reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 uwierz mi ,ze dokladnie ale to dokladnie wiem co czujesz.
Jestem w identycznej sytuacji:
Termin 30 kwietnia,pierwsza przyjaciolka urodzila 15 maja,bylam w szpitalu,wzielam na rece,lzy w oczach byly.
Dlaczego to nie ja teraz trZymam swoje dziecko????
Druga rodzi za tydzien,dwa.
Ciesze sie z ich szczecia,jestem z nimi ale po cichu im zazdroszcze[emoji20]
To strasznie przykre...
Moja siostra ma termin na wrzesien ,dzien po tym jak ja mialam rodzic drugie malenstwo.
Tez jej kibicuje,ale rowniez w glebi serca zazdroszcze.
To nie jest tak ,ze komus zle zyczymy,tylko chcialybysmy aby nam tez sie udalo.
Wyplacz tyle lez ile musisz,to Ci pomoze,a potem musisz niestety myslec o sobie i waszej przyszlosci i na pewno sie uda.
Choc od razu Ci mowie ,ze ja zyje w strachu.
Licze na to,ze Ty bedziesz spokojniejsza[emoji4]
Glowa do gory,bo musi nam sie wszystkim udac.
Domyslam sie co czujecie,bo rzeCzywiscie na forum jest wysyp,ale to swiadcZy tylko o tym ,ze sa tu dobre fluidy i wszystkie szybko zajdziemy[emoji5]
Margotka Ty tez i tak na prawde to byl wasz pierwszy cykl staran,licze na to ,ze ciepelko i nasze fluidy zadzialaja w tym cyklu[emoji5]
Nie opuszczaj nas,jestes nam tu potrzebna[emoji4]
Starnia odluz z tylu glowy i ciesz sie zyciem[emoji4]
Szkoda nerwow,a wtedy na pewno sie uda[emoji4]
Planujecie jakis urlop?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestem w identycznej sytuacji:
Termin 30 kwietnia,pierwsza przyjaciolka urodzila 15 maja,bylam w szpitalu,wzielam na rece,lzy w oczach byly.
Dlaczego to nie ja teraz trZymam swoje dziecko????
Druga rodzi za tydzien,dwa.
Ciesze sie z ich szczecia,jestem z nimi ale po cichu im zazdroszcze[emoji20]
To strasznie przykre...
Moja siostra ma termin na wrzesien ,dzien po tym jak ja mialam rodzic drugie malenstwo.
Tez jej kibicuje,ale rowniez w glebi serca zazdroszcze.
To nie jest tak ,ze komus zle zyczymy,tylko chcialybysmy aby nam tez sie udalo.
Wyplacz tyle lez ile musisz,to Ci pomoze,a potem musisz niestety myslec o sobie i waszej przyszlosci i na pewno sie uda.
Choc od razu Ci mowie ,ze ja zyje w strachu.
Licze na to,ze Ty bedziesz spokojniejsza[emoji4]
Glowa do gory,bo musi nam sie wszystkim udac.
Domyslam sie co czujecie,bo rzeCzywiscie na forum jest wysyp,ale to swiadcZy tylko o tym ,ze sa tu dobre fluidy i wszystkie szybko zajdziemy[emoji5]
Margotka Ty tez i tak na prawde to byl wasz pierwszy cykl staran,licze na to ,ze ciepelko i nasze fluidy zadzialaja w tym cyklu[emoji5]
Nie opuszczaj nas,jestes nam tu potrzebna[emoji4]
Starnia odluz z tylu glowy i ciesz sie zyciem[emoji4]
Szkoda nerwow,a wtedy na pewno sie uda[emoji4]
Planujecie jakis urlop?
AnetaManiak
@paula.w Kochana wiem co czujesz[emoji22][emoji22][emoji22]wypłacz się. Tulę Cię mocno[emoji7] Ale po płaczu weź się tak mocno mocno w garść, a zobaczysz w końcu światełko w tym tunelu dążenia do celu[emoji8][emoji8][emoji8]i to Ty będziesz się chwalić Swoim maleństwem w pracy[emoji11][emoji9]Właśnie się dowiedziałam ze moja przyjaciółka jest w 12tyg ciąży z drugim dzieckiem. Rycze w pracy...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Dziewczyny... Rozumiem Wasz ból i strach.... Moja przyjaciółka zaszła w 1 cyklu starań wtedy kiedy my też zaczęliśmy swoje..... Cieszyłam się z nią, ale w głębi duszy płakałam.... Bałam się co będzie jak ona urodzi a mnie nie uda się dalej zajść.... I równo w połowie jej ciąży nam się udało zajść w 3 ciążę...ona już tuli swoją corcie w ramionach a ja codziennie budzę się że strachem czy uda nam się dorwać szczęśliwie do końca.... Ale staram się wierzyć że będzie dobrze... Że teraz w końcu jest nasz czas.... Że po tych 2 stratach teraz będzie dobrze... I Wy się nie poddawajcie!!! Nawet jak macie gorsze dni - wyplaczcie się i głową do góry. Walczcie o to Szczęście!!!
Asia2104
Tak bardzo się boje...
Dalej leżę w szpitalu. Dostałam pierwsze tabletki na wywołanie... i z jednej strony bym chciała Zeby już się zaczęło i być po wszystkim.
A z drugiej - jestem wystraszona. Chciałam być taka odważna i wszystkim powiedziałam ze nie chce odwiedzin. A teraz leze tu sama. Trzymajcie za mnie kciuki. Bardzo tego potrzebuje.
Dalej leżę w szpitalu. Dostałam pierwsze tabletki na wywołanie... i z jednej strony bym chciała Zeby już się zaczęło i być po wszystkim.
A z drugiej - jestem wystraszona. Chciałam być taka odważna i wszystkim powiedziałam ze nie chce odwiedzin. A teraz leze tu sama. Trzymajcie za mnie kciuki. Bardzo tego potrzebuje.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Pięknie! Gratulacje [emoji11]Beta 25.14[emoji5]
Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Trzymam i tule mocno! U mnie czekali do pierwszego krwawienia. Leki dostałam o 10 a zabieg miałam o 17:20.Tak bardzo się boje...
Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app