reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 no nic trzeba czekać :) a weź nie mów o jedzeniu haha ja mam taki apetyt , że aż wstyd :D ale polewam sobie do obiadziku młode ziemniaczki olejem lnianym więc zdrowo :)

@roxie123 ja za slodycze moge dac sie pokroic,serio [emoji14]
I tak jak nie przepadam za rosolem ,to wczoraj zjadlam i dzis na co mialam smaka?na rosol[emoji23]
Warzywa mnie gryza i rosna mi w ustach ,no nie moge [emoji4]
Jadlabym najlepiej tylko na slodko (szok) ja tak nornalnie to jadlam slodycze bardzo rzadko.
Do tego to lezenie,wiec az sie boje wejsc na wage [emoji32]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@margotka ja w zadnej ciazy nie wymiotowalam ale w kazdej mnie muli i zmieniaja mi sie smaki.
Tak jak normalnie jem duzo warzyw i jem zdrowo to teraz na mysl o starych nawykach robi mi sie niedobrze i slabo.
Takze jem chociaz to co przelkne bez problemu[emoji4]
Plamienia raz nie ma wcale a raz jest i to dosc mocne .
Kiedy wizytujesz?dobrze pamietam ,ze w czwartek tak jak ja?

hej,
Podczytuję Was trochę, ale mało coś czasu było na pisanie. Teraz w pracy trochę się uspokoiło, więc tempo zwolnione i może zaktualizuję informacje forumowe, bo od maja to dużo stroniczek przybyło. Ech żeby tak łatwo się pisało wszelkie magisterki, prace itd. :) Pozdrawiam cieplutko wszystkie aktualne i przyszłe mamy (bo tak będzie - wcześniej czy później).
Ja póki co wspieram się wiarą na górze i medycyną na dole i próbujemy. Ach i jeszcze bociany, no przecież dwa dni pod rząd czerwononogi przylatywał...No dobra, dobra...teść ciągnikiem kosił nam trawę na łące za posesją i dlatego...ale był, przyleciał...liczy się, co nie :)

Plamieniami sie nie przejmuj funiu a to ze tak masz z jedzeniem to calkiem normalne u kubiet w ciazy moja mama ze mna w ciazy dalaby sie zabic za lody haha i mi to zostalo ja za to w ciazy buraki jadlam co nie nawidze organizm ssm podpowiada co chce taka natura nasza:) a ja zrobilam ciasto i teraz leniuchuje nie chce mi sie biegac dzisiaj dopiero wrocilam do domu wcxoraj i zmeczona jestem jazda mojego meza:/ wole sama prowadzic ale umowa byla ze on wraca.

Funiu tak tak. Wizyta 22 w czwartek i 16:15 ale pewnie nie wejdę punktualnie. Nie wiem czy nie pójdę 30 gdzieś prywatnie żeby zobaczyć czy jest serduszko bo teraz na pewno nie zobaczę nic a 30 czerwca będę 6t5d wiec juz na pewno będzie.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

@zosiak czyli moj organizm potrzebuje slodyczy[emoji23][emoji23][emoji23]wiem ,ze niby jest taka teoria ale ja w nia nie wierze[emoji4]
Serio ja np nigdy nie jem paczkow a teraz chodze i mowie ciagle o paczkach,nalesniczkach i innych[emoji16]

@margotka to fajnie,do czwartku szybko nam zleci[emoji4]u Ciebie powinien byc pecherzyk[emoji5]
A Ty masz objawy jakies?

reklama
@zosiak czyli moj organizm potrzebuje slodyczy[emoji23][emoji23][emoji23]wiem ,ze niby jest taka teoria ale ja w nia nie wierze[emoji4]
Serio ja np nigdy nie jem paczkow a teraz chodze i mowie ciagle o paczkach,nalesniczkach i innych[emoji16]

@margotka to fajnie,do czwartku szybko nam zleci[emoji4]u Ciebie powinien byc pecherzyk[emoji5]
A Ty masz objawy jakies?

Oprócz senności, totalnego zmęczenia, wzdec i tych ciągnięc w więzadłach to nic. U mnie nawet z odpoczynkiem ciężko w ciągu dnia bo trzeba Julke ogarnąć a ta ma energii 200% [emoji28]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry