reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak dobrze ,ze masz zajecie[emoji5]
Wlansie moze poszlaejecie i przypadkiem wrocisz zafasalokowana a wiesz dzieci z Grecji sa spoczko[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie dziewczyny a jak trafi sie na uszkodzony jajowod u mnie bez lekow i monitoringu sie nie obedzie balabym sie tego bardzo dalam sobie czas moze byc wrzesien ale nie tego roku czuje sie jeszcze slabo na ciaze i wtedy znowu bede musiala czekac a tak juz nie dlugo do nast roku marzy mi sie zafasolkowac w maju badz kwietniu:) poza tym ja teraz zadnych lekow nie biore tzn tylko biore omege i magnez. Roxie poczekam na Ciebie jak Ty zafasolkujesz to mi dasz energie i ja sie z tym zmierze;) Mam w grudniu slub od siostry chcialabym na nim byc a nie ze np los znowu wywiezie mnie do szpitala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak nic nie będzie żadnego szpitala... ale rozumiem Cię ... też tak patrzę na dziewczyny , i dają mi motywację :) teraz szczególnie @Funia90 i @agatush bo praktycznie z nimi zaczynałam tylko mnie gadziny wyprzedziły :D ale za to ja biorę @agatush brzuszek jak tylko królewna przyjdzie na świat rezerwowałam juz dawno heheh :)

A co u Was @...Margotka9022... , @Zaaaneta , @Nusia123 , @Katarina91 ??? :* zapadłyście się pod ziemię ...

@Calineczka24 co tam dzisiaj taka nieobecna ? :)
@hona Ty tez coś ostatnio się chowasz :))

@zosiak ja tak tylko podgaduje,dobrze wiesz[emoji5]najwaznijesze zebys byla gotowa i pewna ,ze chcesz probowac ,bo trzeba miec sile na walke[emoji8]ale w koncu sie uda[emoji5]
Bedziesz chodzila na monitoring,dostaniesz leki i musi byc w porzadku[emoji5]

@roxie123 mam nadzieje,ze teraz zafasolkujesz bo chce byc z Toba w ciazy,jakkolwiek to brzmi hehe[emoji4]wierze ,ze Ci sie uda i nawet nie dopuszczaj do siebie innej mysli,tylko ta droga jak widac latwa nie jest[emoji4]
Ale kopniaki wszystko Ci wynagrodza[emoji5]

Przyszla taka glupia baba do mnie w pracy ,ze nie moge.
Cytuje.
Chyba tu pani za duzo nie zarobi
Nie,to Meza sklep
Aaa to tylko z tego zyjecie?
Tak
A to cienko[emoji15]
No to mowie,no cienko[emoji1]
OdwAzna pani jest ,ze wyszla za Maz,dzieci macie?
Jescze nie.
To nie ma co ,bo zycie se spieprzycie i w ogole w takich czasach to strach rodzic dzieci a poza tym jak plajtniecie to kto was bedzie zywil[emoji16]
Pogadalam jeszcze chwile,na koniec powiedziala mi ,ze powinnam tu handlowac trampkami albo majtkami bo ona ostatnio nigdzie nie moze kupic[emoji15][emoji15][emoji15]hahaha mam dosc .
Nie opisalam wszystkiego bo szkoda mi palcow na pisanie [emoji23]

@Funia90 @roxie123 no zobaczymy, będziemy się tego trzymać, chociaż marnie to widzę :( @zosiak u mnie dzisiaj 24 dc, przy moich cyklach powinnam dostać @ za tydzień. Zobaczymy.
@Frezja_1 jak tam u ciebie? Byłaś z tymi wynikami u lekarza czy dopiero się wybierasz? Wybacz, mam kiepska pamięć....

Edit:
Właśnie @roxie123 myślałam dzisiaj o nusi i nie było jej na formu od ostatniego posta :( martwię się co tam u Niej....
@Funia90 a myślałam że ludzka głupota już mnie nie zdziwi. Cofam to. Są jednak lepsi... Co za baba..
Ha, co do głupich klientów, ostatnio przyszli na zakupy tacy starsi ludzie, małżeństwo. Po wielu pytaniach wybrali jaki chcą chleb, podaję im go i pytam "co jeszcze?" a facet do mnie z tekstem "a co, spieszy się pani gdzieś?" od tej pory codziennie jak ich widzę, to się nie spieszę :p a jak mi kiedyś coś powiedzą to zapytam czy się im gdzieś spieszy :)

Ostatnia edycja:
@zosiak nic nie będzie żadnego szpitala... ale rozumiem Cię ... też tak patrzę na dziewczyny , i dają mi motywację :) teraz szczególnie @Funia90 i @agatush bo praktycznie z nimi zaczynałam tylko mnie gadziny wyprzedziły :D ale za to ja biorę @agatush brzuszek jak tylko królewna przyjdzie na świat rezerwowałam juz dawno heheh :)

A co u Was @...Margotka9022... , @Zaaaneta , @Nusia123 , @Katarina91 ??? :* zapadłyście się pod ziemię ...

@Calineczka24 co tam dzisiaj taka nieobecna ? :)
@hona Ty tez coś ostatnio się chowasz :))

Bo my z @Funia90 mocno Ci kibicujemy i wierzymy w Twoje szczęście i zafasolkowanie. A brzuch mój sama wiesz - chciałabym opróżnić już w tym momencie najlepiej... tylko współpraca z Lokatorką narazie mi nie idzie ;-P

@zosiak ja tak tylko podgaduje,dobrze wiesz[emoji5]najwaznijesze zebys byla gotowa i pewna ,ze chcesz probowac ,bo trzeba miec sile na walke[emoji8]ale w koncu sie uda[emoji5]
Bedziesz chodzila na monitoring,dostaniesz leki i musi byc w porzadku[emoji5]

@roxie123 mam nadzieje,ze teraz zafasolkujesz bo chce byc z Toba w ciazy,jakkolwiek to brzmi hehe[emoji4]wierze ,ze Ci sie uda i nawet nie dopuszczaj do siebie innej mysli,tylko ta droga jak widac latwa nie jest[emoji4]
Ale kopniaki wszystko Ci wynagrodza[emoji5]

Przyszla taka glupia baba do mnie w pracy ,ze nie moge.
Cytuje.
Chyba tu pani za duzo nie zarobi
Nie,to Meza sklep
Aaa to tylko z tego zyjecie?
Tak
A to cienko[emoji15]
No to mowie,no cienko[emoji1]
OdwAzna pani jest ,ze wyszla za Maz,dzieci macie?
Jescze nie.
To nie ma co ,bo zycie se spieprzycie i w ogole w takich czasach to strach rodzic dzieci a poza tym jak plajtniecie to kto was bedzie zywil[emoji16]
Pogadalam jeszcze chwile,na koniec powiedziala mi ,ze powinnam tu handlowac trampkami albo majtkami bo ona ostatnio nigdzie nie moze kupic[emoji15][emoji15][emoji15]hahaha mam dosc .
Nie opisalam wszystkiego bo szkoda mi palcow na pisanie [emoji23]

Ludzie są świetni.... zamówiłaś już te trampki i majty? Niee?? To na co czekasz :laugh2:

@roki_1991 nie przekreslaj cyklu kochana[emoji5]
A ludziom nigdy nie dogodzisz,wchodzi facet do sklepu to mowie dzien dobry i sie usmiecham to sie mnie pyta bezczelnym glosem czemu sie tak usmiecham[emoji38]ja pierdykam moja mina chyba chciala go zabic bo mnie przeprosil[emoji23]

@agatush juz sciagam wielkie majty z Chin ,bo ona chce takie prawie do kolan ala spodnie haha[emoji23]
A ze smiesznych historii,wychodze kiedys z salonu frzyzjerskiego gdzie pracowalam,bylo lato wiec ja w spodenkach ale nie takich przykrytkawych tylko takich do pracy ,salon kolo Kosciola,idzie baba...Dziewczynko zapomnialas sie ubrac,dlaczego w majtkach jestes hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]peklam

@Funia90 ja to sie usmialam z tych Twoich historii.:-) :)
@roki_1991 doktorek nie odbiera.mam nadzieje, ze jutro sie wbije do niego, bo chcialam jeszcze skonsultować wyniki meza, mam nadzieje ze jutro bedzie wynik posiewu nasienia.
Mnie tez gardło boli dzis jak nie wiem co, ehh.

reklama
@roxie123, @Funia90, przy przeziebieniach można zajść łatwiej? Coś może w tym być. Ja to nawet mam już skok temperatury. :) A swoją drogą to nie mogłyście wcześniej dać cynk jaki, spałabym w lodówce. Trzeba teraz odstawić cytrynę i miód...i imbir, co to dziś kupiłam, bo jeszcze mi się weźmie i polepszy. ;)

Do góry