Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KOCHAna pomysl ze za niedlugo ty tak bedzuesz wygladac co ja mam powiedziec szwagierka w domu obok jest na tym etapie co ja bym byla przylazi bczesto i glaszcze sie i mowi do brzucha ja mam to na cidzien a w sierpniu urodzi i co ja wtedy zrobie ehh moze chociaz juz bede w ciazy ..Dziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..
Cuuuudownie !!!! Spokojnej szczesliwej ciazyJeden dzień mnie nie było a tu tyle postów....Muszę koniecznie nadrobić
U mnie 25dc i taka sytuacja.... Na żywo widać całkiem konkretną różową kreskę....Zobacz załącznik 810930
O kurcze dziekuje Funia wezme mize rutinoscirbin ? Eh@Nusia123 ja bralam w ostatniej ciazy wit c 1000 i lekarz mi opieprz spuscil[emoji58]mowil ,ze to wrecz szkodliwa dawka dla plodu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom