reklama
A spóźnia się tobie @?? Bo jestem nie w temacie?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@gabrika powiem Wam za 5-6dni ;p bo tak jakoś będę testować
@roki_1991 już w tej chwili przestań ! kontrola była...była...ok było , było...no to trzeba czekac na @ i będzie gitara , nie nabieraj sobie do głowy bo po co sama wiem po sobie ,że jak się duma to jeszcze bardziej się opóźni
Dziewczyny projekt lady
@roki_1991 już w tej chwili przestań ! kontrola była...była...ok było , było...no to trzeba czekac na @ i będzie gitara , nie nabieraj sobie do głowy bo po co sama wiem po sobie ,że jak się duma to jeszcze bardziej się opóźni
Dziewczyny projekt lady
roki_1991
Jeśli byłaś na wizycie było wszystko ok to najważniejsze. Czyli byłaś po owulacji. Już było by coś widać. Nie martw się
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
mamcia2014
Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.
Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )
Teraz ja i młody w łóżkach jesteśmy już.
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.
Moje dziecko ma gadane jak nie wiem nadaje mi zamiast spac.
Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .
Dzisiaj nas śpiączka naszla młody padł koło 14 potem mama ,ja i mąż też drzemal obudził mnie telefon i całe szczęście bo bym ziemniaki przypalila o mały włos; )
Ja dziś chodakowska męczylam pomimo upału pomyślałam sobie ze tak czy siak samo się nie zrobi i nie było źle w sumie.
Ewelyn przykro mi że @ przyszła ja pamiętam jak mi przyszła dzień był idealny na pozytywne testowanie no bo to był termin @ i jednocześnie rocznica naszego ślubu a ta @ przylazla poplakalam się. Wiem jaki to zawód trzymaj się i dajcie czadu w kolejnym cyklu trzymam kciuki .
gabrika
Hej dziewczyny u nas przeszła burza lekka dość ale teraz mąż jest w trasie i wlaśnie jedzie w kierunku burzy a ja cykor się martwię.
Jaki trening robilas? Ja przylozylam Bikini [emoji1320]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mamcia2014
Gabrika ja Skalpel 2 robiłam
reklama
roxie123
@mamcia2014 u mnie własnie jakas burza idzie ...jeszcze daleko ale juz się błyska wrrr nie lubię burzy w nocy , mężulek dojedzie do pracy ale my kobiety zawsze się martwimy to normalka...mój własnie przyszedł bo praca , później u nas w domku porobił a ja już w łóżku
Nie wiem zupełnie o czym piszecie ja nie ćwicze ale pewnie kiedyś zacznę xD
Nie wiem zupełnie o czym piszecie ja nie ćwicze ale pewnie kiedyś zacznę xD