reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zaglądam już co godzinę czy są wyniki ale paniusia w lab powiedziała że po 15 więc czekam ale czuje ze tym razem się udało ☺ myślę że ten wiesiolek mi pomógł :rofl2::rolleyes:
DIEWCZYNY ZA WAS MOCNE KCIUKI ;-) ;)

reklama
Mam dziś bardzo ciężki dzień ...
Moja kuzynka dzisiaj rodzi < ja miałam 2 tyg po niej termin > RYCZE JAK BÓBR ..., dowiedziałam się , że moja druga kuzynka będzie miała chyba chłopca bo tak się cała rodzina cieszy że w końcu jakiś chłopak będzie , wszyscy na FB chwalą się noworodkami , na forum też coraz więcej pozytywów cieszy mnie to wszystko bo ja naprawde wszystkim dobrze rzycze i umiem cieszyć się czyimś szczęściem ale...wraca do mnie to co było ;< nie umiem sobie dzisiaj z tym poradzić ...jak zobacze małego to nie wiem czy dam rade powstrzymać łzy... przepraszam nie przejmujcie się mną musiałam się wygadać ...

Same dobre wieści! [emoji1][emoji1]
Ciesze się Waszym szczęściem!

Moje Drogie zastanawiam się nad sensem bycia na tym forum. W żaden sposób Wam nie pomagam. Łączy nas strata dziecka ale Wam kolejne ciążę przychodzą tak łatwo.. dla mnie to wszystko ciężkie bo ciągle się nie udaje. Czekam już tak długo...

Zaprzyjaźnionilam się z dziewczynami na innym forum, gdy wszystkie zaszlas my w ciążę. Kiedy ja myślałam o drugim jako jedna z pierwszych to one zdążyły wszystkie urodzić a ja ciągle nawet w ciążę zajść nie mogę...

Nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zaneta najlepszego trzymam kciuki.

Roxie dokladnie Cie rozumiem przytulam:* ja rowniez sie tak czuje dlatego teraz rzadko zagladam na fb a niektore nawet osoby przestalam obserwowac jest taka opcja oczywiscie sa u mnoe w znajomych ja rozumoem wszystko ale dziennie wklejanie zdjecia to nawet innych meczy nie tylko mnie i teraz jak nie widze w sumie jestem szczesliwsza ja dzisiaj mam dzien wolny postanowilam lranie zrobic i powiesic na powietrzu ale mamy ostatnio problem z zoltym pylkiem jest wszedzie:/

Same dobre wieści! [emoji1][emoji1]
Ciesze się Waszym szczęściem!

Moje Drogie zastanawiam się nad sensem bycia na tym forum. W żaden sposób Wam nie pomagam. Łączy nas strata dziecka ale Wam kolejne ciążę przychodzą tak łatwo.. dla mnie to wszystko ciężkie bo ciągle się nie udaje. Czekam już tak długo...

Zaprzyjaźnionilam się z dziewczynami na innym forum, gdy wszystkie zaszlas my w ciążę. Kiedy ja myślałam o drugim jako jedna z pierwszych to one zdążyły wszystkie urodzić a ja ciągle nawet w ciążę zajść nie mogę...

Nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana przede wszystkim nie mozesz sie poddawac i watpic w to, ze sie UDA.
Nie mysl o tym tyle. Wiem, ze latwo sie mowi bo mi tez tak mowili, ale wiem ze mieli racje. Ten ostatni miesiac odpuscilam. Doszlam do wniosku, ze co ma byc to bedzie.
Udalo sie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Tobie tez sie uda.
Dobre nastawienie to podstawa.
Trzymam za Ciebie kciuki :tak:

Mam dziś bardzo ciężki dzień ...
Moja kuzynka dzisiaj rodzi < ja miałam 2 tyg po niej termin > RYCZE JAK BÓBR ..., dowiedziałam się , że moja druga kuzynka będzie miała chyba chłopca bo tak się cała rodzina cieszy że w końcu jakiś chłopak będzie , wszyscy na FB chwalą się noworodkami , na forum też coraz więcej pozytywów cieszy mnie to wszystko bo ja naprawde wszystkim dobrze rzycze i umiem cieszyć się czyimś szczęściem ale...wraca do mnie to co było ;< nie umiem sobie dzisiaj z tym poradzić ...jak zobacze małego to nie wiem czy dam rade powstrzymać łzy... przepraszam nie przejmujcie się mną musiałam się wygadać ...
Ehh za dobrze Cię rozumiem. Jak przyszła ostatnia @ to już musiałam "odstawic" forum bo za bardzo się przejmuje. Nie chce żyć cały czas z myślą kiedy w końcu będę w ciąży bo to mnie strasznie unieszczesliwia.

Moja rana z nocy na dłoni jednak chyba nadawała się do zszycia ale już za późno. Powiedzcie mi kiedy powinnam zbadać progesteron i prolaktyke przy cyklach 25dniowych, gdzieś czytałam ze z 7 dni po owulacji ale chyba nie jestem w stanie powiedzieć kiedy to u mnie wypadło pewnie jakoś 12dc.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@hona no to bardzo mało kosztuje może ona Ci coś innego znalazła ... MTHFR dobrze zrobić w 2 wariantach tak jak pisze funia ...
@mfifi04 ja tez się boję...ale przy odpowiednim leczeniu mam nadzieję że się uda donosić . A robiłaś badania ? bo przepraszam ale mi to gdzies uciekło
@Calineczka24 wydaje mi się że beta ok , najwyżej sprawdź sobie w następnym tygodniu . A wizyta kiedy ?
@Funia90 właśnie a Ty kiedy pierwsze usg ?:)
@dor_ka napisz nam jak się czujesz , kiedy już ochłoniesz :< :**
@nafoczka haha nooo...bez komentarza , ale wazne ,że jest i nie trzeba było nic na wywołanie :) za to dzisiaj umieram od rana [emoji14]
@paula.w o jeju uważaj na siebie , o wypadki nie trudno niestety ;/
Tak robiłam. Prolaktyna i tsh wysoka. Od 2 miesięcy biorę eutyrox. W czerwcu sprawdzę czy spadło

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 musisz sobie to unormować bo lekarz mi mówił żeby się starać tsh musi być koło 1,5 :)
@...Margotka9022... z jedną córcią się udało to i z kolejnym dzieciątkiem się uda bo czemu nie :* wszystko w swoim czasie :)
@paula.w
mnie forum uspokaja w sensie mam się komu wygadać i ciąże dziewczyn dają mi nadzieję na lepsze jutro :) wiem ze im też jest ciężko nawet teraz kiedy są w ciąży , bo przez wszystkie nasze wczesniejsze doznania strach pozostaje . Idź może do lekarza z tą ręka żeby się coś gorszego nie stało ...

reklama
To chyba normalne, że miewam gorsze dni i czujemy zwątpienie. Nikt nam przecież nie da gwarancji, że kolejnym razem będzie dobrze :-(
Mnie się skończyła @ i w weekend można by zacząć już starania ale właśnie ta obawa sprawia, że bardziej się boje niż ciesze

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry