reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzieki dziewczyny[emoji5]

@katarina wg om dopiero 3t4d ale ja jutro mialam miec @ bo teraz mam cykle 26 dniowe[emoji4]

@hona ja za bardzo nie znam sie na tarczycy ,ale moze inne dziewczyny zinterpretuja czy wszytko gra(chyba,ze sama wiesz)
I tez do dziela[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale sie cieszę kochana!! Życzę sobie żebyśmy obie miały nuuuudne ciąże [emoji2]
Zaczynasz sie kłuć od dzisiaj?

Funia ale news hurrraaa,hurraa,alez sie ciesze :biggrin2:
Gratulacje kochana,niech dzidzia rosnie zdrowo.Widze,ze urlopowanie bylo bardzo owocne ;)

Dziewczynki odebralam wyniki
tsh 1,362 (0,550 - 4,780)
ft3 3,83 (2,30 - 4,20) - 59,77%
ft4 1,41 (0,89 - 1,76) - 80,53%
Ale sie ciesze,jak dla mnie bomba :yes:
Nie podaruje dzis mezusiowi,bedzie wykorzystany na 100% :p
Robilam jeszcze raz homocysteine,ale na to bede musiala zaczekac kilka dnia.

Hona tez mam wyniki do z wczoraj, wydaje mi sie se Ok? Moze ty sie znasz bardziej?
Tsh 0,9
Ft4 1,41
Ft3 2,65
30 mam wizytę u endokrynologa:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@katarina dzieli nas chyba tydzien?[emoji4]wg om
Taaaa dzis mam zamiar i wlasnie helllp meee pierwszy raz bede to robic,ale spoko widzialam filmik na ciaze zakonczone sukcesem.
Nie wiem tylko czy mozna na noc sie kluc?

Tak, ja nam 4t5d, a wiesz co tego kochana nie wiem, a nie jest napisane na ulotce? Ja tez sie boje tego kłucia, nie wiem czy dam radę sobie robić sama te zastrzyki [emoji33]

Ostatnia edycja:
Funia, ale super wiadomość. Oby juz się wszystko szczęśliwie zakończyło [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@katarina w sumie pisze tylko o pozycji lezacej,nie pisze o jakiej porze dnia wiec chyba moze byc na noc[emoji4]
Ale moze ktos podpowie zaraz[emoji4]
Tak jak mowisz oby nasze ciaze byly nudne[emoji5]

@Ewelyn oj tak[emoji5][emoji8]

Do góry