reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..:(
KOCHAna pomysl ze za niedlugo ty tak bedzuesz wygladac co ja mam powiedziec szwagierka w domu obok jest na tym etapie co ja bym byla przylazi bczesto i glaszcze sie i mowi do brzucha :(:( ja mam to na cidzien a w sierpniu urodzi i co ja wtedy zrobie ehh :(:(:( moze chociaz juz bede w ciazy ..

Jeden dzień mnie nie było a tu tyle postów....Muszę koniecznie nadrobić:)
U mnie 25dc i taka sytuacja.... Na żywo widać całkiem konkretną różową kreskę....Zobacz załącznik 810930
Cuuuudownie !!!! Spokojnej szczesliwej ciazy :):)
To teraz roxie i olasec czekamy ja 25 dam znac tez bardzo licze na 2 kreseczki :)
A mi przyplatalo sie jakies przeziebienie eh katar bol gardla i glowy psykam tantum verde i biore vit C 1000 mg mam nadziehe ze nie zaszkodze jak cos tam sie zagniezdza a to 17dc owu byla 11-12 czulam bol jajnikow na necie pisze wszystko albo nic albo bedzie ciaza albo spozniony okres :/

Ostatnia edycja:
@Nusia123 ja bralam w ostatniej ciazy wit c 1000 i lekarz mi opieprz spuscil[emoji58]mowil ,ze to wrecz szkodliwa dawka dla plodu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Nusia123 ja bralam w ostatniej ciazy wit c 1000 i lekarz mi opieprz spuscil[emoji58]mowil ,ze to wrecz szkodliwa dawka dla plodu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O kurcze dziekuje Funia wezme mize rutinoscirbin ? Eh
A Za ciebie mocno trzymam kciukasy ps ja mam syna i corke i kalendarz chinski mi sie sprawdzil!! :) sprawdz sobie :)

Do góry