reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki

GosiaK gratulacje,ale super,kolejnej sie udalo.
Pogubialm sie juz ktora na jakim etapie,bardziej kojarze te okolo 12 tygodnia.Chyba musimy zrobic liste .Pamietam,ze kiedys taka byla.:-) :)

U nas dzis tez super,jest 23 stopnie,a wieczorem przeszla taka burza,ze tylko patrzylam ktore drzewo pierwsze bedzie zlamane.Naokolo podworka rosna stare lipy,akacje,olbrzymi jesion. Uwielbiam zielen i nie chce pozbywac sie tych drzew,bo kazde z nich ma rowniez swoja historie.Ale przyznaje,ze jak jest burza i strasznie wieje,to boje sie,ze moga sie zlamac i zniszczyc samochod ,dom ,cokolwiek.A mlody siedzial w ta burze na podlodze w kuchni,jadl tosty i liczyl blyski :szok::szok:

Jestem na zwolnieniu,mlody ma cos na oskrzelach,dostal syropki ,mam go inhalowac a w dodatku ma jakiegos grzyba w buzi,bialy nalot na jezyku,musze mu to smarowac.Najprawdopodobniej po ostatnim antybiotyku,jak dla mnie zupelnie chybionym,bo tylko go oslabil,mlody ciagle mi spal,a po tygodniu zaczal kaszlec takim brzydkim,odrywajacym sie kaszlem.Z pracy dzwonia,pytaja ciagle o cos.Pewnie bede musiala podjechac w czwartek albo piatek z malym,przejrzec maile,bo az sie boje co tam bedzie.A od poniedzialku mialam isc na urlop,pewnie bede musiala jechac na jakies dwa dni,aby wszystko ogarnac,dopilnowac.

Co do cwiczen,ja nigdy nie cwiczylam,ale zawsze podziwialam jak ktos cwiczyl,brakowalo mi samozaparcia.Zawsze bylam chuda,wiec nie musialam,a dla lepszej kondycji zwyczajnie mi sie nie chcialo :oo:

reklama
Olasec no tak to o Tobie pisałam właśnie tylko mi twój nick umknal sorrki ja nie mam dobrej pamięci; )
A co u Ciebie słychać? Jak tam zdrówko?

U nas dziś ochlodzilo się byliśmy na mieście na dłuższy spacer teraz siedzimy na balkonie przyjemnie jest dosyc .

Hona ja kiedyś zaczynałam i przestawalam ćwiczyć po miesiącu dwóch i potem sobie wyrzucalam że przestalam; ) przełom nastąpił w lecie 2016 kiedy to czułam się na plaży na wakacjach jak wielorybek i obiecałam sobie ze następne wakacje będą inne i we wrześniu zaczęłam najpierw nieregularnie potem coraz więcej i udało się a teraz 31 wyjeżdżamy na wakacje i piluje figurkę na ten czas a na czas wakacji przerwa będzie tygodniowa. Moim problemem jest brzuch o ile rano prawie niewidoczny a w ciągu dnia jak balonik kupiłam sobie coś na wątrobę bo normalnie mnie wysadza jak zjem coś ciężkiego i to wzięłam ten hepaslimin on ponoć pomaga utrzymać prawidłowa wagę zobaczymy biorę od wczoraj.

Rano mam płaski a wieczorem lepiej nie pytać i jak siedzę to taka piłeczkę mam jeszcze.

Ostatnia edycja:
Jeju jak u mnie gorąco normalnie roztapiam się ... do tego idzie burza ;/ znowu...
Zrobiłam dzisiaj barszczyk z uszkami :) śpię na stojąco :p

Znowu tylko nastraszyło i nic nie było u mnie ale jak u Was pada to i tu przyjdzie ... a ja spałam i dalej chce mi sie spać xD

Ja też bym dzisiaj spała, ale muszę męża po lekarzach wozić. Powiem Wam, że postanowiłam zużyć cały zapas podpasek, jaki mam w domu i już więcej nie kupować [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn a u mnie akurat koniec i wczoraj stanęłam przed półką z podpaskami w sklepie i tak myślę brać czy nie brać... na razie nie brałam xD jak coś to sklep pod nosem...

@hona zdrowka zycze dla malego[emoji4]

Dziewczyny a ja przed ta ciaza kupilam mega duzo podpasek [emoji23][emoji23][emoji23] ale i tak sie przydaly bo mialam krwawienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry