reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie mysl pozytywnie ;) tez trzymam za Ciebie kciuki pamoetaj tylko zeby sie nie zalamywac.
Funiu puki co lez bo przyjade dp Ciebie i skpie ja Ci tyleczek albo do lozka przywiaze:p jak tam co robisz ogladasz seriale, ksiazka?
Ja dzisiaj porzadek z roza robilam wyrosl mi taki krzaczor ze musialam troche poobcinac troszke mi to zajelo przy ogrodku zawsze jakas praca jest.
Nusia trzymam kciuki za testowanie.
Margotka czekam na wiesci pozytywne z czwartku:)
Dobranoc wszystkim:)

reklama
Nusia123, za dużo nie pisałam, bo już byłam w pewnym sensie doprowadzona do pionu po kolejnym poronieniu. Teraz znowu próbujemy. Przyczyny nie znaleziono co mnie trochę martwi, bo wtedy wiedziałbym co robić, ale nowy lekarz mówi, że jak będę w ciąży to przepisze mi dobre leki i powinno być dobrze. A co do obrzmiałych piersi to też tak mam, ale no właśnie mogą zapowiadać i ciążę, i nowy cykl. Ja życzę Ci tego pierwszego.☺

@Funia90 ogólnie czuję się dobrze, czasem coś zaboli, ale ogólnie jest ok. Powiem Ci, że całą ciążę będziesz się martwić. Ja nawet teraz jak czuję ruchy, to się stresuje czy wszystko jest ok, bo są dni że mała jest bardzo akrywna a są dni, że prawie w ogóle... Ja sobie w 13 tygodniu kupiłam detektor tętna płodu i słuchałam codziennie serduszka, żeby być spokojną, nawet teraz słucham od czasu do czasu :)

Nusia123, za dużo nie pisałam, bo już byłam w pewnym sensie doprowadzona do pionu po kolejnym poronieniu. Teraz znowu próbujemy. Przyczyny nie znaleziono co mnie trochę martwi, bo wtedy wiedziałbym co robić, ale nowy lekarz mówi, że jak będę w ciąży to przepisze mi dobre leki i powinno być dobrze. A co do obrzmiałych piersi to też tak mam, ale no właśnie mogą zapowiadać i ciążę, i nowy cykl. Ja życzę Ci tego pierwszego.☺
Ja tez nie znam przyczyny poronilam 16/17 tydzien od pozytywn testu mam zapowiedziana luteine i clexane 0.4 na nfz moja gin mowi ze po jednym p. Zawsze daje swoim pacjentkom a jesli ktos ma np zespol antyfosfolipid. Itp to clexane wystarczy zapytaj swoja gin czy ci da lozysko lepiej ukrwione dzidzia dotleniona i nie ma mikroskrzepow np w pepowinie ja sie boje ze bede tylko duzo plamic bo mialam krwiaka i plamilam poprzednio

czuhe Funia ze bede miala tak jak ty z plamieniami mam nadzieje ze tobie przeszly powidzenia w czwartek :)
Zosiak zaczynasz jakies staranka?
Roxie nadal wierze w twoje dwie ||
Margotka powodzenia na wizycie :)

@Baslan plus jest taki ,że jak Cię coś niepokoi wyciągasz sprzęt i słuchasz serduszka :)
@zosiak nie załamuję się , czekam na @ żeby być już po :D
@...Margotka9022... jestem jestem :D

U mnie bez zmian @ brak na teście cień cienia cienia , ale już przyzwyczaiłam sie do tego bo te testy jakoś mi tak pokazują nie czystą biel ;/ . Mam wielkie nadzieje że dzisiaj dostane okres ... bo coś brzuch zaczynam czuć :D
Juz idzie do mnie kolejna dostawa testów na nowy miesiąc :D teraz kupiłam te co Wy macie te po 1zł paskowe :)

@Baslan plus jest taki ,że jak Cię coś niepokoi wyciągasz sprzęt i słuchasz serduszka :)
@zosiak nie załamuję się , czekam na @ żeby być już po :D
@...Margotka9022... jestem jestem :D

U mnie bez zmian @ brak na teście cień cienia cienia , ale już przyzwyczaiłam sie do tego bo te testy jakoś mi tak pokazują nie czystą biel ;/ . Mam wielkie nadzieje że dzisiaj dostane okres ... bo coś brzuch zaczynam czuć :D
Juz idzie do mnie kolejna dostawa testów na nowy miesiąc :D teraz kupiłam te co Wy macie te po 1zł paskowe :)
Kurcze a juz myslalam ze margotka cis wie o twoich dwoch ||
Czekaj moze cos wyjdzie :)
Ja mam az 8 plytkowych zrobila wlasnie(wiem do niedzieli daleko ) jedna krecha czekam do soboty :)

Ostatnia edycja:
@Nusia123 wyjdzie @ może w końcu :D dziś 30 dc

Noi tak jak przeczuwałam @ zaczyna się powolutku pojawiać :) może się rozkręci do wieczora :)
I teraz tak zacznę brać ten wisiołek tylko czy on mi nie pochrzni cyklu ? tutaj pisze żeby brać 3x po 2 kapsułki :O

Ostatnia edycja:
reklama
Mam taki . I teraz jak Wy doradzacie dawkować ?
19389792_1909450409329919_1260318822_n.jpg

Załączniki

• 19389792_1909450409329919_1260318822_n.jpg
    19389792_1909450409329919_1260318822_n.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 210
Do góry