reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec no to masz czas relaksu; )

Jak od 31 lipca będę się byczyc w górach.

No to życzę Ci żebyś nabrała pełni zdrowia kochana .
U mnie jutro równo 10 mcy cwiczen 33 cm zgubilam w sumie i 13 kg na dzień dzisiejszy.

Roxie jak będziesz miała 2 kreski to pije piwko za Wasze zdrówko dokładnie pamiętam jak ja czekalam to było coś fajnego i potem 2 kreski odlot .

reklama
Cześć dziewczyny.
Trzymam mocno kciuki za te testujące na dniach :)
Ja dalej czekam na @ i chciałabym żeby w końcu przyszła... Dwa tygodnie temu w czwartek jak byłam u gin, to powiedziała po usg że jest piękna owulacja. No to chyba powinnam już jakoś na dniach dostać @... Czekam, czekam, czekam i nic :(
Ale za niecałe 3 tygodnie jedziemy z J nad morze i już się nie mogę doczekać ;) chciałabym wtedy coś podziałać :D

@Funia90 dzięki, też bym chciała ;) a może będziemy już wtedy mogli być na etapie starań :) byłoby cudownie...
@roxie123 nie działalismy... Chociaż niby lekarka mi powiedziała że mi nie zabroni, ale wiesz, ja się bardzo długo męczyłam bo co chwile miałam jakieś krwawienia, potem ten drugi zabieg, po nim znowu krwawienia, brałam leki przeciwkrwotoczne. Wszystko mi się rozjechało i chciałam po prostu odczekać jeden cykl, tak żeby chociaż trochę wróciło to do normy.

@mamcia2014 A gdzie w góry się wybierasz? My pewnie pojedziemy we wrześniu, a zapewne na październik się przesunie, co by tłumów nie było :) No to ładny wynik osiągnęłaś - i zdrowo, więc nie powinno być efektu jojo.

@roki_1991 A w tym roku chyba sama pojadę z dziećmi nad morze (i z teściami). Ale trochę mnie przeraża samotne 400km z dzieciakami na tylnym siedzeniu... Oni zawsze coś chcą... Jakoś dam radę.

@Funia90 To ty pytałaś kiedy widać płeć?? Większość lekarzy określa ją w okolicach 20tc, choć teoretycznie w 16tc przy dobrym sprzęcie i ułożeniu dziecka lekarz już jest w stanie ją określić. Przed tym terminem trafność wynosi 50% ;-)

Moja córka to mnie cały czas zadziwia. Zabrałam dzisiaj dzieci od dziadków (bo przedszkole jest zamknięte). I nagle młoda mówi: "Mama M(ały) zastygł!!". Więc pytam: "Ale jak to zastygł??". D(uża): "No sama zobacz!". Więc się odwracam, a M(ały) w stanie zawieszenia - minutę później już spał.
Natomiast nie dalej jak ze dwa dni temu, D siedzi przed tatą, coś mruży oczy i wskazuje palcami obok niego. Po chwili mówi: "Tata - ale ty jesteś niewidzialny! Zobacz jak palce przez Ciebie przechodzą".

@roki_1991 rozumiem kochana :* lepiej poczekac do @ dla bezpieczeństwa , tak tylko zapytałam przepraszam :*

Kurde dziewczyny , ale Wam fajnie tu jedziecie tam , a ja w tym roku bez wakacji , no ale coż za to czekam na wprowadzkę i kupe kasy trzeba :) dostałam od mamy na urodziny piniądz i kupiłam piękną stojącą lampę do salonu taką rzeźbioną :D ja wg mam schiz na starocie jak się urządzę to Wam się pochwalę ;)

Od godziny leżę i się nie ruszam...przychodzą takie kłucia takie centralne w macicy i mijają ...i znowu , łupie krzyż chociaż sama nie wiem czy nie pupa bardziej xD , teraz już zaczynam shizować...nie wydaje mi się to :p
Czyżby ? nieee...nie możliwe by to było

reklama
@roki_1991 rozumiem kochana :* lepiej poczekac do @ dla bezpieczeństwa , tak tylko zapytałam przepraszam :*

Kurde dziewczyny , ale Wam fajnie tu jedziecie tam , a ja w tym roku bez wakacji , no ale coż za to czekam na wprowadzkę i kupe kasy trzeba :) dostałam od mamy na urodziny piniądz i kupiłam piękną stojącą lampę do salonu taką rzeźbioną :D ja wg mam schiz na starocie jak się urządzę to Wam się pochwalę ;)

Od godziny leżę i się nie ruszam...przychodzą takie kłucia takie centralne w macicy i mijają ...i znowu , łupie krzyż chociaż sama nie wiem czy nie pupa bardziej xD , teraz już zaczynam shizować...nie wydaje mi się to :p
Czyżby ? nieee...nie możliwe by to było
:D :D :D

Jeśli chodzi o płeć to mi na prenatalnych w 12tc lekarz na 80% pokazał armate o zazwyczaj przy chłopcach szybciej widać lub są bardziej bezwstydni :p

Ps no i co z ta lista? Kto chce?czy mam sama wyłapywac?

Link do: "Staraczki" lista oraz historia

Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam

Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

Do góry