hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hajmal ja jestem z Mielcaja jestem z okolic Mielca
Zosiak bardzo Ci współczuje. [*]Niestety nigdy nie myslalam ze mnie to spotka kiedys slyszalam o takich przypadkach ale myslalam ze zdarzaja sie rzadko nie ma wplywu czy lezysz czy sie odzywasz sie zdrowo czy cwiczysz czy np nie pijesz i nie palisz nie ma na to wplywu moj ojciec palil przez 30 lat paczke dziennie i splodzil 3 corki ja ani jednego papierosa cwicze pracuje w koncu w osrodku sportowym i nic wiec jedyna teoria ktora mi sie wysuwa to po prostu brak szczescia i ze za bardzo czlowiek chce miec dziecko bo iakby nie chcial to napewno bys miala pokrzyzowane plany tak zawsze jest no dobra nie uzalam sie nad soba mam nadzieje ze szybko poronie bo obiecalam sobie ze depresja mnie nie dopadnie ze mam tez inne cele i ze nie moge miec dziecka to nie koniec swiata w koncu mam meza uwilbiam przyrode i zwierzeta co wiecej do szczescia potrzebne. Wam zycze duzo optymizmu i bezproblemowych ciazy Tobie Roxie i Funia i wszystkim co sie staraja aby zaszly w ciaze szczesliwa i bezproblemowa z objawami tzn. nudnosciami i wymiotami bo ponoc jak sie wymiotuje to ciaza prawodlowo sie rozwija, zebyscie nie pisaly o plamieniach koniec tego juz wystarczajaco przeszlyscie bede trxymac za Was kciuki i czekam na dobre wiesci. Jesli Wam sie uda to moze w koncu i ja sie przelamie.