reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej,
Podczytuję Was trochę, ale mało coś czasu było na pisanie. Teraz w pracy trochę się uspokoiło, więc tempo zwolnione i może zaktualizuję informacje forumowe, bo od maja to dużo stroniczek przybyło. Ech żeby tak łatwo się pisało wszelkie magisterki, prace itd. :) Pozdrawiam cieplutko wszystkie aktualne i przyszłe mamy (bo tak będzie - wcześniej czy później).
Ja póki co wspieram się wiarą na górze i medycyną na dole i próbujemy. Ach i jeszcze bociany, no przecież dwa dni pod rząd czerwononogi przylatywał...No dobra, dobra...teść ciągnikiem kosił nam trawę na łące za posesją i dlatego...ale był, przyleciał...liczy się, co nie :)
Tak maz wykosil dzis i wlasnie pozegnalismy bociana :] mam nadzieje ze cosik przyniosl bo testuje w niedz pewnie w sob zrobie test :)cyce urosly :)maz happy :) ale tak przed @ tez mam
To jestes na etapie staranek? Nie za bardzo pamietam twoja historie kochana :)

reklama
@margotka przynajmniej szybko Ci zleci 1 trymestr[emoji4]
Ja odwoluje,to co ja czuje to jednak sa chyba mdlosci,bo przeciez nie jem tego co wczesniej i generalnie ciagle musze jesc,wtedy przechodzi wiec to chyba to[emoji2]
Takze tak,mam mdlosci[emoji16]
Ale to wcale nie jest fajne,do tego nic mi nie smakuje[emoji22]oprocz niezdrowych i niewskazanych rzeczy

@Baslan mam taka nadzieje,narazie sie nie nastwiam bo boje sie okropnie tego rozczarowania wiec wole sobie nie wyobrazac jak to jest[emoji5]
A jak Ty sie czujesz?

@Nusia123 kciuki zacisniete[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 czyli wszystko na swoim miejscu :D zachcianki , mdłości itd :D bardzo dobrze :)
@Nusia123 3mam kciuki :)
@...Margotka9022... powodzenia w czwartek :) dobrze będzie
@Baslan tak miałam po histeroskopii ale brałam dupka 7dni i poleciała z okresem :)

U mnie @ nadal brak ... oprócz kłucia w macicy i ciągnięcia jajników to nic się nie dzieje ... zatestuje rano i juz ;/ chociaz to by był szok jak coś , bo jestem pewna że nie ciąża do tej pory by juz jakas kreska była jutro 30dc ... albo rano @ mnie przywita ;)

@roxie123 mam nadzieje,ze jest dobrze,choc niestety w nieudanych ciazach objawy tez byly i utrzymywaly sie jeszcze jakies 1,5-2 tyg po zabiegu az beta spadla bardziej.
Takze zachcianki nie odzwierciedlaja tego ,ze jest dobrze.
No ale to nie znaczy ,ze ja nie wierze bo oczywiscie ,ze wierze w ta mala ropuszke we mnie[emoji5][emoji5][emoji5]
Mam prosbe jak sie okaze ,ze to ciaza jednak to wywoluj mnie od rana az nie odczytam bo normalnie oszaleje ze szczescia i szkoda mi bedzie spac do 11[emoji16]

@Funia90 Kochanie moje chyba takich cudów nie ma w moim przypadku :* ale dzięki za wsparcie jeszcze mi będzie potrzebne :) no tak co do objawów rosną wraz z betą ale co tam objawy , Twój łobuz już macha rączkami i nózkami takimi pyci tyci :*** jeszcze trochę i będziesz obrywać kopniakami :D

@margotka przynajmniej szybko Ci zleci 1 trymestr[emoji4]
Ja odwoluje,to co ja czuje to jednak sa chyba mdlosci,bo przeciez nie jem tego co wczesniej i generalnie ciagle musze jesc,wtedy przechodzi wiec to chyba to[emoji2]
Takze tak,mam mdlosci[emoji16]
Ale to wcale nie jest fajne,do tego nic mi nie smakuje[emoji22]oprocz niezdrowych i niewskazanych rzeczy

@Baslan mam taka nadzieje,narazie sie nie nastwiam bo boje sie okropnie tego rozczarowania wiec wole sobie nie wyobrazac jak to jest[emoji5]
A jak Ty sie czujesz?

@Nusia123 kciuki zacisniete[emoji5]

Jesli masz wstret do niektorych pokarmow i zachcianki itp to jest dobrze :) jakby cos bylo nie tak to by wszystko wrocilo do normy gleboko wierze ze Bozia Ci pomoze i bedziesz za niedlugo czuc moocne kopniaki od malenstwa zebys wiedziala ze jest dobrze !! :):)

reklama
Do góry