reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A zostawić Was na chwilę, to nadrobić się nie da. Dopiero z pracy wróciłam i "nie ogarniam" Was tyle stron zapisałyście. Zwolnijcie trochę, bo niedługo będę potrzebowała "Skrótu dnia" :p

reklama
GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.

Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.

GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.

Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.
Znam ja znam :) A słyszałam że też dużo osób na zdrowiu ucierpiało na jej dietach czy ćwiczeniach . Moja ciocia ćwiczy z fit mom-Ania Dziedzic też wstawia filmiki treningowe :) ja się nie znam bo tak jak mówię nie ćwiczę [emoji38]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.

Roxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.
No tak wszystko z głową i z umiarem :)

No ja śniadanie zjadłam ubralam się włosy uczesalam teraz czekam aż młody wstanie .
Zjadłam sobie kanapki z pomidorem i szczypiorkiem od teściowej a dziś na obiad barszczyk czerwony będzie.

Mamy na balkonie pomidorki koktajlowe wiecie w doniczkach ja jestem lasuch na pomidorki i ogólnie warzywa i owoce lubię.
Jak byłam w ciąży to jako przekąski miałam jabłka banany pomarańcze sobie kroilam w kawalki i sobie to leżało na talerzyku pod ręką.

A ja ledwo zjadłam pół kromeczki żeby tabletki zjeść :/ jakoś mi nie wchodzi śniadanie . Cała noc nie spałam bo taka straszna burza była ale klepalam zdrowaski i przeszło wszystko bokiem a wyglądało strasznie . Ja się boję burzy w nocy. Teraz już u mnie 21 st jest masakra jak duszno

reklama
@GosiaK91 gratuluję nudnej ciąży życzę :)

@mamcia2014 to mi ćwiczenia Chodakowskiej rozwaliły stawy, które już miałam chore.

Ja o ile w zeszłym miesiącu podeszłam na lajcie do ciąży tak w tym miesiącu strasznie chce być w ciąży. Ostatnio byłam u przyjaciółki bo urodziła i poprosiła mnie o pomoc przy kąpaniu i karmieniu piersią i zakochałam się w jej synku :)

Moje chłopaki mają drzemkę a ja łapie promienie słoneczne :)

Do góry