agatush
Moderatorka
Witam ja mam taki problem i proszę o pomoc,mam 26 lat,5 msc temu odstawiłam plastry evra,wcześniej brałam 7 lat tabletki anty i staramy się z chłopakiem o dziecko,w sierpniu dowiedziałam się,że mam niedoczynność tarczycy i biorę Letrox 25 ,bo miałam za dużą dawkę,miałam wahania hormonów,ale ostatni okres był jak w zegarku,więc pewnie burza hormonalna przeszła,2 dni spóźnił mi się okres ,ostatnio w dni płodne kochałam się z chłopakiem i doszedł w środku ,robiłam test w Sylwestra,był negatywny,ale od kilku dni jestem zmęczona,mam wzmożony apetyt,bolą mnie piersi i raz prawie zemdlałam na poczcie ,dziś niby dostałam okres,ale jest dziwny jakby wielka kropa czerwona i teraz leci coś brązowego jak czy końcówce okresu,zawsze miałam okres 4 dni ,czy możliwe,że jestem w ciąży?Mam temperaturę ciała 37,1 i strasznie mi dziś gorąco bez powodu,czy powinnam ponawiać test,naczytałam się o ciążach pozamacicznych i poronieniach i się boję ,nie chcę tego doświadczyć,bo bym się załamała.Pozdrawiam
Sandisandi - idź zrób badanie z krwi - oznacz poziom bhcg będziesz miała pewność.