reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie znowu nie wesoło i nie ma czym oddychać
1499790463-aaaaaa.jpeg
była tęcza przed chwilą ale chmury ja zjadły [emoji39] ja leże bo mnie kluja jajniki tak pszeszywajaco czasami

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roxie cos jest na rzeczy moze to juz 3 tydzien??:):)
Soczki mmm [emoji7]zima rarytas[emoji6]
Nie wiem...@ była 20 czerwca . Cykle ostatnio 29dni więc jeszcze czas na gdybanie :) nie nastawiam się bo jakoś nie widze zmian u siebie jakichs typowych. Poza tym ow czułam ok15dnia a test był pozytywny 16dc dopiero, więc nawet trudno mi wyliczyć ile to dpo . Wiec nie dumam...bo się boję nakręcac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 tak pasuje testować 25dc czyli w piątek ze względu na leki ... ale ... nie wiem czy chce , jakoś mam opory :p zazwyczaj nie mogłam się doczekać , a teraz boje się kolejnego rozczarowania

@roxie123 ja bym chyba poprpstu przedluzyla te leki do soboty a w niedziele bym zatestowala[emoji4]
Tez bralam luteine przed druga ciaza i mialam odstawic w 25 dc ale cos mnie podkusilo przedluzyc mimo negatywu i pozytyw byl dopiero jakos w 28/28 dc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Roxie powiem Ci,ze ja tez nie moge sie doczekac Twojego testowania :D Mam nadzieje,ze zobaczysz dwie piekne grube krechy.Wiecie,wydaje mi sie jestem osoba raczej niecierpliwa,ale z testowaniem zawsze czekalam jak mi sie okres spoznial.Bo z jednej strony chcialam,z drugiej sie balam.:sorry2:

Do góry