reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Soczki mmm [emoji7]zima rarytas[emoji6]
Nie wiem...@ była 20 czerwca . Cykle ostatnio 29dni więc jeszcze czas na gdybanie :) nie nastawiam się bo jakoś nie widze zmian u siebie jakichs typowych. Poza tym ow czułam ok15dnia a test był pozytywny 16dc dopiero, więc nawet trudno mi wyliczyć ile to dpo . Wiec nie dumam...bo się boję nakręcac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moze akurat Ci sie uda :):):*
Ja mialam 24 czerwca ale mam antybiotyk wiec watpie tak mnie cos uciska wczoraj w klatce piersiowej i plecach mam nadzieje ze to nie zapalenie pluc :/

reklama
Hej my po spacerku zaraz obiad będziemy jeść .
U nas dziś gorąco ale momentami słońce zachodzi ja odbebnilam trening mimo skwaru udało się potem kąpiel i głowę umylam bo już mi się przetluscily włosy potem wyprostuje i pod wieczór kolejny spacer zaliczymy.

@mamcia2014 dziękuję, że pytasz u mnie nawet dobrze ze zdrowiem. Generalnie ze stawami nadal kiepsko ale byłam na rehabilitacji i mam zestawy ćwiczeń i wytłumaczone jak ćwiczyć żeby sobie nie zaszkodzić i ćwiczę trochę. Teraz jesteśmy w Bułgarii to tu totalnie lenistwo. Chodzimy tylko na spacery i trochę zwiedzamy i nic nie ćwiczę.

reklama
@roxie123 mi też jest dziwne w jajnikach. Ogólnie w macicy mi dziwnie. Nastawiam się na ciążę a testuje za tydzień dopiero.

Ja się też nie nastawiam , tym bardziej ,że tamten miesiąc byłam nastawiona a teraz wg boje sie testować :D
U mnie dzisiaj 23dc , kłucie w jajnikach , ból dołem brzucha , krzyż czuje też ... wybuchy gorąca na twarz , senność , i dużo białego śluzu ... ale nie traktuje tego jako objaw nie chce się nakręcać

Ostatnia edycja:
Do góry