reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gabrika powiem Wam za 5-6dni ;p bo tak jakoś będę testować
@roki_1991 już w tej chwili przestań ! :) kontrola była...była...ok było , było...no to trzeba czekac na @ i będzie gitara , nie nabieraj sobie do głowy bo po co :) sama wiem po sobie ,że jak się duma to jeszcze bardziej się opóźni :)

Dziewczyny projekt lady :D

@mfifi04 9.06 miałam zabieg drugi i czekam dalej aż @ przyjdzie. Więc w sumie nie tak długo, ale jednak. 23.06 miałam wizytę i było ok, więc muszę czekać dalej...
@roxie123 dziękuję :* zbieram się już do kupy :)

Dziewczynki, leci masz program :)
Jeśli byłaś na wizycie było wszystko ok to najważniejsze. Czyli byłaś po owulacji. Już było by coś widać. Nie martw się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.

Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )

Teraz ja i młody w łóżkach jesteśmy już.
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.

Moje dziecko ma gadane jak nie wiem nadaje mi zamiast spac.

Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .

Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.

Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )

Teraz ja i młody w łóżkach jesteśmy już.
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.

Moje dziecko ma gadane jak nie wiem nadaje mi zamiast spac.

Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .

Jaki trening robilas? Ja przylozylam Bikini [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mamcia2014 u mnie własnie jakas burza idzie ...jeszcze daleko ale juz się błyska wrrr nie lubię burzy w nocy , mężulek dojedzie do pracy ale my kobiety zawsze się martwimy to normalka...mój własnie przyszedł bo praca , później u nas w domku porobił a ja już w łóżku :)
Nie wiem zupełnie o czym piszecie ja nie ćwicze ale pewnie kiedyś zacznę xD

Do góry