reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aa to o ta listę chodzi ja jak wzykle zakręcona [emoji23] ja już jestem wpisana [emoji4]na razie staraczka

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 hmm moze sie opoznic ale nie musi,ja bralam do 25 dc a w 26 juz mialam
okres wiec nie ma reguly[emoji4]
No ale nie wiadomo jak ten steryd dziala w sumie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 hmm moze sie opoznic ale nie musi,ja bralam do 25 dc a w 26 juz mialam
okres wiec nie ma reguly[emoji4]
No ale nie wiadomo jak ten steryd dziala w sumie.

Zobaczymy co będzie w piątek [emoji4]jak biel wizira to wydaje mi się że nie ma co sobie nadziei robić [emoji4] dręczą mnie te klucia jajników tylko niepokoi mnie ze głównie prawy :( temp 37.1 zobaczymy czy będzie spadać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Dzisiaj pospalismy do 9:30 .
Zaraz wymyślę jakieś śniadanie.

Nie wiem sama czy dziś zrobić barszczyk z ziemniakami czy z makaronem bo zostało go z wczoraj a po ziemniaki to bym musiała skoczyć.

No zobaczę.
Moje dziecko wstalo o 10 i urzeduje teraz z tatą a ja się nakremowalam rzęsy umalowalam i paznokcie kupiłam utwardzacz do paznokci bo mi się łamią okropnie ponoć to pomaga zobaczymy.

Ogólnie chyba przy chorobach tarczycy są słabe włosy i paznokcie.

@roxie123 w piatek moze byc za wczesnie na test no ale zobaczymy[emoji4]

@mamcia2014 ja wlasnie zjadlam sniadanko,kanapki z jajkiem na twardo.
Musze dzis skoczyc po jakis lakier do paznkocki i doprwadzic je do ladu bo jutro gin[emoji4]a chodzilam na zele,teraz mialam wizyte w dniu pogrzebu i nie moglam pojsc a czeka sie na termin z miesiac wiec stwierdzialam ,ze narazie odpuszczam[emoji4]

Roxie i inne dziewczynki,ktore zamawialy metyle z allegro.Powiedzcie mi prosze ,czy to sa na prawde dobre rzeczy?Wiem,ze bierzecie itd,ale ja mam ciagle objekcje,nie lubie kupowac niczego na allegro,lubie wczesniej zkup dotknac,powachac,pomacac ;) Biore je ,ale ciagle bez przekonania,ze sa dobre :sorry2:

reklama
@hona jasne ,że są dobre ! ja biorę 4 miesiące już i homocysteina spadła i wg . Na allegro są z tego względu , że jako tako nie jest to produkt polski i ciężko dostać . W aptece u mnie widziałam solgara ale nie metyle tylko zwykłe . Nie martw się ja teraz już wszystko na allegro zamawiam :)

Do góry