiec jakbys mogla to przypomnij mi prosze[emoji4]
Zakupy bardzo ciesza a kopniaki jeszcze bardziej.
Wiem ,ze niedlugo Wy wszystkie bedziecie sie cieszyc z takich rzeczy[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry