reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.
Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.
Cieszę się bardzo.
Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.
roxie123
Gratulacje [emoji4]Udało się, beta 325!
Kruszynka witaj z Nami :* światełko dla Aniołka
Ewelyn :* ściskam Cię i nie załamuj się! Do roboty po @ :*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Znam ja znam A słyszałam że też dużo osób na zdrowiu ucierpiało na jej dietach czy ćwiczeniach . Moja ciocia ćwiczy z fit mom-Ania Dziedzic też wstawia filmiki treningowe ja się nie znam bo tak jak mówię nie ćwiczę [emoji38]GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.
mamcia2014
Roxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.
roxie123
No tak wszystko z głową i z umiaremRoxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.
mamcia2014
No ja śniadanie zjadłam ubralam się włosy uczesalam teraz czekam aż młody wstanie .
Zjadłam sobie kanapki z pomidorem i szczypiorkiem od teściowej a dziś na obiad barszczyk czerwony będzie.
Mamy na balkonie pomidorki koktajlowe wiecie w doniczkach ja jestem lasuch na pomidorki i ogólnie warzywa i owoce lubię.
Jak byłam w ciąży to jako przekąski miałam jabłka banany pomarańcze sobie kroilam w kawalki i sobie to leżało na talerzyku pod ręką.
Zjadłam sobie kanapki z pomidorem i szczypiorkiem od teściowej a dziś na obiad barszczyk czerwony będzie.
Mamy na balkonie pomidorki koktajlowe wiecie w doniczkach ja jestem lasuch na pomidorki i ogólnie warzywa i owoce lubię.
Jak byłam w ciąży to jako przekąski miałam jabłka banany pomarańcze sobie kroilam w kawalki i sobie to leżało na talerzyku pod ręką.
roxie123
A ja ledwo zjadłam pół kromeczki żeby tabletki zjeść :/ jakoś mi nie wchodzi śniadanie . Cała noc nie spałam bo taka straszna burza była ale klepalam zdrowaski i przeszło wszystko bokiem a wyglądało strasznie . Ja się boję burzy w nocy. Teraz już u mnie 21 st jest masakra jak duszno
reklama
Olasec
@GosiaK91 gratuluję nudnej ciąży życzę
@mamcia2014 to mi ćwiczenia Chodakowskiej rozwaliły stawy, które już miałam chore.
Ja o ile w zeszłym miesiącu podeszłam na lajcie do ciąży tak w tym miesiącu strasznie chce być w ciąży. Ostatnio byłam u przyjaciółki bo urodziła i poprosiła mnie o pomoc przy kąpaniu i karmieniu piersią i zakochałam się w jej synku
Moje chłopaki mają drzemkę a ja łapie promienie słoneczne
@mamcia2014 to mi ćwiczenia Chodakowskiej rozwaliły stawy, które już miałam chore.
Ja o ile w zeszłym miesiącu podeszłam na lajcie do ciąży tak w tym miesiącu strasznie chce być w ciąży. Ostatnio byłam u przyjaciółki bo urodziła i poprosiła mnie o pomoc przy kąpaniu i karmieniu piersią i zakochałam się w jej synku
Moje chłopaki mają drzemkę a ja łapie promienie słoneczne