reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mi 11 dpo to juz test zawsze wyszedl ale Ty mowilas ,ze u Ciebie pozniej wychodzily[emoji4]
W kazdym razie jesli ciaza jest to nie ucieknie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jak zobaczysz ta druga kreske to oszalejesz ze szczecia a ja z Toba[emoji4]
Jak teraz sie udalo to termin jakos na marzec chyba?

@Funia90 no byłby koniec marca :) jakby... jakby... jak zobaczę 2 krechy to założę się że mnie roztelepie i nie będę wiedzieć co z tym faktem zrobić :D przyjdą czarne myśli od razu ... no bo u mnie to norma xD przecież jeszcze nic mi w życiu nie wyszło haha

@roxie123 jak to nic Ci nie wyszlo....no wez przestan,masz super Mezusia ,domek sie robi,jestes zdrowa i planujecie dzidzi ,wiele Ci wyszlo[emoji5]
Jak zobaczysz te dwie kreski to odrazu pisz a nie[emoji4]i przede wszystkim na bete[emoji4]

reklama
Do góry