reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 ciężko powiedzieć jakie będą teraz. Przed poronieniem miałam około 30 dni. Teraz ten cykl był 35 dni, więc trochę dłuższy. Też liczę na to że @roxie123 nie będzie już musiała testować za miesiąc i zostaniemy razem we dwie do tego :)
Jeszcze dwa tygodnie i urlop!! :) będzie idealna okazja na starania, chociaż zaczniemy na pewno wcześniej :) powiem wam że do pracy chodzę dopiero 2 tygodnie, a już chce ten urlop

reklama
@Frezja_1 ciężko powiedzieć jakie będą teraz. Przed poronieniem miałam około 30 dni. Teraz ten cykl był 35 dni, więc trochę dłuższy. Też liczę na to że @roxie123 nie będzie już musiała testować za miesiąc i zostaniemy razem we dwie do tego :)
Jeszcze dwa tygodnie i urlop!! :) będzie idealna okazja na starania, chociaż zaczniemy na pewno wcześniej :) powiem wam że do pracy chodzę dopiero 2 tygodnie, a już chce ten urlop
Halo! A ja? Tez chce testowac [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 nie wiem co mnie podkusiło, ale też dziś testowałam i wynik fałszywy bo kreski testowej nie było. W sumie to był jakiś stary przeterminowany test i może dlatego. W środę zrobię ponownie bo wtedy mam mieć okres.

@Frezja_1 opowiadaj jak było z gośćmi :)

@Olasec trzymam kciuki za testowanie
@Ewelyn kiedy testujesz kochana?
Co do odwiedzin.
Ja naprawdę lubię dzieci, ale te to przeszly same siebie. Zwlaszcza sredni wlazil wszedzie, włącznie z meblami.otwieral wszystko. Biegali z jedzeniem wszedzie i z piciem tez.rodzice zero reakcji. Poprosilam dzieci by nie chodziły z jedzeniem i piciem ale zero pozytywnej reakcji, rodzice po tym probowali zwracac uwage, ale najmlodsze strasznie sie buntowalo i krzyczalo. Aha i sciana pomazana mazakiem i kredka. To by bylo na tyle;)

@Olasec trzymam kciuki za testowanie
@Ewelyn kiedy testujesz kochana?
Co do odwiedzin.
Ja naprawdę lubię dzieci, ale te to przeszly same siebie. Zwlaszcza sredni wlazil wszedzie, włącznie z meblami.otwieral wszystko. Biegali z jedzeniem wszedzie i z piciem tez.rodzice zero reakcji. Poprosilam dzieci by nie chodziły z jedzeniem i piciem ale zero pozytywnej reakcji, rodzice po tym probowali zwracac uwage, ale najmlodsze strasznie sie buntowalo i krzyczalo. Aha i sciana pomazana mazakiem i kredka. To by bylo na tyle;)
No to kiepsko [emoji52]
Ja testuje za min 3 tyg bo dopiero mam 7dc

Dzień dobry dziewczynki [emoji4]
U mnie 28dc i na testach nic jakiś cień w tle ale nie kreseczka
Więc czekam na @ i kolejny cykl .
Stwierdziłam że może uda mi się zajść dopiero we wrześniu...w pierwsza ciążę tak zaszłam i wierzę że mój Aniołek wtedy do mnie wróci skoro się nie udaje teraz :( no ale to tylko takie marzenie
Dziękuję za wszystko [emoji8]

Kochane &&& za prenatalne czekam na dobre wieści [emoji8]
Testujące &&& tak samo ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczynki [emoji4]
U mnie 28dc i na testach nic jakiś cień w tle ale nie kreseczka
Więc czekam na @ i kolejny cykl .
Stwierdziłam że może uda mi się zajść dopiero we wrześniu...w pierwsza ciążę tak zaszłam i wierzę że mój Aniołek wtedy do mnie wróci skoro się nie udaje teraz :( no ale to tylko takie marzenie
Dziękuję za wszystko [emoji8]

Kochane &&& za prenatalne czekam na dobre wieści [emoji8]
Testujące &&& tak samo ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A temperature jaka masz dzisiaj?

Do góry