reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A zostawić Was na chwilę, to nadrobić się nie da. Dopiero z pracy wróciłam i "nie ogarniam" Was tyle stron zapisałyście. Zwolnijcie trochę, bo niedługo będę potrzebowała "Skrótu dnia" :p

reklama
GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.

Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.

GosiaK super gratulacje ;*
Cieszę się bardzo.

Roxie my piszemy o nazwach zestawów treningowych Ewki Chodakowskiej. A teraz ta kobitka zrobiła na fejsie taki jakby serial odcinkowy o grupce kobiet które cwicza i którym się udało złapać lepsza formę wczoraj było o kobiecie która zawsze od dziecka była duża a mimo to zrzucila chyba ze 30 kg i udało się jej to taki dosyć fajny pomysł motywuje do działania.
Znam ja znam :) A słyszałam że też dużo osób na zdrowiu ucierpiało na jej dietach czy ćwiczeniach . Moja ciocia ćwiczy z fit mom-Ania Dziedzic też wstawia filmiki treningowe :) ja się nie znam bo tak jak mówię nie ćwiczę [emoji38]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.

Roxie bo wiesz inaczej jest jak idziesz na fitness i tam ci dobierają odpowiedni trening dopasowany do Ciebie a jak się samemu w domu ćwiczy to różnie bywa mi na szczęście nic się nie stało ale któraś z dziewczyn tutaj pisała że jej stawy wysiadły przy skalpelu 2 np a widzisz ja robię i jest ok trzeba też być ostrożnym przy tym a co do diety to nie stosowałam jej diety ne lubię diet bo z nich trzeba kiedyś wyjść a ja wolę ograniczyć to i owo i tyle.
No tak wszystko z głową i z umiarem :)

No ja śniadanie zjadłam ubralam się włosy uczesalam teraz czekam aż młody wstanie .
Zjadłam sobie kanapki z pomidorem i szczypiorkiem od teściowej a dziś na obiad barszczyk czerwony będzie.

Mamy na balkonie pomidorki koktajlowe wiecie w doniczkach ja jestem lasuch na pomidorki i ogólnie warzywa i owoce lubię.
Jak byłam w ciąży to jako przekąski miałam jabłka banany pomarańcze sobie kroilam w kawalki i sobie to leżało na talerzyku pod ręką.

A ja ledwo zjadłam pół kromeczki żeby tabletki zjeść :/ jakoś mi nie wchodzi śniadanie . Cała noc nie spałam bo taka straszna burza była ale klepalam zdrowaski i przeszło wszystko bokiem a wyglądało strasznie . Ja się boję burzy w nocy. Teraz już u mnie 21 st jest masakra jak duszno

reklama
@GosiaK91 gratuluję nudnej ciąży życzę :)

@mamcia2014 to mi ćwiczenia Chodakowskiej rozwaliły stawy, które już miałam chore.

Ja o ile w zeszłym miesiącu podeszłam na lajcie do ciąży tak w tym miesiącu strasznie chce być w ciąży. Ostatnio byłam u przyjaciółki bo urodziła i poprosiła mnie o pomoc przy kąpaniu i karmieniu piersią i zakochałam się w jej synku :)

Moje chłopaki mają drzemkę a ja łapie promienie słoneczne :)

Do góry