reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Soczki mmm [emoji7]zima rarytas[emoji6]
Nie wiem...@ była 20 czerwca . Cykle ostatnio 29dni więc jeszcze czas na gdybanie :) nie nastawiam się bo jakoś nie widze zmian u siebie jakichs typowych. Poza tym ow czułam ok15dnia a test był pozytywny 16dc dopiero, więc nawet trudno mi wyliczyć ile to dpo . Wiec nie dumam...bo się boję nakręcac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moze akurat Ci sie uda :):):*
Ja mialam 24 czerwca ale mam antybiotyk wiec watpie tak mnie cos uciska wczoraj w klatce piersiowej i plecach mam nadzieje ze to nie zapalenie pluc :/

reklama
Hej my po spacerku zaraz obiad będziemy jeść .
U nas dziś gorąco ale momentami słońce zachodzi ja odbebnilam trening mimo skwaru udało się potem kąpiel i głowę umylam bo już mi się przetluscily włosy potem wyprostuje i pod wieczór kolejny spacer zaliczymy.

@mamcia2014 dziękuję, że pytasz u mnie nawet dobrze ze zdrowiem. Generalnie ze stawami nadal kiepsko ale byłam na rehabilitacji i mam zestawy ćwiczeń i wytłumaczone jak ćwiczyć żeby sobie nie zaszkodzić i ćwiczę trochę. Teraz jesteśmy w Bułgarii to tu totalnie lenistwo. Chodzimy tylko na spacery i trochę zwiedzamy i nic nie ćwiczę.

reklama
@roxie123 mi też jest dziwne w jajnikach. Ogólnie w macicy mi dziwnie. Nastawiam się na ciążę a testuje za tydzień dopiero.

Ja się też nie nastawiam , tym bardziej ,że tamten miesiąc byłam nastawiona a teraz wg boje sie testować :D
U mnie dzisiaj 23dc , kłucie w jajnikach , ból dołem brzucha , krzyż czuje też ... wybuchy gorąca na twarz , senność , i dużo białego śluzu ... ale nie traktuje tego jako objaw nie chce się nakręcać

Ostatnia edycja:
Do góry