reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gabrika powiem Wam za 5-6dni ;p bo tak jakoś będę testować
@roki_1991 już w tej chwili przestań ! :) kontrola była...była...ok było , było...no to trzeba czekac na @ i będzie gitara , nie nabieraj sobie do głowy bo po co :) sama wiem po sobie ,że jak się duma to jeszcze bardziej się opóźni :)

Dziewczyny projekt lady :D

@mfifi04 9.06 miałam zabieg drugi i czekam dalej aż @ przyjdzie. Więc w sumie nie tak długo, ale jednak. 23.06 miałam wizytę i było ok, więc muszę czekać dalej...
@roxie123 dziękuję :* zbieram się już do kupy :)

Dziewczynki, leci masz program :)
Jeśli byłaś na wizycie było wszystko ok to najważniejsze. Czyli byłaś po owulacji. Już było by coś widać. Nie martw się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.

Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )

Teraz ja i młody w łóżkach jesteśmy już.
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.

Moje dziecko ma gadane jak nie wiem nadaje mi zamiast spac.

Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .

Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.

Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )

Teraz ja i młody w łóżkach jesteśmy już.
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.

Moje dziecko ma gadane jak nie wiem nadaje mi zamiast spac.

Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .

Jaki trening robilas? Ja przylozylam Bikini [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mamcia2014 u mnie własnie jakas burza idzie ...jeszcze daleko ale juz się błyska wrrr nie lubię burzy w nocy , mężulek dojedzie do pracy ale my kobiety zawsze się martwimy to normalka...mój własnie przyszedł bo praca , później u nas w domku porobił a ja już w łóżku :)
Nie wiem zupełnie o czym piszecie ja nie ćwicze ale pewnie kiedyś zacznę xD

Do góry