reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Calineczko chętnie przyjmę. Mogę umierać całą ciążę byleby donosic. Który tydzień u Ciebie?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Fanka BB :)
KOCHAna pomysl ze za niedlugo ty tak bedzuesz wygladac co ja mam powiedziec szwagierka w domu obok jest na tym etapie co ja bym byla przylazi bczesto i glaszcze sie i mowi do brzuchaDziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..![]()
Nusia123
Cuuuudownie !!!! Spokojnej szczesliwej ciazyJeden dzień mnie nie było a tu tyle postów....Muszę koniecznie nadrobić
U mnie 25dc i taka sytuacja.... Na żywo widać całkiem konkretną różową kreskę....Zobacz załącznik 810930
To teraz roxie i olasec czekamy ja 25 dam znac tez bardzo licze na 2 kreseczki
A mi przyplatalo sie jakies przeziebienie eh katar bol gardla i glowy psykam tantum verde i biore vit C 1000 mg mam nadziehe ze nie zaszkodze jak cos tam sie zagniezdza a to 17dc owu byla 11-12 czulam bol jajnikow na necie pisze wszystko albo nic albo bedzie ciaza albo spozniony okres :/
Ostatnia edycja:
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
reklama
Nusia123
O kurcze dziekuje Funia wezme mize rutinoscirbin ? Eh@Nusia123 ja bralam w ostatniej ciazy wit c 1000 i lekarz mi opieprz spuscil[emoji58]mowil ,ze to wrecz szkodliwa dawka dla plodu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A Za ciebie mocno trzymam kciukasy ps ja mam syna i corke i kalendarz chinski mi sie sprawdzil!!