reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mamcia zdrowka dla Wiktorka:*
Ja nie ćwiczę odkąd poszłam do pracy. W pracy mamy taki "zajob" ze wracam mega zmęczona, ogarniam w domu, zajmuje się Nikosiem i wieczorem padam na ryj (ze tak brzydko się wyraze). Zasypiam natychmiast. Nawet nie mam ani czasu ani siły na ćwiczenia :/
Dziś idę na 17:00 na imprezę (przejście na emeryturę babeczki na której miejsce weszlam).
Jutro WOŚP wiec tez ide do pracy.
Cały tydzień zawalony.

reklama
Aż się boję jak ja wrócę do pracy na prwno to. Trudny czas, ale też jak przyjdzie wiosna czy lato chyba będzie łatwiej... Ogólnie wstać, ubrać się :) bo teraz tyle tego ubierania. Ale to jeszcze trochę, planuje od września wrócić do pracy.
One wyślę fotę małej na priv:)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

anglestw trzymam kciuki za szybki i łatwy poród :* Wrzuć fotke z brzuszkiem :) niech nacieszę oko :)

gloria6 u nas jest tak samo. Jak jestem sama z Misiem to mamy swój rytm dnia i jest super, a jak jest mąż w weekend czy urlop to szystko rozjechane. Ale mąż umie się bawić z Misiem i super się dogadują od początku. Uśpić też go potrafi.

Sandisandi nie poddawaj się. Z tarczycą można szczęśliwie donosić ciąże. Są tu dziewczyny z podobną sytuacją jak Twoja. Głowa do góry :)

renia ja krwawiłam/plamiłam 6 tygodni więc bardzo długo.

calineczka najlepiej odczekać jeden cykl i wtedy liczyć dni płodne itp.

dżoł bardzo mi przykro. głowa do góry i się uda następnym razem :*

Olasec ;-) specjalnie dla ciebie ;-)

1484477578-aaaaaa.jpeg

A tu Lilusia z ostatniego USG 3D ;-)
1484477598-aaaaaa.jpeg

Wczoraj byłam u położnej zrobiła mi masaż szyjki. Ogólnie szyjka się szykuje do porodu zewetrzne rozwarcie na dwa palce wewnętrzne trochę mniejsze. Po masażu w nocy miałam skurcze ale takie niegroźne a dziś od rana skacze na piłce i czekam aż coś ruszy :-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Angel ślicznie wyglądasz:) rzymsm kciuki za szybki i bezproblemowy poród!

Dżoł tak bardzo mi przykro:( Kurcze może faktycznie za krótko bierzesz te leki? Ciekawe co powie immunolog na następnej wizycie.

U mnie nic ciekawego. Tarczyca póki co unormowana, ten cykl na clo i zobaczymy.

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Angelstw piekny brzuszek;)

Baslan jak sie czujesz po tym clo?to twoj pierwszy cykl z nim? Mi tez przepislal od tego cyklu co bedzie ,ale narazie odpuszczam

Tak w ogole nie wiem jakim cudem ,nie chce zapeszac ,ale dzis mam mikro cien cienia!!!
Luteine mialam brac ostatni raz w piatek ale stwierdzialm ,ze dam jeszcze jeden dzien szansy i wczoraj tez wzielam rano i na noc ,zobaczymy jutro hmmm

1484477578-aaaaaa.jpeg

1484477598-aaaaaa.jpeg

Wczoraj byłam u położnej zrobiła mi masaż szyjki. Ogólnie szyjka się szykuje do porodu zewetrzne rozwarcie na dwa palce wewnętrzne trochę mniejsze. Po masażu w nocy miałam skurcze ale takie niegroźne a dziś od rana skacze na piłce i czekam aż coś ruszy :-)

Ślicznie wyglądacie; )

U nas niestety podwójna choraba tzn obu chłopców. Złapali enterowirusa czy jakoś tak. Ropne zapalenie spojowek+ kaszel krtaniowy + hiperangina i wys. temperatura. Lolek znosi lepiej bo gardło pluczemy ale Wikus spi tylko przyssany jak dojarka. Do tego ten wirus nie idzie na antybiotyk wiec tylko przeciwgoraczkowe/bólowe dostają. Tak to bywa z rodzeństwem w przedszkolu. I jak tu nie nauczyć bycia przy cycu jakczłowiek robi co może żeby przetrwać chorobę. Musze ich obu chyba podpiąć pod kp żeby mieć równe (.)(.) :)

1484477578-aaaaaa.jpeg

1484477598-aaaaaa.jpeg

Wow, ale brzucholek piękny i malutka w 3d super, trzymam kciuki za łagodne przyjście na świat córeczki!

Nafoczka, o nie, przecież chłopcy niedawno chorowali...Biedni oni, biedna Ty. Zdrówka i niech te choróbska pójdą precz! Oby do wiosny!

Ostatnia edycja:
reklama
Wow, ale brzucholek piękny i malutka w 3d super, trzymam kciuki za łagodne przyjście na świat córeczki!

Nafoczka, o nie, przecież chłopcy niedawno chorowali...Biedni oni, biedna Ty. Zdrówka i niech te choróbska pójdą precz! Oby do wiosny!

Wiktor juz 3 raz ma katar ale tym razem nsjbardziej. Niestety z przedszkolem tak jest Lolek a po 2 dniach Wikus. A ja chyba osiwieje :/ dzięki Asiu

Do góry