reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewelyn akurat do starań podejdź na luzie , bierz sobie acard tak jak dziewczyny doradziły na lepsze zagnieżdżenie i do dzieła :) co ma być to będzie a strach już zostanie i tak całe życie

reklama
@roxie123 uwierz mi ,ze dokladnie ale to dokladnie wiem co czujesz.
Jestem w identycznej sytuacji:
Termin 30 kwietnia,pierwsza przyjaciolka urodzila 15 maja,bylam w szpitalu,wzielam na rece,lzy w oczach byly.
Dlaczego to nie ja teraz trZymam swoje dziecko????
Druga rodzi za tydzien,dwa.
Ciesze sie z ich szczecia,jestem z nimi ale po cichu im zazdroszcze[emoji20]
To strasznie przykre...
Moja siostra ma termin na wrzesien ,dzien po tym jak ja mialam rodzic drugie malenstwo.
Tez jej kibicuje,ale rowniez w glebi serca zazdroszcze.
To nie jest tak ,ze komus zle zyczymy,tylko chcialybysmy aby nam tez sie udalo.
Wyplacz tyle lez ile musisz,to Ci pomoze,a potem musisz niestety myslec o sobie i waszej przyszlosci i na pewno sie uda.
Choc od razu Ci mowie ,ze ja zyje w strachu.
Licze na to,ze Ty bedziesz spokojniejsza[emoji4]
Glowa do gory,bo musi nam sie wszystkim udac.
Domyslam sie co czujecie,bo rzeCzywiscie na forum jest wysyp,ale to swiadcZy tylko o tym ,ze sa tu dobre fluidy i wszystkie szybko zajdziemy[emoji5]

Margotka Ty tez i tak na prawde to byl wasz pierwszy cykl staran,licze na to ,ze ciepelko i nasze fluidy zadzialaja w tym cyklu[emoji5]
Nie opuszczaj nas,jestes nam tu potrzebna[emoji4]
Starnia odluz z tylu glowy i ciesz sie zyciem[emoji4]
Szkoda nerwow,a wtedy na pewno sie uda[emoji4]
Planujecie jakis urlop?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie się dowiedziałam ze moja przyjaciółka jest w 12tyg ciąży z drugim dzieckiem. Rycze w pracy...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 tak to właśnie jest... ale mam nadzieję ,że tez niebawem dołacze do Was :* jestem rozdarta wewnętrznie ale musze się ogarnąć bo i tak nie mam wpływu na nic...

Właśnie się dowiedziałam ze moja przyjaciółka jest w 12tyg ciąży z drugim dzieckiem. Rycze w pracy...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
@paula.w Kochana wiem co czujesz[emoji22][emoji22][emoji22]wypłacz się. Tulę Cię mocno[emoji7] Ale po płaczu weź się tak mocno mocno w garść, a zobaczysz w końcu światełko w tym tunelu dążenia do celu[emoji8][emoji8][emoji8]i to Ty będziesz się chwalić Swoim maleństwem w pracy[emoji11][emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... Rozumiem Wasz ból i strach.... Moja przyjaciółka zaszła w 1 cyklu starań wtedy kiedy my też zaczęliśmy swoje..... Cieszyłam się z nią, ale w głębi duszy płakałam.... Bałam się co będzie jak ona urodzi a mnie nie uda się dalej zajść.... I równo w połowie jej ciąży nam się udało zajść w 3 ciążę...ona już tuli swoją corcie w ramionach a ja codziennie budzę się że strachem czy uda nam się dorwać szczęśliwie do końca.... Ale staram się wierzyć że będzie dobrze... Że teraz w końcu jest nasz czas.... Że po tych 2 stratach teraz będzie dobrze... I Wy się nie poddawajcie!!! Nawet jak macie gorsze dni - wyplaczcie się i głową do góry. Walczcie o to Szczęście!!!

Tak bardzo się boje...
Dalej leżę w szpitalu. Dostałam pierwsze tabletki na wywołanie... i z jednej strony bym chciała Zeby już się zaczęło i być po wszystkim.
A z drugiej - jestem wystraszona. Chciałam być taka odważna i wszystkim powiedziałam ze nie chce odwiedzin. A teraz leze tu sama. Trzymajcie za mnie kciuki. Bardzo tego potrzebuje.

reklama
Tak bardzo się boje...
Dalej leżę w szpitalu. Dostałam pierwsze tabletki na wywołanie... i z jednej strony bym chciała Zeby już się zaczęło i być po wszystkim.
A z drugiej - jestem wystraszona. Chciałam być taka odważna i wszystkim powiedziałam ze nie chce odwiedzin. A teraz leze tu sama. Trzymajcie za mnie kciuki. Bardzo tego potrzebuje.

Trzymam i tule mocno! U mnie czekali do pierwszego krwawienia. Leki dostałam o 10 a zabieg miałam o 17:20.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry