reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale Ci zazdroszcze takiej nocki. Moj lobuz prawie 9cio miesieczny idzie spac o 20 i budzi sie ok polnocy. Pozniej o 2-3 a o 6 rano zaczyna swoj dzien caly w skowronkach[emoji30] w dzien ma 2 drzemki 10-11 i 14-15 i finito. Jak spi na drzemkach godz to super. Czesto zalicza 20-30 min i tez daje rade. Nie wiem skad bierze sile. Ja jestem detka[emoji5] [emoji5]
W dzień Ala też ma 2-3 drzemki góra po 30 min, są dni że w dzień nie śpi wcale. Po cichu liczę, że będzie śpiochem jak rodzice :)

reklama
Ale Ci zazdroszcze takiej nocki. Moj lobuz prawie 9cio miesieczny idzie spac o 20 i budzi sie ok polnocy. Pozniej o 2-3 a o 6 rano zaczyna swoj dzien caly w skowronkach[emoji30] w dzien ma 2 drzemki 10-11 i 14-15 i finito. Jak spi na drzemkach godz to super. Czesto zalicza 20-30 min i tez daje rade. Nie wiem skad bierze sile. Ja jestem detka[emoji5] [emoji5]
Kitki tak już czasem bywa. Z pierwszym nie miałyśmy żadnych problemów iza spaniem, jedzeniem czy gzręcznościa to teraz nadrabiamy :) Wikus tez ma w dzień 2x po 30 min i czasem jedna dłuższą, a w nocy spi do 2-3, potem do 4-5 o do 7 a było już zdecydowanie lepiej :/

A wiec tak. Wczoraj byla.wizyta. wszystko zamkniete, termin cc na 26-28 stycznia. W ndz na ktg i tak 2x w tyg. Wizyta 25 jezeli dotrwamy w dwupaku :) wlasnie czekam na polozna. A.i maly nadrobil brzuszek. Wazy 2,5 kg. Dr powiedzial że odpowoednio i nie ma.soe do czego przyczepic.

Alza [emoji8] dziękuję za troskę i pamięć!

Jestem jeszcze w dwupaku, choć mam wrażenie że za chwilę będę brzuch na taczkach nosić tak sie obniżył :p no ciężko mi już, nie ma co kryć. Do tego Jankowi idą piątki i noce są jakąś totalną pomyłką... No ale co zrobić.
Oficjalnie moge powiedzieć że od dziś popoludnia luzuje głowę i myśli i mogę rodzić :-) mąż wiezie mi rodziców do pomocy, żeby miał kto z Jasie zostać a my spokojnie razem z Mężem przywitać na porodowce nasza córeczkę :-) jeśli do pon nic sie nie wydarzy to mam jeszcze wizytę u gin. Później spotykam się z położną i zobaczymy czy będzie dało się coś zrobić żeby Lili już była z nami :-)

Pozdrawiam was wszystkie! Za wszystkie trzymam kciuki. Wybaczcie moją nieobecność ale czasem jakoś czasu mi zwyczajnie brak

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kwiatuszek, Angel- super wiesci! bardzo sie ciesze.
Madziu ja tez tak po cichu licze z tym spaniem ale roznie moze byc..ja zauwazylam ze to moj mwz mi psuje cala robote bo jak jestesmy same to mamy swoj rytm dnia i wszystko poukladane, mala kolo 16-17 ma dluga drzemke a ok 22 zasypia juz na noc, dzis spala do 5 rano, zjadla i pospala do 8, a jak jest maz to on by chcial zeby ona spala non stop i ja na sile usypia o dziwnych porach w ciagu dnia i totalnie ja wytraca z rownowagi a potem walczymy z nia do polnocy. juz go ochrzanilam nawet. ale on nie ma pomyslu co z nia robic, nie umie sie z nia pobawic ani nic.

Kwiatuszek, Angel- super wiesci! bardzo sie ciesze.
Madziu ja tez tak po cichu licze z tym spaniem ale roznie moze byc..ja zauwazylam ze to moj mwz mi psuje cala robote bo jak jestesmy same to mamy swoj rytm dnia i wszystko poukladane, mala kolo 16-17 ma dluga drzemke a ok 22 zasypia juz na noc, dzis spala do 5 rano, zjadla i pospala do 8, a jak jest maz to on by chcial zeby ona spala non stop i ja na sile usypia o dziwnych porach w ciagu dnia i totalnie ja wytraca z rownowagi a potem walczymy z nia do polnocy. juz go ochrzanilam nawet. ale on nie ma pomyslu co z nia robic, nie umie sie z nia pobawic ani nic.
Tez tak mam z M .

Dziś 21dc, z testem czekam do dnia@ , oby nie przyszław chwili obecnej mam dziwne objawy, nigdy nie miałam uczucia jakby coś siedZiało mi w gardle, mam tak drugi wieczor, zazwyczaj jak się poloze do łóżka, tem 37.1, od trzech dni boli mnie glowa i czuje dziwny bol w podbrZuszu narazie obserwuje swoje cialo, a co będzie to się okaże a przytulanko było od 7dc co drugi dzień do 20dc także mam cichutka nadzieję że się udało jeszcze 7 dni do@ już tescik czeka hehe..martwi mnie tylko ta rozyczka, pisałam smsa do giną z wynikami to napisał mi ze wszystko jest ok i ze wszystko mi wytłumaczy na wizycie...także już nie wiem..

reklama
Jak wyniki? Wszystko w porządku?
Lekarz mi powiedział że jest wszystko ok także narazie się nie martwię a obecnie dopadaja mnie jakieś dziwne objawy mam nadZieję że nie związane z moim prywatnym pasozytem (torbiel)hehe mam cichutko nadZieję że nam się uda w tym miesiącu, ale zobaczymy☺ a ty jak się trzymasz?

Do góry