reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nusiu ja pdczekam na Was wszystkie az zaciazycie potem ja sie zabiore do roboty;)
Roxie ale to podejrzane ze nie masz i piszesz ze jakis tam cien jest ktorego @ powinmas dostac?

reklama
@zosiak, mam nadzieję że mówiąc że czekasz aż wszystkie zajdziemy w ciążę, a dopiero potem Ty, nie masz na myśli mnie. Bo tomie jeszcze długa i daleka droga...

Nusia123, te krwiaczki to różnie z nimi bywa. Czasem się wchłaniają i jest spokój, czasem denerwują całą ciążę.Grunt żeby mieć dobrego lekarza,dobrze ustawione leki i sobie tam powoli dreptać do przodu. Przy najbliższej wizycie zapytam o leki. Chociaż ta strzykawka to ciężko będzie. Głupim pobraniem krwi się stresuje.
Roxie123, no jak testy zamówione to znaczy, że walczymy, walczymy. Ja też zamówiłam, bo na te sklepowe licząc 3szt./mc to już nie chce nawet liczyć ile wydałam. Powinno być 100% refundacji z NFZ.

@Baslan wiem wlasnie i to jest troche przerazajace.
Teraz zaczelam miec schize ,w zwiazku z szyjka.
Na poczatku byla inna,jakby odgieta w tyl i czulam jej koniec a teraz jakas taka dluga mi sie zrobila i nie cZuje tego konca,a dwa razy dziennie aplikuje luteine wiec mam porwnanie.
Mam nadzieje,ze to nic zlego.
Detektor fajna sprawa[emoji4]

@zosiak a to cos obejrze a to cos poczytam i jakos leci[emoji4]

@roxie123 dziwne u Ciebie sa te cienie,u mnie cien zawsze sie robil jak byla ciaza ,no ale kazdy jest inny[emoji58]
Mi wiesiolek nie rozregulowal cyklu,zaszlam od razu,ale na drugim watku ktos pisal ,ze nie sluzyl.
Tylko zacznij go brac dopiero jak bedziesz pewna ,ze to okres[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 no dziwne te cienie ale przy ciąży miałam wyraźne a nie takie jak tu ;/ hahaha wierze że to @ bo co innego :D chce być już po :D
@ivvonka w sklepach to masakra a szczerze powiem ,że jak ma być kreska to i tak będzie czy na tym za 10zł czy na tym za 1zł... ze wzgledu na przeboje z tego cyklu zamówiłam od razu 40 na allegro bo mi się lepiej opłacało :D także będzie można testowac :D

O dziwo mam dobry nastrój , już pogodziłam się ,że ten cykl to niewypał :D teraz wychodzę znowu z pozytywnym podejściem :) w końcu robienie dzieci to przyjemność :D

reklama
@Funia90 nie wiem czemu tak teraz było ;/ no ale cóż róż to nie był :D grunt że @ jest ...boli diablica ale przetrwam , jak na razie zajadam się czekoladka :D na obiadzik mam pierożki z młodą kapustką :D

Do góry