Olciaj
Aktywna w BB
@roxie123 tylko sie nie zalamuj kochana. Wiem, ze najlatwiej powiedziec, trudniej zrobic, ale tak bardzo wierze, ze wkrotce ci sie uda. Bardzo ci dopinguje. Przykro, ze masz inne problemy, ktore nie pomagaja przy staraniu o dziecko. Zapytam tak przewrotnie, napisz mam co w tych trudnych chwilach przynosi ci najwiecej radosci, co cie cieszy i co doceniasz.
Ja dzis dostalam pierwszy okres po poronieniu, ktore bylo 22 czerwca, czyli okres tak o tydzien za wczesnie. Chyba jeszcze ten cykl sobie odpuszcze ze staraniami, zeby organizm, hormony jeszcze sie unormowaly. Boje sie kolejnego poronienia jezeli udaloby sie zajsc w ciaze. Z drugiej strony zegar tyka, wczoraj skonczylam 33 lata i nadal nie jestem mamą.
Ja dzis dostalam pierwszy okres po poronieniu, ktore bylo 22 czerwca, czyli okres tak o tydzien za wczesnie. Chyba jeszcze ten cykl sobie odpuszcze ze staraniami, zeby organizm, hormony jeszcze sie unormowaly. Boje sie kolejnego poronienia jezeli udaloby sie zajsc w ciaze. Z drugiej strony zegar tyka, wczoraj skonczylam 33 lata i nadal nie jestem mamą.