reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@paula.w uwazaj na siebie[emoji4]
Ale spoko ja tez z tych co ciagle sie tna nozami[emoji23]

@Calineczka24 u mnie nie ma objawow,jednynie piersi pelniejsze[emoji5]i troszke senna jestem a tak nic poza tym[emoji4]
Ja mam dzis 4.1 a Ty chyba 4.3 ,dobrze pamietam?

@mififi04 jestem ciekawa co lekarz powie,daj znac prosze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak kochana :) moze byc tak, ze bedziemy razem rodzic ;)
Ale sie ciesze :)

reklama
@roxie123 powiem Ci,ze pierwsze dwa znosnie?trzeci tragedia,mam ogromnego ,bolacego sinora a wczoraj super poszlo,sladu znow nie ma,tylko jakby taki pieprzyk i nie boli,kwestia wprawy[emoji4]

Calineczka coz to za emocje beda[emoji3]

@Funia90 no to fajnie :) najgorzej wbijać jak już nie ma gdzie bo siniaki , ale dobrze że masz wprawę będziesz mnie uczyć :D pierw muszę doktora cisnąć o zastrzyki ale może da

Dawno mnie nie było ale ostatnio miałam mega załamanie nerwowe do tego miałam dziadka w szpitalu no ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło i dziś już wychodzi ☺ Apropo z tego wszystkiego chyba mam najpiękniejsze urodziny swojego życia ☺ właśnie czekam na wyniki bhcg ☺

Dawno mnie nie było ale ostatnio miałam mega załamanie nerwowe do tego miałam dziadka w szpitalu no ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło i dziś już wychodzi [emoji5] Apropo z tego wszystkiego chyba mam najpiękniejsze urodziny swojego życia [emoji5] właśnie czekam na wyniki bhcg [emoji5]
1495527960-aaaaaa.jpeg

Najlepszego Kochana[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaaa Funia, calineczka,katrine mam nadzieję że za parę godzin do was dołączę też na urodziny piłam i to dwa wina z siostrą haha wyluzowalam i to ostro no i może może☺ 3 testy za mną pozytywne i prawdopodobnie 4tc

@roxie123 jasne,wszytsko Wam przekaze[emoji5]

Zaneta wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen[emoji5]
I trzymam kciuki,ale skoro testy pozytywne to mysle,ze sprawa jest jasna[emoji5]

reklama
Do góry