Frezja_1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie wyglądasz, udanej imprezki ! Wybaw sie za te co nie mogą ☺Dziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..
Tak kochana ja pytalam.
Ja mam dziecko wiec moge sie wypowiedziec,moze cos pomoge.Tak kochana ja pytalam.
Wysłałam priv do części dziewczyn. Tych co wiem ze maja maluszki ale niestety nie wiem dokładnie które z was jeszcze mają więc jeśli któraś z was nie dostała priv a by chciała dołączyć to dajcie znać bo będą jeszcze inne akcje
Tak dużo napisalyscie ze ciężko nadążyć :*
@roxie123 głowa do góry
@Zaaaneta a co u ciebie?
@zosiak i tak dobrze ze byłaś na weselu. Nie możesz tak się izolować bo to nic dorego nie da
No właśnie dziwne bo na innym forum pisze bardzo dużo...Ja mam dziecko wiec moge sie wypowiedziec,moze cos pomoge.
@funia w moim przypadku kalendarz chinski tez sie nie sprawdzil.
Zastanawia mnie czemu Zaaaneta sie nie odzywa.