reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej,
Podczytuję Was trochę, ale mało coś czasu było na pisanie. Teraz w pracy trochę się uspokoiło, więc tempo zwolnione i może zaktualizuję informacje forumowe, bo od maja to dużo stroniczek przybyło. Ech żeby tak łatwo się pisało wszelkie magisterki, prace itd. :) Pozdrawiam cieplutko wszystkie aktualne i przyszłe mamy (bo tak będzie - wcześniej czy później).
Ja póki co wspieram się wiarą na górze i medycyną na dole i próbujemy. Ach i jeszcze bociany, no przecież dwa dni pod rząd czerwononogi przylatywał...No dobra, dobra...teść ciągnikiem kosił nam trawę na łące za posesją i dlatego...ale był, przyleciał...liczy się, co nie :)
Tak maz wykosil dzis i wlasnie pozegnalismy bociana :] mam nadzieje ze cosik przyniosl bo testuje w niedz pewnie w sob zrobie test :)cyce urosly :)maz happy :) ale tak przed @ tez mam
To jestes na etapie staranek? Nie za bardzo pamietam twoja historie kochana :)

reklama
@margotka przynajmniej szybko Ci zleci 1 trymestr[emoji4]
Ja odwoluje,to co ja czuje to jednak sa chyba mdlosci,bo przeciez nie jem tego co wczesniej i generalnie ciagle musze jesc,wtedy przechodzi wiec to chyba to[emoji2]
Takze tak,mam mdlosci[emoji16]
Ale to wcale nie jest fajne,do tego nic mi nie smakuje[emoji22]oprocz niezdrowych i niewskazanych rzeczy

@Baslan mam taka nadzieje,narazie sie nie nastwiam bo boje sie okropnie tego rozczarowania wiec wole sobie nie wyobrazac jak to jest[emoji5]
A jak Ty sie czujesz?

@Nusia123 kciuki zacisniete[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 czyli wszystko na swoim miejscu :D zachcianki , mdłości itd :D bardzo dobrze :)
@Nusia123 3mam kciuki :)
@...Margotka9022... powodzenia w czwartek :) dobrze będzie
@Baslan tak miałam po histeroskopii ale brałam dupka 7dni i poleciała z okresem :)

U mnie @ nadal brak ... oprócz kłucia w macicy i ciągnięcia jajników to nic się nie dzieje ... zatestuje rano i juz ;/ chociaz to by był szok jak coś , bo jestem pewna że nie ciąża do tej pory by juz jakas kreska była jutro 30dc ... albo rano @ mnie przywita ;)

@roxie123 mam nadzieje,ze jest dobrze,choc niestety w nieudanych ciazach objawy tez byly i utrzymywaly sie jeszcze jakies 1,5-2 tyg po zabiegu az beta spadla bardziej.
Takze zachcianki nie odzwierciedlaja tego ,ze jest dobrze.
No ale to nie znaczy ,ze ja nie wierze bo oczywiscie ,ze wierze w ta mala ropuszke we mnie[emoji5][emoji5][emoji5]
Mam prosbe jak sie okaze ,ze to ciaza jednak to wywoluj mnie od rana az nie odczytam bo normalnie oszaleje ze szczescia i szkoda mi bedzie spac do 11[emoji16]

@Funia90 Kochanie moje chyba takich cudów nie ma w moim przypadku :* ale dzięki za wsparcie jeszcze mi będzie potrzebne :) no tak co do objawów rosną wraz z betą ale co tam objawy , Twój łobuz już macha rączkami i nózkami takimi pyci tyci :*** jeszcze trochę i będziesz obrywać kopniakami :D

@margotka przynajmniej szybko Ci zleci 1 trymestr[emoji4]
Ja odwoluje,to co ja czuje to jednak sa chyba mdlosci,bo przeciez nie jem tego co wczesniej i generalnie ciagle musze jesc,wtedy przechodzi wiec to chyba to[emoji2]
Takze tak,mam mdlosci[emoji16]
Ale to wcale nie jest fajne,do tego nic mi nie smakuje[emoji22]oprocz niezdrowych i niewskazanych rzeczy

@Baslan mam taka nadzieje,narazie sie nie nastwiam bo boje sie okropnie tego rozczarowania wiec wole sobie nie wyobrazac jak to jest[emoji5]
A jak Ty sie czujesz?

@Nusia123 kciuki zacisniete[emoji5]

Jesli masz wstret do niektorych pokarmow i zachcianki itp to jest dobrze :) jakby cos bylo nie tak to by wszystko wrocilo do normy gleboko wierze ze Bozia Ci pomoze i bedziesz za niedlugo czuc moocne kopniaki od malenstwa zebys wiedziala ze jest dobrze !! :):)

reklama
Do góry