reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki :) No właśnie mamy poczekać do pierwszej miesiączki, żeby wszystko się oczyściło do końca i próbować :) Jeżeli się uda, to będzie to dla mnie straszny stres, żeby znowu sytuacja sie nie powtórzyła, ale chcemy spróbować ;) Wiemy też teraz, że od 11 tygodnia mam mieć załozony szew.

To jednak różne są zalecenia nam kazali odczekać 3 cykle a ja zaszłam po 2 :) teraz czekam co powie lekarz jak będzie ok to tez po 2 cyklu działamy chyba że coś będzie nie halo :) nie ma reguły w sumie czy próbować wczesniej czy później ;/ moja koleżanka zaszła tydzień po zabiegu nie doczekała kolejnej @ heh i ma teraz śliczną dziewczynkę :)

reklama
To jednak różne są zalecenia nam kazali odczekać 3 cykle a ja zaszłam po 2 :) teraz czekam co powie lekarz jak będzie ok to tez po 2 cyklu działamy chyba że coś będzie nie halo :) nie ma reguły w sumie czy próbować wczesniej czy później ;/ moja koleżanka zaszła tydzień po zabiegu nie doczekała kolejnej @ heh i ma teraz śliczną dziewczynkę :)
Mi w szpitalu powiedziano, że po trzech cyklach, natomiast lekarz, który kontrolował mnie po zabiegu, prywatny powiedział, że po pierwszej i chodzi po prostu o to, żebym nie złapała jakiejś infekcji i żeby wszystko się oczyściło, odbudowało.

W szpitalu powiedzieli, że trzy cykle, natomiast lekarz, u którego byłam później i do którego mam większe zaufanie, powiedział, że trzeba zaczekać do pierwszej miesiączki i chodzi tu o to, żebym nie złapała podczas współżycia żadnej infekcji i żeby wszystko ładnie się oczyściło.

Mam odstawic leki i czekac na poronienie tak bywa lekarz mnke skierowal na badania ale dla mnke dalsze starania o dziecko nie maja sensu odpuszczam

Mam odstawic leki i czekac na poronienie tak bywa lekarz mnke skierowal na badania ale dla mnke dalsze starania o dziecko nie maja sensu odpuszczam
@zosiak współczuję :< :* z czasem wróci do Ciebie to pragnienie aby zostać mamą ...nic na siłę , teraz daj sobie czas... odpocznij zadbaj o siebie

Wczoraj 19letnia dziewczyna urodziła naturalnie śliczną zdrową córeczkę wszystko było dobrze odwiedziny rodziny , nakarmiła malutką i po kilku godz. zemdlała i zmarła ,mimo starań lekarzy nic już nie można było zrobić , przyczyny nie są do końca znane prawdopodobnie przyszło zakażenie ale teraz to już nie ważne , też się w to nie zagłębiam bo i tak to nic nie zmieni .
Znałam ją i dlatego o tym piszę , wielka tragedia dla rodziny proszę o modlitwę szczególnie w intencji maleństwa , które będzie musiało wychować się bez mamy ;<

Cześć Dziewczyny :) witam Was wszystkie po pewnej przerwie ;) Trzymam kciuki za te, które dalej walczą i ściskam mocno te, którym się nie udało tym razem - będzie dobrze :) Jutro mija miesiąc odkąd odszedł mój mały Szymonek, już trochę się pozbierałam, ale czasem jeszcze mam bardzo złe dni z tym związane... Mam do Was pytanie - kiedy pojawiła się u Was pierwsza miesiączka? U mnie był poród i łyżeczkowanie, mówili, że na okres trzeba poczekać ok. 4-6 tygodni. Niby mam bóle krzyża, które zazwyczaj miałam przed i w trakcie okresu, no i mega apetyt na słodycze, ale ciało nie do końca reaguje jak wcześniej. Jak to było u Was? Z góry dzięki za wszelkie informacje ;)
Mój @ przyszedł w 25 dniu cyklu. Przeważnie mam 28. Miałam poronienie samoistne i łyżeczkowanie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosiak strasznie mi przykro[emoji26]
Jaka diagnoze postawil lekarz?
Zobaczysz,odpoczniesz,udasz sie na badania i znow zapragniesz byc w ciazy
Swiatelko dla Twojego Aniolka[*]

Roxie to straszna historia,matko ,ona byla na cos chora?jakas oslabiona przed porodem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry