reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona dziękuję :* ja mam teraz właśnie więcej strachu niż chęci...
@Funia90 tylko jak przedłużę wszystkie leki to wtedy jak coś chyba @ się też opóźni i nie bede wiedzieć czemu faktycznie...no i się rozreguluje znowu ;/ może spróbuję w piątek ale bez większych oczekiwań...
No i bardziej boli prawy jajnik niż lewy ...a ja schiz ,że torbiel się wróciła ale wtedy uciskało a nie kuło , no i bądz tu mądra
@Frezja_1 kiedyś się uda , może akurat teraz Twoja kolej :)

Ostatnia edycja:
Mniam soczki super sprawa muszę uaktywnić tryb przetworowy i zabrać się za ogórki na początek i kompoty może porobić no i buraczki paprykę sałatki.

Roxie udziela mi się emocjonalne pobudzenie w związku z twoim testowaniem ja np myślałam że nic tego i miałam niespodziankę kiedy to coś nie tak miałam z pulsem szłam do kardiologa i na odczep się zrobiłam test tak dla bhp w razie co a tam druga kreseczka blada a teraz ta kreseczka ma prawie 3 latka ;) także trzymam kciuki.

Słuchajcie a jest jakaś lista testujacych straraczek i oczekujących? Bo może jest a ja o niej nie wiem bo ja nie mam pamięci do nicków i nie bardzo ogarniam kto teraz testuje.

Sorrki za post pod postem zapedzilam się to się nie powtórzy.

Mniam soczki super sprawa muszę uaktywnić tryb przetworowy i zabrać się za ogórki na początek i kompoty może porobić no i buraczki paprykę sałatki.

Roxie udziela mi się emocjonalne pobudzenie w związku z twoim testowaniem ja np myślałam że nic tego i miałam niespodziankę kiedy to coś nie tak miałam z pulsem szłam do kardiologa i na odczep się zrobiłam test tak dla bhp w razie co a tam druga kreseczka blada a teraz ta kreseczka ma prawie 3 latka ;) także trzymam kciuki.

Oj dziewczyny nie nakręcajcie się ;p ja coś mam kiepskie przeczucia... ale kochane jesteście :**

Mamcia ja wlasnie niedawno poruszalam temat listy brzuchatek ,ale bez odzewu.My stare wygi tu jestesmy to zapewne pamietasz ,ze kiedys taka lista byla,a malo tego,bo zwykle sie sprawdzalo,ze jak sie jedna rozpakowala,to kolejna zaciazala.Fajnie by bylo znow cos takiego stworzyc.;)

Roxie ja mam krotkie cykle,wiec nie musialam czekac po jakies 15 dni aby robic test,choc tak na prawde to zawsze wiedzialam wczesniej,ze jestem w ciazy,a test robilam aby tylko potwierdzic.Ale i tak,ile mnie to nerwow kosztowalo,to tylko ja wiem.Swoja droga tylko jeden test wyszedl mi negatywny, i za chwile dostalam @, a tak zawsze wystarczyl jeden,i byla ciaza.:surprised:

@hona atakować by foczusie o listę [emoji4]
A ja muszę czekać i co lepsze piernik wie kiedy była ow . Na razie bez objawów i atrakcji @ powinna być w następną środę także jeszcze sobie poczekam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry