reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 i @mamcia2014 to chodzi bardziej o to, że wiele osób ćwiczy nie wiedząc jak poprawnie wykonać ćwiczenia i jak regenerować organizm - albo co gorsza ćwiczy nie wiedząc o pewnych schorzeniach (np stawów), które dyskwalifikują w wielu przypadkach.
Jeżeli ktoś nie ma podstaw, nawet w postaci chodzenia na zajęcia fitness, i nie ćwiczy przy lustrze to to jest tylko kwestia czasu, aż pojawią się kontuzje i nadwyrężenia. No a tak poza tym, to nie ma chyba sportu który nie byłby kontuzjogenny ;)

@GosiaK91 gratuluję :):) spokojnych 9 miesięcy!

reklama
Czesc dziewczyny wczoraj poszlismy do kina na Volta i nie polecam:/ beznadzieja jak dla nas.
A potem padlam[emoji4]

@katrina91 na 15 to jest troszke czasu ale jakos zleci[emoji4]

@Ewelyn ja bylam jakos co 3 dni ze 3 razy ale prywatnie ,nie wiem czy na nfz mozna dostac.

U mnie dzis pada i jak dla mnie super,mam czym oddychac[emoji4]

Ja zawsze cwiczylam mel b i jeszcze taka jedna chyba rebeca jakas ale nie pamietam bo mam to sciagniete[emoji4]

@GosiaK91 nooo pieknie [emoji4]gratulacje[emoji5]

Ja w ciazy uwielbiam to wszystko cZego nie jem poza ciaza[emoji4]na warzywa mnie mdli a normalnie jem i to duzo[emoji39]takze dzidzi ma smaki po tatusiu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja bardzo lubię aktywność fizyczna i ćwiczenia Chodakowskiej [emoji3]
Ja mam lekarzy tylko prywatnie bo nie mam czasu na nfz. Jak 3 wizyty to może zapytam jak będę na wizycie 5 sierpnia, gdyby się nie udało w tym cyklu.
Trzymam kciuki za wizyty

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn i za monitoring nie placilam za kazdym razem 100 tak jak zwykle ,tylko jakies 30 od wizyty,bo to bylo tak szybko szybko ,usg i schodzilam z fotela [emoji4][emoji4][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie masakra teraz już w cieniu 25 st ;O iść by na zakupy ,zrobić obiad ,pranie wstawiłam i chyba poczytam później książkę :) nic mi sie nie chce ... chyba się nie wyspałam xD

A ja w nocy temperatura 38 i antybiotyk zaczelam na gorne drogi oddech. Wczoraj a tu kuzynka dzwoni wcziraj wieczorem czy chce od jej kolezanki czarna porzeczke wzielam 22 kg tj 2 skrzynki chciala 1.50 za kg dalam tej pani 2 zl za kg bo wiem jaka to ciezka praca a teraz sokownik w obrocie a w zmywarce parze sloiczki :):)

@gabrika powiem Wam za 5-6dni ;p bo tak jakoś będę testować
@roki_1991 już w tej chwili przestań ! :) kontrola była...była...ok było , było...no to trzeba czekac na @ i będzie gitara , nie nabieraj sobie do głowy bo po co :) sama wiem po sobie ,że jak się duma to jeszcze bardziej się opóźni :)

Dziewczyny projekt lady :D
Trzymam mocno mocno zacisniete kciuki a jak zajdziesz to postrasz babcie ze jak sie nie odpierd... To powiesz calej ridzinie :):)

reklama
Do góry