reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale Ci zazdroszcze takiej nocki. Moj lobuz prawie 9cio miesieczny idzie spac o 20 i budzi sie ok polnocy. Pozniej o 2-3 a o 6 rano zaczyna swoj dzien caly w skowronkach[emoji30] w dzien ma 2 drzemki 10-11 i 14-15 i finito. Jak spi na drzemkach godz to super. Czesto zalicza 20-30 min i tez daje rade. Nie wiem skad bierze sile. Ja jestem detka[emoji5] [emoji5]
W dzień Ala też ma 2-3 drzemki góra po 30 min, są dni że w dzień nie śpi wcale. Po cichu liczę, że będzie śpiochem jak rodzice :)

reklama
Ale Ci zazdroszcze takiej nocki. Moj lobuz prawie 9cio miesieczny idzie spac o 20 i budzi sie ok polnocy. Pozniej o 2-3 a o 6 rano zaczyna swoj dzien caly w skowronkach[emoji30] w dzien ma 2 drzemki 10-11 i 14-15 i finito. Jak spi na drzemkach godz to super. Czesto zalicza 20-30 min i tez daje rade. Nie wiem skad bierze sile. Ja jestem detka[emoji5] [emoji5]
Kitki tak już czasem bywa. Z pierwszym nie miałyśmy żadnych problemów iza spaniem, jedzeniem czy gzręcznościa to teraz nadrabiamy :) Wikus tez ma w dzień 2x po 30 min i czasem jedna dłuższą, a w nocy spi do 2-3, potem do 4-5 o do 7 a było już zdecydowanie lepiej :/

A wiec tak. Wczoraj byla.wizyta. wszystko zamkniete, termin cc na 26-28 stycznia. W ndz na ktg i tak 2x w tyg. Wizyta 25 jezeli dotrwamy w dwupaku :) wlasnie czekam na polozna. A.i maly nadrobil brzuszek. Wazy 2,5 kg. Dr powiedzial że odpowoednio i nie ma.soe do czego przyczepic.

Alza [emoji8] dziękuję za troskę i pamięć!

Jestem jeszcze w dwupaku, choć mam wrażenie że za chwilę będę brzuch na taczkach nosić tak sie obniżył :p no ciężko mi już, nie ma co kryć. Do tego Jankowi idą piątki i noce są jakąś totalną pomyłką... No ale co zrobić.
Oficjalnie moge powiedzieć że od dziś popoludnia luzuje głowę i myśli i mogę rodzić :-) mąż wiezie mi rodziców do pomocy, żeby miał kto z Jasie zostać a my spokojnie razem z Mężem przywitać na porodowce nasza córeczkę :-) jeśli do pon nic sie nie wydarzy to mam jeszcze wizytę u gin. Później spotykam się z położną i zobaczymy czy będzie dało się coś zrobić żeby Lili już była z nami :-)

Pozdrawiam was wszystkie! Za wszystkie trzymam kciuki. Wybaczcie moją nieobecność ale czasem jakoś czasu mi zwyczajnie brak

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kwiatuszek, Angel- super wiesci! bardzo sie ciesze.
Madziu ja tez tak po cichu licze z tym spaniem ale roznie moze byc..ja zauwazylam ze to moj mwz mi psuje cala robote bo jak jestesmy same to mamy swoj rytm dnia i wszystko poukladane, mala kolo 16-17 ma dluga drzemke a ok 22 zasypia juz na noc, dzis spala do 5 rano, zjadla i pospala do 8, a jak jest maz to on by chcial zeby ona spala non stop i ja na sile usypia o dziwnych porach w ciagu dnia i totalnie ja wytraca z rownowagi a potem walczymy z nia do polnocy. juz go ochrzanilam nawet. ale on nie ma pomyslu co z nia robic, nie umie sie z nia pobawic ani nic.

Kwiatuszek, Angel- super wiesci! bardzo sie ciesze.
Madziu ja tez tak po cichu licze z tym spaniem ale roznie moze byc..ja zauwazylam ze to moj mwz mi psuje cala robote bo jak jestesmy same to mamy swoj rytm dnia i wszystko poukladane, mala kolo 16-17 ma dluga drzemke a ok 22 zasypia juz na noc, dzis spala do 5 rano, zjadla i pospala do 8, a jak jest maz to on by chcial zeby ona spala non stop i ja na sile usypia o dziwnych porach w ciagu dnia i totalnie ja wytraca z rownowagi a potem walczymy z nia do polnocy. juz go ochrzanilam nawet. ale on nie ma pomyslu co z nia robic, nie umie sie z nia pobawic ani nic.
Tez tak mam z M .

Dziś 21dc, z testem czekam do dnia@ , oby nie przyszław chwili obecnej mam dziwne objawy, nigdy nie miałam uczucia jakby coś siedZiało mi w gardle, mam tak drugi wieczor, zazwyczaj jak się poloze do łóżka, tem 37.1, od trzech dni boli mnie glowa i czuje dziwny bol w podbrZuszu narazie obserwuje swoje cialo, a co będzie to się okaże a przytulanko było od 7dc co drugi dzień do 20dc także mam cichutka nadzieję że się udało jeszcze 7 dni do@ już tescik czeka hehe..martwi mnie tylko ta rozyczka, pisałam smsa do giną z wynikami to napisał mi ze wszystko jest ok i ze wszystko mi wytłumaczy na wizycie...także już nie wiem..

reklama
Jak wyniki? Wszystko w porządku?
Lekarz mi powiedział że jest wszystko ok także narazie się nie martwię a obecnie dopadaja mnie jakieś dziwne objawy mam nadZieję że nie związane z moim prywatnym pasozytem (torbiel)hehe mam cichutko nadZieję że nam się uda w tym miesiącu, ale zobaczymy☺ a ty jak się trzymasz?

Do góry