reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nafoczka tym razem nawet to nie pomaga ;p nie wiem ile po odstawieniu dupka @ przychodzi ale jak nie przyjdzie do pon to ide na kontrole co tam sie dzieje
@Funia90 nie ma !!! już krzycze nie mówie nawet ;p i nic ... nie wiem co mi sie tak popieprzyło ale no ;/ mam nadzieje ze będzie niebawem ... bo czekam na wizyte i ow :D
Tez myślę że po 3 dniach po dupku powinna być

@nafoczka tak jak mówię jak nie będzie do pon to ide skontrolować ;/ zrobiłam test dla świętego spokoju bo juz nie wiedzałam czego się spodziewać ale byłam pewna że nic nie będzie i na szczęście negatyw xD za miesiąc chce 2 kreseczki

@roxie może akurat do poniedziałku już przyjdzie :) widzisz, mnie zaskoczyła i pojawiła się z nienacka. Zawsze jest tak ze im bardziej się czeka tym ona wredna przychodzi później. Przynajmniej u mnie tak było zawsze. Jak miałam regularne cykle i przychodziła co do dnia, to jak przychodziły wakacje i chciałam żeby przyszła w porę, to zawsze czekała sobie tydzień, żeby akurat na wczasy się załapać....

Hej. Ciężko mi ogarnąć co tu napisałyscie, ale się postaram :)
@Katarina91 gratuluję!!!! I mocno trzymam kciuki, bo tym razem musi być dobrze :*
@dor_ka może faktycznie lepiej skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem. Ja też poczekalabym z zabiegiem skoro nic Ci się nie dzieje.
Ja dzisiaj odebrałam wynik hist-pat. Oczywiście sama to nic z tego nie rozumiem, poza zdaniem że cech choroby tro....cośtam nie stwierdzono. Byłam u swojej gin na wizycie i powiedziała że ten wynik jest okej, że mam nie szukać swojej winy w tym co się stało. Zbadała mnie, powiedziała że jest okej i że to krwawienie które tak strasznie mnie wykończyło, to była już @ :D więc jestem mega szczęśliwa!!!!! Zrobiła usg, wszystko jest okej, powiedziała że mam piękne jajeczka :) i że macica jest czyściutka i że hormonalnie wróciłam do siebie :) teraz czekam na kolejną @ i po niej mogę zaczynać starania. Normalnie nie ma teraz słów które wyrażą moją radość!!!! :) mam nadzieję że faktycznie przyjdzie w terminie, czyli za 3 tygodnie.
Przepisała mi jeszcze jakieś coś z kwasem foliowym i ten folik co wcześniej brałam mam brać dalej. Także od jutra wracam do suplementacji :)
Przepraszam że taki elaborat, ale musiałam się podzielić moją radością :)
Super ciesze sie z toba ja tez za ok 3 tyg okres po staranka bedziemy razem sie starac:) wlasnie wrocilam od rodzinnej bo mam grype zoladkiwa :/

@roxie123 zgadzam się z funia, żebyś go nie zaorała za wcześnie :p czasem tak niestety jest że się wszystko rozreguluje ale nie mamy na to wpływu. Wiem że ciężko się czeka, ale trzeba to wytrwać. A z nami będzie Ci łatwiej :*
@Nusia123 ja mam nadzieję że moja @ przyjdzie za trzy tygodnie, bo w sumie teraz ciężko mi stwierdzić jakie będę miała cykle. Przed ciąża miałam raczej regularne i nie miałam z tym problemu. Teraz zobaczymy. Póki co mamy z moim celibat, ale jeszcze sobie to odbijemy :D nie wiem czy starać się faktycznie po tej @ bo 11.07 mam kontrolę u chirurga i będę miała robiony rtg, a nie chce powtórzyć sytuacji z poprzedniego razu, gdzie niewiedzac o ciąży miałam rtg.... Więc zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Póki co z niecierpliwością czekam na @. To będzie ta najbardziej wyczekana w życiu :p

@roki jak zaczniesz staranka po@ to do 11.07 bedziesz juz wiedziala czy jestes zafasolkowana[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry