reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lekarz mi powiedział że jest wszystko ok także narazie się nie martwię a obecnie dopadaja mnie jakieś dziwne objawy mam nadZieję że nie związane z moim prywatnym pasozytem (torbiel)hehe mam cichutko nadZieję że nam się uda w tym miesiącu, ale zobaczymy☺ a ty jak się trzymasz?

No " trzymam " się. Chyba wszystko jest po coś. Łzy, które mialam wypłakać juz wypłakałam. Staramy się z mężem dalej. Mam nadzieję, że się uda. Staram się myśleć raczej pozytywnie. :)

Lekarz mi powiedział że jest wszystko ok także narazie się nie martwię a obecnie dopadaja mnie jakieś dziwne objawy mam nadZieję że nie związane z moim prywatnym pasozytem (torbiel)hehe mam cichutko nadZieję że nam się uda w tym miesiącu, ale zobaczymy☺ a ty jak się trzymasz?

Trzymam za Was kciuki kochana.
Będzie dobrze :)

Po jakim czasie od poronienia się Wam udalo? :)
6 miesięcy.

qtchpss6rm2k4gpe.png

reklama
Witam ja mam taki problem i proszę o pomoc,mam 26 lat,5 msc temu odstawiłam plastry evra,wcześniej brałam 7 lat tabletki anty i staramy się z chłopakiem o dziecko,w sierpniu dowiedziałam się,że mam niedoczynność tarczycy i biorę Letrox 25 ,bo miałam za dużą dawkę,miałam wahania hormonów,ale ostatni okres był jak w zegarku,więc pewnie burza hormonalna przeszła,2 dni spóźnił mi się okres ,ostatnio w dni płodne kochałam się z chłopakiem i doszedł w środku ,robiłam test w Sylwestra,był negatywny,ale od kilku dni jestem zmęczona,mam wzmożony apetyt,bolą mnie piersi i raz prawie zemdlałam na poczcie ,dziś niby dostałam okres,ale jest dziwny jakby wielka kropa czerwona i teraz leci coś brązowego jak czy końcówce okresu,zawsze miałam okres 4 dni ,czy możliwe,że jestem w ciąży?Mam temperaturę ciała 37,1 i strasznie mi dziś gorąco bez powodu,czy powinnam ponawiać test,naczytałam się o ciążach pozamacicznych i poronieniach i się boję ,nie chcę tego doświadczyć,bo bym się załamała.Pozdrawiam

Do góry