reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia trzymam kciuki aby na tej wizycie było już wszystko ok

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Wam :) u mnie @ nadal nie ma , na teście wyraźnej kreski też nie ma , więc czekam dalej na okres.
Kupiłam sobie dzisiaj olej z nasion z wiesiołka tylko napiszcie mi proszę kiedy go brać od którego dnia cyklu . Ponoć lepszy śluz płodny po nim .
@mfifi04 torbieli nie będzie już :)
@Funia90 kiedy Twoja wizyta na dniach jakoś chyba co ? :)
@Szczesciaraaa [*] światełko dla Twoich Aniołków :* dzieki za Twój post :* wiele przeszłaś ale doczekałaś cudów :* dajesz nadzieję na lepsze jutro ...

Ja dzisiaj idę sprzatać w domu przed kolejnym malowaniem to mi zleci czas , bo głupie to wszystko ani @ ani nic i niecierpliwie sie ;p
Roxie od pierwszego dnia okresu do ok 12 dnia cyklu. 4 kapsułki dziennie.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

@mfifi04 teoretycznie wczoraj ;p jutro 30 dc ...ale pewnie znowu sie cos popieprzyło po tych lekach
@Funia90 żadne znaki na ziemi i niebie nie zwiastuja zeby nie przyszła ;p myśle ze bd tylko opóźniona ewentualnie jutro jak nie przyjdzie zrobie ostatni test
Tak mi sie wydawało ze w czwartek :) to czekam czekam :) ciekawe jaka dzidzia juz duza :)

Funiu napewno bije juz teraz bedzie dobrze duzo przeszlas musisz sie oszczedzac .
Roxie a ja mam nadzieje ze jednak jestes w tej ciazy a w labo cos popierniczyli a jak nie to nast cykl.
Ja tez czekam ma @ i koniec z tabletkami ale sie ciesze :) za ro moj maz niedlugo wyjezdza:( chcialabym zeby ten rok sie skonczyl.

Zosiu szybko Wam zleci mam nadzieje,ale na pewno latwo nie bedzie[emoji20]bedzie przyjedzal w odwiedziny czy raczej nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 bije bije :) wszystko jest dobrze :) mam nadzieje ze szybko przyjdzie bo chce mieć pewność ... wysprzątałam :) podźawigałam troche moze ruszy coś ale jak na razie śpie na stojąco i musze strzelić drzemkę :D

@zosiak wiem okropnie się rozstawac ;/ ale jak sytuacja zmusza to jakoś przetrwacie ten czas :) przeszlismy tez przez to...ale z przymusu bo ja jeszcze konczyłam szkole a mój juz pracował dopiero po szkole pojechałam z nim . Teraz nie wyobrażam sobie na osobno ;/ albo razem albo wcale ...
Co do ciąży ... raczej odpada bo jakby to było możliwe jesli ov była 14-15dc a dziś 29dc to by juz raczej było wiadomo ;/

reklama
Do góry