reklama
Tez myślę że po 3 dniach po dupku powinna być@nafoczka tym razem nawet to nie pomaga ;p nie wiem ile po odstawieniu dupka @ przychodzi ale jak nie przyjdzie do pon to ide na kontrole co tam sie dzieje
@Funia90 nie ma !!! już krzycze nie mówie nawet ;p i nic ... nie wiem co mi sie tak popieprzyło ale no ;/ mam nadzieje ze będzie niebawem ... bo czekam na wizyte i ow
roxie123
Fanka BB :)
roki_1991
@roxie może akurat do poniedziałku już przyjdzie widzisz, mnie zaskoczyła i pojawiła się z nienacka. Zawsze jest tak ze im bardziej się czeka tym ona wredna przychodzi później. Przynajmniej u mnie tak było zawsze. Jak miałam regularne cykle i przychodziła co do dnia, to jak przychodziły wakacje i chciałam żeby przyszła w porę, to zawsze czekała sobie tydzień, żeby akurat na wczasy się załapać....
roxie123
@roki_1991 ja zawsze miałam regularnie ale teraz sie tak poskładało przez to wszystko no cóż poradzić ;/
Zaraz mój M wróci z zakupów to go jeszcze poobracam haha jestem już w desperacji
Zaraz mój M wróci z zakupów to go jeszcze poobracam haha jestem już w desperacji
Nusia123
Super ciesze sie z toba ja tez za ok 3 tyg okres po staranka bedziemy razem sie starac wlasnie wrocilam od rodzinnej bo mam grype zoladkiwa :/Hej. Ciężko mi ogarnąć co tu napisałyscie, ale się postaram
@Katarina91 gratuluję!!!! I mocno trzymam kciuki, bo tym razem musi być dobrze :*
@dor_ka może faktycznie lepiej skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem. Ja też poczekalabym z zabiegiem skoro nic Ci się nie dzieje.
Ja dzisiaj odebrałam wynik hist-pat. Oczywiście sama to nic z tego nie rozumiem, poza zdaniem że cech choroby tro....cośtam nie stwierdzono. Byłam u swojej gin na wizycie i powiedziała że ten wynik jest okej, że mam nie szukać swojej winy w tym co się stało. Zbadała mnie, powiedziała że jest okej i że to krwawienie które tak strasznie mnie wykończyło, to była już @ więc jestem mega szczęśliwa!!!!! Zrobiła usg, wszystko jest okej, powiedziała że mam piękne jajeczka i że macica jest czyściutka i że hormonalnie wróciłam do siebie teraz czekam na kolejną @ i po niej mogę zaczynać starania. Normalnie nie ma teraz słów które wyrażą moją radość!!!! mam nadzieję że faktycznie przyjdzie w terminie, czyli za 3 tygodnie.
Przepisała mi jeszcze jakieś coś z kwasem foliowym i ten folik co wcześniej brałam mam brać dalej. Także od jutra wracam do suplementacji
Przepraszam że taki elaborat, ale musiałam się podzielić moją radością
roki_1991
@roxie123 zgadzam się z funia, żebyś go nie zaorała za wcześnie czasem tak niestety jest że się wszystko rozreguluje ale nie mamy na to wpływu. Wiem że ciężko się czeka, ale trzeba to wytrwać. A z nami będzie Ci łatwiej :*
@Nusia123 ja mam nadzieję że moja @ przyjdzie za trzy tygodnie, bo w sumie teraz ciężko mi stwierdzić jakie będę miała cykle. Przed ciąża miałam raczej regularne i nie miałam z tym problemu. Teraz zobaczymy. Póki co mamy z moim celibat, ale jeszcze sobie to odbijemy nie wiem czy starać się faktycznie po tej @ bo 11.07 mam kontrolę u chirurga i będę miała robiony rtg, a nie chce powtórzyć sytuacji z poprzedniego razu, gdzie niewiedzac o ciąży miałam rtg.... Więc zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Póki co z niecierpliwością czekam na @. To będzie ta najbardziej wyczekana w życiu
@Nusia123 ja mam nadzieję że moja @ przyjdzie za trzy tygodnie, bo w sumie teraz ciężko mi stwierdzić jakie będę miała cykle. Przed ciąża miałam raczej regularne i nie miałam z tym problemu. Teraz zobaczymy. Póki co mamy z moim celibat, ale jeszcze sobie to odbijemy nie wiem czy starać się faktycznie po tej @ bo 11.07 mam kontrolę u chirurga i będę miała robiony rtg, a nie chce powtórzyć sytuacji z poprzedniego razu, gdzie niewiedzac o ciąży miałam rtg.... Więc zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Póki co z niecierpliwością czekam na @. To będzie ta najbardziej wyczekana w życiu
reklama